Tacy ludzie jak Musk i ci co go finansują, zmyślili internet i zobaczcie komu on tak naprawdę służy. Daje nam on wiele udogodnień, stworzył nowe miejsca pracy, ale jest kontrolowany przez elity rządzące i tak naprawdę służy naszej kontroli, nie wspomnę o poziomie cenzury jaki uwidocznił się w czasach pandemii i konfliktu na Ukrainie. To teraz pomyślicie co tak naprawdę ów "Implant nam sprawi" .
Nie chodzi o przestępców którzy nie wrócą do więzień, chodzi o to, że cały świat będzie więzieniem ( to dość uproszczone sformułowanie na coś czego jeszcze nie było i nie ma swojej nowej nazwy ), a ty będziesz nowym rodzajem więźnia ( tu też jest potrzebne nowe określenie ) .
Krótko powiem tak : ten człowiek tworzy coś co będzie służyć ludziom którzy zamykali lasy i siłownie w czasie choroby zabijającej otyłych, słabych i starych. Więc co może pójść nie tak
Cytat: |
... Kolejnym celem ma być możliwość usuwania wspomnień |
reset przed wyborami i wygrywamy wszystko.
I skoro potrafili w tak krótkim czasie przymusić ( no nie wiem ile się uszczypło ) będzie tego z 50% populacji Światowej do przyjęcia mRNA w postaci szczepienia. To jak myślicie, jak szybko wpadną na to by przymusić ludzi dla takiego Implantu.
Z mojej perspektywy człowieka urodzonego w 1979, mój Świat się właśnie kończy i wije w agonii. Ale młodzi to kupią kochają postęp bo nie mają doświadczenia ni odpowiedniej ilości godzin życia wyrobionych by zrozumieć czym jest Postęp i czemu on służy. Zawsze jest gorzej ale jest lepiej
Petarda będzie kiedy wymyślą porozumiewanie się bez otwierania ust czy wyświetlanie rozmów, czatów na gałce oka byś mógł od razu czytać, tym bardziej w dobie przyszłych pandemii będzie lepiej jak ludzie nie będą otwierać ust
.
Kto wie może w wyniku Postępu za chuj wie ile czasu ludziom zanikną struny głosowe
.