gerwazjana napisał: |
tyle, ze mala poprawka- Aaron Russo nie jest gojem.. on sam jest Zydem.. oops..maly szok? jak to zyd po naszej stronie..? przeciez oni wszyscy sa zadnymi krwi zimnymi draniami, ktorzy chca nas wyciac w pien- blad! Aaron (btw typowe zydowskie imie..) byl porzadnym obywatelem walczacym o prawde i prawa czlowieka! a przy tym byl Zydem! i co..? moze jego tez nazwiecie teraz agentem..??! uzywajcie mozgu a nie schematow!!! |
Skąd wiesz z jakich naprawdę pobudek działał?
Mam też pewne wątpliwości co do samego Alexa Jonesa, w sumie kosi niezłą kasę za tą "misję". Być może to "opozycja kontrolowana" i "wentyl bezpieczeństwa". Jones nie jest szczególnie represjonowany za głoszenie swoich poglądów, także dla władzy raczej nie jest niebezpieczny.
Niebezpieczny to był Malcolm X i Martin Luther King, to byli autentyczni bojownicy o wolność, a nie biznesmen Jones !!!
Davida Icke próbują ośmieszać, a nawet ostatnio nie wpuszczono go do Kanady. J. van Helsingowi nie wydają książek w Niemczech (uznane są za niebezpieczne!), a Jones tak sobie działa, zarabia i nikt mu nie przeszkadza szczególnie ... i to mnie zastanawia !
Dla mnie ten Jones, a także Michael Moore są mocno podejrzani. Nieźle zarabiają na swoich filmach, a władza nie reaguje!
Kentroversy interview - English version
http://www.magia.gildia.pl/wywiady/kentroversy-english
"Alex Jones to supergwiazda środowiska teoretyków spiskowych, jego filmy dokumentalne i strony internetowe są szalenie popularne. Ale Ty chyba nie jesteś jego wielkim fanem...
Jestem głęboko zaniepokojony, że on nie jest tym, za kogo się podaje I jego zachowanie wydaje się być szkodliwe dla naszej sprawy. Jego strony internetowe to kapitalistyczny horror show, gdzie panuje atmosfera centrum handlowego. On wydaje się zainteresowany tym, żeby jego słuchacze kupowali jego filmy niż zaktywizowaniem ich. Dwa lata temu dostałem bardzo osobiste informacje o Alexie, które bardzo mnie zaniepokoiły. Obiecałem, że nie ujawnię tych danych, ale powiem tylko tyle, że zaprzeczają one wszystkiemu, za czym ponoć Alex stoi. I tłumaczy to jego zachowanie. On zarabia grube miliony dolarów na swojej działalności.
Moja osobista opinia na jego temat jest taka: Alex Jones zachowuje się jak gatekeeper i prawdopodobnie współpracuje z tymi, którzy niby są jego wrogami. Istnieje oficjalny termin na to: Kontrolowana Opozycja. Niedawno gościem jego audycji był członek rodziny Rotschildów i rozmawiali o oszustwie jakim jest globalne ocieplenie. Było to interesujące przedstawienie, ale zmusiło mnie do zastanowienia: co tu NAPRAWDĘ się dzieje?
Niektóre z rzeczy, które Alex zrobił, są naprawdę imponujące, ale rujnowane są przez jego biznesplan o nazwie Info Wars Inc. Nie ma nic złego w sprzedawaniu książki czy filmu. Ale jeśli robi się z tego 50 książek albo 50 filmów, wtedy mam z tym problem. Patrząc po komentarzach, które widzę w internecie, wiele osób zaczyna męczyć hiperkapitalizm Alexa Jonesa. Jedną z tych osób jestem ja."