W związku z olbrzymim zainteresowaniem kierownictwem forum jestem zmuszony zainterweniować by uniknąć walk wewnętrznych.
Plan jest taki:
Faza pierwsza - zakładamy odrębne konkurencyjne Forum Rewolucyjne które będzie tymczasowo pełnić funkcje organizacyjne dla naszej akcji. Będziemy się tam spotykać i uzgadniać plan działania, by w miarę bezkrwawo obalić despotyczne rządy Bimiego.
Faza druga - ktoś kto zna się na informatyce dokonuje ataku na forum. Zdobywamy hasło Bimiego i zmuszamy go by zrzekł się uprawnień administratora. W tej fazie bardzo przydatni byliby liczni agenci działający na forum. Myślę że pomogliby nam pozyskać władzę za niską cenę np. zakaz rozmów o 11/9.
Faza trzecia - władzę na forum przejmuje oficjalnie Tymczasowy Komitet Rewolucyjny. Obniżamy opozycjonistom limit postów do 1 a sprzedawczyków i zdrajców popierającym ancient regime Bimiego banujemy bez wyjątku. W razie konieczności kontynuujemy banowania.
Faza czwarta - przejmujemy kontrolę nad kanałem irc o prawdzie jako jedynym gnieździe wrzodów na zdrowym organizmie forum zdolnym nas obalić.
Faza piąta - jako że każdy z rewolucjonistów ma swój pomysł na działanie forum a to niemożliwe by wszyscy rządzili oddajemy w drodze głosowania absolutną władzę w ręce przewodniczącego Tymczasowego Komitetu Rewolucyjnego. Przyjmuje on oficjalnie tytuł Wielkiego Admina.
Faza szósta - w trakcie zdarzenia które zostanie nazwane "nocą Wielkiego Admina" banowani zostają wszyscy którzy na niego nie głosowali. Banujemy także ostatnie niedobitki którzy nie zgadzają się z Wielkim Adminem. Teraz forum jest nareszcie służy Ludowi.
Pewnie będę miał zmniejszony limit za nie wnoszenie nic do dyskusji ale nie mogłem się powstrzymać
.