Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:07, 04 Lut '09
Temat postu:
@Aqa
Mnie się otwiera piata część...nic nie zauważyłam takiego w tej części o czym my już byśmy nie wiedzieli
Jednak dopiero teraz zwróciłam uwagę na film godny obejrzenia , a którego ja nie widziałam więc zaraz go sobie ściągnę
The Good Shepherd
Cytat:
Film "Dobry agent" jest oparty na motywach biografii współtwórcy CIA - Jamesa Jesusa Angletona i pokazuje kulisy działalności amerykańskiego wywiadu oraz początki istnienia Centralnej Agencji wywiadowczej (CIA). Akcja filmu "Dobry agent" rozgrywa się w latach 40-tych XX wieku. Edward Wilson (Matt Damon) zna wartość dyskrecji i honoru, które były mu wpajane od dzieciństwa. Jako młody i ambitny student uniwersytetu w Yale trafia do tajnego bractwa studenckiego "Czaszka i Kości", skupiających najzdolniejszych studentów, z którym mają wyrosnąć przyszli przywódcy. Inteligencja Wilsona, jego reputacja oraz nieustanna wiara w amerykańskie wartości wróżą mu przyszłą karierę w wywiadzie. Wkrótce Wilson zostaje zwerbowany do OSS (prekursor CIA). Szybko przekonuje się jednak, że poświęcenie dla kraju wiąże się z ogromną ceną jaką musi ponieść. Nawet jego żona i ukochany syn nie są w stanie zawrócić Wilsona z drogi którą obrał i która sprawi, że będzie musiał poświęcić wszystko, aby móc dobrze wykonywać swoją pracę
Wysłany: 22:25, 04 Lut '09
Temat postu:
Nope - niedostępna jest ta część na moim łączu. Internet przez Orange GPRS - ktoś ma podobny problem?
W ogóle się napaliłem na tą serię - jakby ktoś miał na dysku tą piątą część i mógł wrzucić na swój profil w YT - stawiam butlę Zielonej Wróżki za działającego linka (co prawda będę robić następną partię dopiero w lecie - ale jestem słowny chłopak )
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
P.S. A co do filmu, to bez przesady, to tylko naciągane interpretacje, w Stargate widać odliczający czas i widać 9:11:34 i autor podkreśla 9:11 jakby to miało jakiś związek.........
Wysłany: 23:30, 04 Lut '09
Temat postu:
Hoo - nie da się przez Hidemyass. Ucina mi transfer zanim dogra się cały film, a po trzydziestu sekundach mam jedynie opcje play video again. Ogolnie chyba proxy do duzych ilosci danych sie nie nadaja z tego co wiem
Wysłany: 23:39, 04 Lut '09
Temat postu:
Aqualinespirit napisał:
Hoo - nie da się przez Hidemyass. Ucina mi transfer zanim dogra się cały film, a po trzydziestu sekundach mam jedynie opcje play video again. Ogolnie chyba proxy do duzych ilosci danych sie nie nadaja z tego co wiem
Mi działa bez żadnego problemu, praktycznie każda część, a mogło być tak, że sobie oglądałeś, filmik się buforował i w tej samej chwili zawiesili konto tego użytkownika AnonymousCommentator na yt "This account is suspended. "
P.S. A tutaj na dowód tego, że mi przed chwilą działało ; )
Aqualinespirit napisał:
I w ogóle co mnie straszysz, ConspiracyLocal działa bez zarzutu
Wysłany: 23:46, 04 Lut '09
Temat postu:
Nie no, ja to dzisiaj oglądałem. Z tym, że zwróć uwagę jakim ja łączem dysponuje. Orange przez GPRS to jest siakieś 64 kb i jestem bardziej niż pewien, że problem z tym filmem mam głównie z tego powodu. Pewnie z tym proxy jest podobnie. No nic - wychodzi na to, że tą część będą musiał sobie u kumpla obejrzeć czy coś.
I w ogóle co mnie straszysz, ConspiracyLocal działa bez zarzutu
Wysłany: 23:59, 04 Lut '09
Temat postu:
Zanim zawiesili jego konto zdążyłem zauważyć jakie podał źródło filmików w opisie
http://youtube.com/watch?v=4JHThf32azM (te same filmy u innego użytkownika, część 5 i 6 trzeba wejść przez proxy)
Wysłany: 10:29, 22 Lut '09
Temat postu:
Waldek, ten przedostatni film jest bez wątpienia najlepszy. Woda nazywa się Sobe Life, ale pod koniec gość (zmieniający się akurat w jaszczurkę, no co za zbieg okoliczności) mówi SO BELIEVE. Skurwysyny.
Wysłany: 15:25, 22 Lut '09
Temat postu:
Z tym ciasteczkowym potworem to już przesada. Jeśli mamy sobie taki Nowy Jork i mamy sobie w nim dwa najwyższe wieżowce to całkiem naturalne jest, że na obrazkach przedstawiających zniszczenie bądź atak na NJ będzie pokazane jak niszczone są te dwa wieżowce.
Bierzcie poprawkę pod subiektywizm, błagam. Widzę niestety i ku własnemu smutkowi, że na tym forum dzieje się przesada w drugą stronę. Większość ludzi na siłę odrzuca wszelkie dowody, choćby nie wiem jak racjonalne, dla nich atak na WTC był dlatego, że arabowie nienawidzą wolności jaką daje USA, a rząd nie ma przed nami nic do ukrycia poza działaniami względem innych państw. Tu z kolei każda, nawet nieracjonalna i śmieszna wręcz zbieżność to absolutny dowód i jeśli się logicznie odrzuci z całej masy dowodów te po prostu śmieszne to jest się zmanipulowanym przez Iluminatów. Opanujcie się, proszę bo w ten sposób odejmujecie skuteczności swoim pożytecznym działaniom.
_________________ Jam jest Hunahpu!
Jak można twierdzić, że "BÓG" nie istnieje i twierdzić, że samemu się jest?
Wysłany: 20:18, 22 Lut '09
Temat postu:
Przez chwilę myślałem, że badają morderstwa niemowląt składanych w rytuałach i wpadają na gadzi trop... A tu proszę, tylko niebezpieczna sekta walcząca z wyimaginowanymi jaszczurkami i przy okazji mordująca przyzwoitych ludzi. Tym, którzy po obejrzeniu owego odcinka zaczną bać się Davida Icke, mam do powiedzenia tylko jedno: SO BELIEVE.
Wysłany: 18:31, 15 Mar '09
Temat postu:
chcialbym tylko zwrocic uwage na to ze Clarke w swojej powiesci "Koniec Dziecinstwa" pisze ze obcy dali 50 lat na przygotowanie ludzi (przez propagande bynajmniej) na oficjalne przybycie obcych. Zeby sie przyzwyczaili widziec ufo i obcych, bez strachu..
Okazalo sie ze wygladali jak diably..
Byc moze legendy o ogoniastych, kopytnych i rogatych odwiedzajacych nase domy to cos wiecej nic basnie...
Kazdy wie ze Clarke wiedzial co jest grane..
_________________ www.DavidIcke.pl
"Nasze poglady sa wyuczone, co nie znaczy ze sa prawdziwe.." Bill Hicks
Wiara to Ja, a Wiedza to moj Miecz.
Wysłany: 13:42, 19 Kwi '09
Temat postu:
Ja zauważyłem coś dziwnego w zwiastunie "Aniołów i Demonów". Na obracającym się napisie Illuminati od 51 do 52 sekundy widoczne są małe literki, ukłądające się chyba w napis: ALTARSOPSCIENCE (ale nie jestem pewien). Nie czytałem książki więc nie wiem czy tam też się takie coś pojawiło i co oznacza?
Wysłany: 17:45, 19 Kwi '09
Temat postu:
Voltar
Cytat:
Nazwisko zdrajcy Cyphera (Regan), jest oczywistą aluzją do byłego prezydenta Stanów Zjednoczonych Ronalda Regana. W filmie Cypherym mówi, że chcę zostać aktorem i nic nie pamiętać. Ronal Regan przed objęciem stanowiska prezydenta był aktorem, a obecnie choruję na Alzheimera.
Niedawno czytalem newsa, ze R.Reagan byl agentem FBI i wydawal swoich kolegow i kolezanki co sympatyzowali z komunistami (czasy duzo przed prezydentura).
_________________ Referendum to inicjowanie dobrych oraz wetowanie wrogich nam ustaw. To sprawdzilo sie w Szwajacarii.
Skonczmy z partiokracja.
Demokracjabezposrednia.org
*Nie odpowiadam na posty lekcewazace i niskiego poziomu.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Strona 2 z 3