|
Autor
|
Wiadomość |
hoo
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 14:16, 07 Lut '09
Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
shinobi
|
Wysłany: 17:08, 07 Lut '09
|
|
a to widzialem ze jest tylko wole w formacie avi
bo straszmie mi zacina i klatkuje, nie wiem dlaczego, sciagalem 2 razy i calyczas to samo
dlatego szukam torrentu.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
rEvolution
|
Wysłany: 19:19, 07 Lut '09
|
|
HD avi
http://thecrowhouse.com/vid/bigpic.wmv
900 MB
Oglądałem, filmik taki sobie, zupełnie niepotrzebnie wstawione przerobione zdjęcia itp. zbędne wstawki - "gadżety".
Natomiast trafnie dostrzeżone różnice dzielące ludzi parających się tą samą tematyką, jak w życiu i kilka innych wartościowych spostrzeżeń.
Trochę wałkowania tego samego tematu przez 1:30 h zamiast w zmieścić w 45 min. Trochę infantylny przekaz, przez to może sprawiać wrażenie amatorszczyzny, chociaż wiadomo, że to nie Hollywood
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
shinobi
|
Wysłany: 23:45, 07 Lut '09
|
|
no wlasnie nie AVI tylko WMV jak nazwa (rozszezenie) wskazuje.. no trudno...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Waldek
|
Wysłany: 18:46, 08 Lut '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
rEvolution
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sonic3
|
Wysłany: 23:27, 08 Lut '09
|
|
Trochę to potrwało, bo nie było łatwo ręcznie przekonwertować napisy z formy SSA, no i poprawiłem trochę te napisy. Tutaj poprawiona wersja: The_Big_Picture_PL_v.0.3 (klick prawym i zapisz )
Powiem wam, że jak się siedziało przy tych napisach i przeglądało scena za sceną to film nawet gdyby był bez lektora nadal by dużo wnosił, szczególnie trudno mi było przeskoczyć poprawianie teksu przy wątku z codex alimentarus. ciężko mi było patrzeć na tych umierających z głodu ludzi, być może w tym momencie napisy będą słabiej dopasowane.
Mam nadzieje, że następne osoby wezmą się za dopieszczenie tłumaczenia, ponieważ ta produkcja mimo, ze nie z hooliwood jest być może jednym z najbardziej wartościowych filmów jakie się przez to forum przewinęło. Tak sumujący wszystko w całość, motywujący i jednoczący ludzi film, był nam potrzebny, to panaceum na nasze forumowe sprzeczki i bodziec do działania
Pozdrawiam tłumacza świetna robota
_________________ http://zakazaneowoce.pl/imgs/banery/baner-zakazaneowoce-350x20.jpg
Zdolność do dziwienia się jest początkiem do mądrości
Prawa jednego człowieka kończą się tam, gdzie zaczynają się prawa drugiej osoby.
W jedności siła nie w budowanych murach!!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
mizaj
|
Wysłany: 23:38, 10 Lut '09
|
|
Ściągnąłbym to z chęcią w całości, najlepiej w rozmiarze płyty CD. Ktoś posiada lub wie skąd?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
coyote
|
Wysłany: 00:03, 11 Lut '09
|
|
Dzięki sonic - rzuciłem na nie okiem i wyglądają całkiem dobrze
super!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
aro_klb
|
Wysłany: 00:09, 11 Lut '09
|
|
Waldek,z chomika już sie nie da ściągnąć.Można jeszcze gdzieś ten film znaleźć w internecie cały??
_________________ Jestem pisowskim aparatczykiem z małym penisikiem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sonic3
|
Wysłany: 00:46, 11 Lut '09
|
|
@aro_klb Przekonewrtowałem materiał, tutaj masz ten film z poprawionymi na stałe wklejonymi napisami: The_Big_Picture_PL-SUB
Kodowanie: Divx MPEG-4 540x360px, MPEG Layer-3 CBR 128kbit 44,1kHz ST Rozmiar: 429,6mb
Jak są jakieś zastrzeżenia wołać, zrobimy aktualizacje tłumaczenia
_________________ http://zakazaneowoce.pl/imgs/banery/baner-zakazaneowoce-350x20.jpg
Zdolność do dziwienia się jest początkiem do mądrości
Prawa jednego człowieka kończą się tam, gdzie zaczynają się prawa drugiej osoby.
W jedności siła nie w budowanych murach!!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
aro_klb
|
|
Powrót do góry
|
|
|
mizaj
|
Wysłany: 22:30, 11 Lut '09
|
|
aro_klb napisał: | pooglądałem filmik.Dość ciekawy,rozbudowany merytorycznie,ogólnie nic nowego [...] |
Bo tu już nie chodzi o nowości merytoryczne. Więcej dowodów nie potrzeba. Dla mnie osobiście wystarczyło kilka. Należy oczywiście dalej demaskować nowe sposoby manipulacji i podtruwania. Jednak teraz chodzi już o coś więcej, chodzi o przejście do kolejnych etapów. Etapów działania, porozumienia, organizowania się, własnego intensywnego rozwoju. Różnimy się w szczegółach ale większość z nas pewna jest tego że NWO to fakt, a nie "teoria spiskowa".
Trzeba zacząć ryzykować, bo z bezpiecznego fotela przed monitorem wiele więcej już nie zrobimy.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Al Kohol
|
Wysłany: 12:07, 21 Lut '09
|
|
bardzo dobry dokument!
ten film powinien byc nasza wizytowka! zero ezoterycznego pierdolenia, zero reptylian, zero zaginionych cywilizacji i innych pierdol - samo sedno. powinien sie znalezc na "plytach prawdy" razem z "pieniadz jako dlug". zadne zeitgeisty, esoteric agendy i inne nieprzyswajalne dla szarego konsumenta produkcje. aby cos zdzialac musimy bardzo uwazac na dobor materialow propagandowych, bo i tak balansujemy na cienkiej linie pomiedzy "teoriami spiskowymi" a "odjechanymi niuejdżowcami". wielkie dzieki dla tlumaczy i waldka za poswiecenie swojego transferu na chomiku - postawa godna nasladowania bede go dystrybuowal w miare swoich mozliwosci.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aya Sophia
|
Wysłany: 20:32, 21 Lut '09
|
|
Wejdź w listę odtwarzania pod postem Waldka, i bezpośrednio stamtąd.
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sonic3
|
Wysłany: 00:49, 22 Lut '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 22:40, 22 Lut '09
|
|
Wg. mnie i tak najlepszym filmem dla szarego człowieka jest Terrorstorm. Ten film jest nie tyle do rozprowadzania ile dla nas. DLA WSZYSTKICH TRUTHSEEKERÓW.
Zero zajmowania się pierdołami. Rakieta czy samolot - co to za różnica? Ile stron mają wątki o spiskach na księżycu, albo o 9/11. I nic z nich nie wynika. Wątek o planecie X też zaczyna się rozkręcać. Sam przecież zacząłem z powrotem się w to wgłębiać.
Codex Alimentarius przyjdzie. Wiemy to wszyscy. Mój mechanizm wyparcia działał w tej kwesti na najwyższych obrotach - wiem, ale nic nie robię. Trzeba się wziąść w garść i zaakceptować rzeczywistość.
Pozdrówki dla tłumaczy!!
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
brainwash
|
Wysłany: 02:11, 03 Mar '09
|
|
Wyłączyli dźwięk !!!
_________________ Kto wyrządził rasie ludzkiej tak wiele złego ? Inimicus homo hoc fecti - " nieprzyjaciel człowieka to uczynił "
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|