Post zebrał 10000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:03, 07 Wrz '23
Temat postu:
Cele i osiągnięcia specjalnej operacji wojskowej na ukrainie - podsumowanie
(w nawiązaniu do " nie ma takiego przystępowania " => viewtopic.php?p=487401#487401 ) :
Stupidity on a Massive Scale | Scott Ritter
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Post zebrał 400 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:45, 22 Sie '24
Temat postu:
Podobno od września około 80 tysięcy ukraińskich dzieciaków ma iść do Polskich szkół ( warunek by dostawali na dziecko 800+ ) i to jest prawdziwa inwazja, która bezpośrednio dotyka polskie dzieci. A dzieci jak to dzieci są złośliwe, awanturują się, biją się, nic tylko patrzeć do Gwiazdki 2024 pierwszą kosę pod żeberka .
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
Coś się kończy coś zaczyna ...
Rzeczpospolita obojga narodów vol 2.0
Każdy prawdziwy patriota to poprostu kurwicy dostaje patrząc na to co się dzieje...
Na szczęście nie wielu teraz prawdziwych patriotów bo dzisiejszy patriotyzm sprowadza się do hasła "jebać obcokrajowców"
Na pewno będą jakieś niespodzianki i się zdziwimy co ci Ukraińcy jeszcze odpierdolą , czy wgl istnieje tam coś takiego jak dobro obywateli czy ludzie tam to takie randomy do zabijania okradania i do czegokolwiek co się da ...
Ogólnie od wybuchu tej wojny jak się tak troszkę obserwuje co tam się odpierdala ,
To aż kurwa bez km kitu zaczynam rozumieć dlaczego eugenika jest taka popularna ...
No i ogólnie pytanie moje jest takie czy to co się dzieje na Ukrainie można by nazwać udanie zrealizowanym scenariuszem antykulturowym który tak zrealizowany został turbo szybko poprzez " pomoc Rosji"
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:58, 23 Sie '24
Temat postu:
Agre napisał:
Na szczęście nie wielu teraz prawdziwych patriotów
Serio?
Cytat:
No i ogólnie pytanie moje jest takie czy to co się dzieje na Ukrainie można by nazwać udanie zrealizowanym scenariuszem antykulturowym który tak zrealizowany został turbo szybko poprzez " pomoc Rosji"
...raczej nie.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
No w mojej ocenie patriotyzm to kolektywny punkt widzenia osoby w którym istotne jest dobro społeczeństwa ( w domyśle polskiego) i konkretne działanie dla dobra tego społeczeństwa nawet czasami z niekorzyścią dla tej osoby .
I jak teraz teoretyczne autorytety ( tj rzadzacy) w tym zakresie zamiast działać dla dobra ogółu to leci tzw prywata ...
No to jak nie oni to nikt .
Jak ktoś lubi flagi język hymny godła to ja bardziej taką osobę uważam za kogoś bardziej pokroju kibica aniżeli patriotę .
Wszakże kibice klubów też mogą mieć swoje barwy hymny też działać mogą dla dobra swojego klubu w skrajnych przypadkach mogą nawet walczyć za swoje kluby.
Reasumując w Polsce mamy tyłu patriotów co chrześcijan ... Uważa się każdy bo to w modzie i dobrze uchodzi ,ale jeśli chodzi o konkrety no to słabo... No i nie dziwię się bo nawet te osoby które powinny dbać najbardziej o dobro narodu to one leja na hasło polska i dobro jego obywateli ciepłym moczem .
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:50, 23 Sie '24
Temat postu:
Ale ja cie pytałem czy to naprawdę takie szczęście.... a ty mi się tu rozpisujesz bóg wie o czym!
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7