|
Autor
|
Wiadomość |
ghostface
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
|
Wysłany: 21:57, 17 Gru '07
Temat postu: Zmasowany Atak |
|
|
Odkad poznalem prawdziwy swiat pelen nie jasnosci i dziwactwa jestem conajmniej poddenerwowany zaistniala sytacja.Ale to co najbardziej mnie irytuje to fakt iz zupelnie nic nie robie w kierunku polepszenia sytuacji.Z inne strony patrzac co tutaj tez samemu zrobic? I wlasnie dlatego zakladam ten watek... Chodzac po forum,czytajac rozne watki patrze jak ludzie dyskutuja,przedstawiaja fakty,ogolnie uzywaja swej inteligencji.Patrze jak tlumaczycie razem filmy i to jest cos zajebistego.Moze by tak zjednoczyc sie w czyms,w pomysle (przeciez mamy tutaj roznych ludzi z roznych dziedzin zycia) i powalczyc cos z systemem.Nie proponuje wyjscia na ulice ale mozemy uzyc internetu,przeciez podobno takie mozliwosci daje..
Przykladowo kiedy pojawia sie interesujacy news na ktoryms z portali umowic sie na jego skomentowanie stajac razem po jednej stronie.I tak kiedy czytelnik artykulu po zapoznaniu sie z jego trescia rzuci okiem na komentarze a wiadomo ze rzuci i zobaczy przykladowo 30 komentarzy o jednym pogladzie i jakies tam 10 przypadkowych ludzi,pomysli ze te 30 to prawda bo przeciez wiekszosc.Sami wiecie jak to dziala,przeciez ogladalo sie rozne filmiki na tym forum:) Do tego w komentarzach zamiescic z pare linkow i gosciu juz zacznie myslec a to polowa sukcesu.
To tylko taki moj pomysl,napewno ktos z was ma lepsze,niech powie.
Jedno jest pewne,trzeba cos zaczac robic.
Dla przykladu podaje linka z wiadomoscia
http://ft.onet.pl/11,4656,trzymajcie_sie.....tykul.html i do tego dodac komentarzy i paru zawrzec linka do filmiku Money As Debt
Mozna by tez po pare razy dziennie otwierac filmy z tego forum z polskimi napisami tak aby byly na pierwszych miejscach w 100 najlepszych w googlach.Kazdy ogladnie to co na pierwszych miejscach a przynajmniej zobaczy co to,bo przeciez nikt nie patrzy co jest na koncu stawki stu najlepszych[/quote]
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sqrcz
|
Wysłany: 22:12, 17 Gru '07
Temat postu: |
|
|
Podejrzewam, że większość ludzi i tak ma nas za idiotów. Cóż takie to mamy społeczeństwo, że mają wszystko w dupie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Wyspa
|
Wysłany: 22:16, 17 Gru '07
|
|
ja proponuje aby kto ma strone o podobnej tematyce spiskowej lub cos w tym stylu to niech tam umiesci owe filmy z forum... moze ktos zauwazy i poda dalej itd itp - ja tak robie i wiele osob sie dowiaduje o tym ze swiat jest pogrążone w spisku
ale i tak kazdy musi robic poprostu swoje a Ci co rzadza swiatem beda realizowac swoj plan nie zaleznie od tego co jest w necie i czy wychodza ludzie na ulice czy nie... wszystko zacznie sie zaczynac rozgrywac na powaznie juz w 2008-2009
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
morgan666
|
Wysłany: 22:23, 17 Gru '07
|
|
cp do "wspolnego" komentowania to mysle ze jest to dobry pomysl...
ale z tym poprawianiem notowan filmow to sprawa ma sie juz nieco gorzej... przeciez wiadomo ze google juz usuwalo "nieciekawe" filmy z czolowki najpopularniejszych...
ja "od siebie" daje w opisie gg linki do ciekawszych filmow... no i oczywiscie do tego forum^^
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
frasobliwy
|
Wysłany: 22:51, 17 Gru '07
|
|
Linków raczej nie można zamieszczać. Podobnie słów kluczowych bo "moderator" moze to uznac to za link. Wogole moderator, jesli zlosliwy, to moze podciagnac wszystko pod regulamin. Trzeba sie liczyc, ze szturm pochłonie 50% ofiar
Tym niejmniej inicjatywa ma sens. Kiedys widzialem na forum portalu eurojihad jak ludzie umawiali się na najezdzanie na "arabstwo" i bronienie izraela. Myslicie, ze skad tylu Polaków w necie nienawidzi Palestynczyków...?
Takie ataki są przeprowadzane i często mają miejsce. Czasame sa organizowane przez wyspecjalizowane firmy z dziedziny PR. Nie zawsze chodzi o wielką politykę. Zwykle o reklamę produktów.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 23:13, 17 Gru '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
brainwash
|
Wysłany: 23:27, 17 Gru '07
|
|
Ja sam często komentuje rozmaite wątki z nikłym skutkiem.Ukazuje się jakieś 30%. Stosują filtry numerów IP wcale nie muszą czytać wszystkiego.Wystarczy że przeczytają ze dwa razy i wiedzą mniej więcej co jesteś za ptica.Mnie przeważnie pytają ,oczywiście jak coś się ukaże i komentarz zdąży zaistnieć,co wcześniej paliłem ?Ludzie przeważnie lubią gadać ale są zbyt leniwi żeby zrobić coś ze swoim otoczeniem i słono za to płacą .Inna sprawa jest z ''wywrotowcami'' tych żeby rozpoznać trzeba mieć ubeckiego czuja.I w takim sensie najarany kolo jest mniej niebezpieczny od gościa który wspomina o folwarku zwierzęcym.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sikorski
|
Wysłany: 07:02, 18 Gru '07
|
|
Ja np. zaproponuję mojemu nauczycielowi od pp abyśmy na lekcji obejrzeli "Money as debt" jeżeli mu się spodoba to w innych klasach pokaże i to już chyba coś. Ja chodzee jeszcze do szkoły więc wielu ludzi spotykam codzień i mam okazje coś zrobić. Np. mam zamiar przegrać jakiś zakład z kumplem, w którym stawką będzie napisanie sobie na czole czarnym flamastrem:
"911 truth is no longer a secret!" i jeden dzień w szkole z tym napisem. I już mogę powiedzieć że coś zrobiłem. Dobre są te prasowanki na koszulki, poszukam na allegro może są jakieś o naszej tematyce.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 13:38, 18 Gru '07
|
|
PRZYPOMINAM O OTYWIERANIU LINKOW Z FILMAMI POWYZEJ!! ZOBACZYMY DOKAD DOPROWADZIMY NASZE FILMY
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sikorski
|
Wysłany: 13:45, 18 Gru '07
|
|
Ja robię to 3 razy dziennie. Ale mój plam jest taki że wszystkie te filmy ściągnę i wypalę. I wtedy będę działał.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
nobody
|
Wysłany: 13:55, 18 Gru '07
|
|
heh, ja bym tak jak w filmach chciał - włam o 19.00 na TVN i zamiast faktów skrót Tageszeit puścić
to byłby czad
_________________ amicus Plato, sed magis amica veritas
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Leech
|
Wysłany: 15:14, 18 Gru '07
|
|
Proponuje wynająć dobrego spamera i puścić kilka milionów mejli z linkami do filmów z forum.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sikorski
|
Wysłany: 15:56, 18 Gru '07
|
|
A żebyś wiedział, że spróbuję się tym zająć. Oczywiście nie będę wysyłał maili osobiście. Są podobno jakieś tzw. automaty programy które robią podobne rzeczy w sieci. Czy ktoś może wie więcej? Piszcie. Ja np. mam różne opisy gg z hasłami typu: 911 truth is no longer a secret" itp. Różne są sposoby koszulki, naklejki na samochód, tylko skąd takie wziąć?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Joker
|
Wysłany: 16:14, 18 Gru '07
|
|
Sikorski, skąd wziąć? Sam musisz się o takie gadżety postarać. Są firmy które zajmują się robieniem nadruków na koszulkach czy różnych naklejek itp. Pełno jest tego w necie wystarczy poszukać. Na początek musisz zrobić jakieś projekty co by się miało na tych koszulkach i nalepkach znajdować a potem złożyć zamówienie na określona liczbe gadżetów. Opłacasz wtedy zazwyczaj zamówienie z góry. Robisz albo na początek liste chetnych wraz z wpłatami albo sam wykładasz kase a potem sprzedajesz indywidualnie i pieniądze Ci się zwracają albo nie. A tak w ogóle to witam wszystkich to mój pierwszy post na forum.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
albercik
|
Wysłany: 18:15, 18 Gru '07
|
|
Do przyszłych "spamerow": Brawo. Pozazdroscic wam głupoty, bo choc cel jest szczytny, to droga osrana...
A koszulki zrobic jest bez problemu, ale czy nie lepiej wydac taka kase w inny sposob?
_________________ ...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Westr
|
Wysłany: 18:41, 18 Gru '07
|
|
Panowie a moze by tak jakąs gazetke stworzyc z artykulami , w necie a pozniej w druku
ghostface:
"Mozna by tez po pare razy dziennie otwierac filmy z tego forum z polskimi napisami tak aby byly na pierwszych miejscach w 100 najlepszych w googlach.Kazdy ogladnie to co na pierwszych miejscach a przynajmniej zobaczy co to,bo przeciez nikt nie patrzy co jest na koncu stawki stu najlepszych"
Popieram -swietny pomysl.
Generalnie to REKLAMA , REKLAMA i jeszcze raz REKLAMA tego FORUM I FILMOW .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 19:52, 18 Gru '07
|
|
PRZYPOMINAM O OTYWIERANIU LINKOW Z FILMAMI POWYZEJ!! ZOBACZYMY DOKAD DOPROWADZIMY NASZE FILMY
to nic nie kosztuje a zadzialac moze
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sikorski
|
Wysłany: 20:25, 18 Gru '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 21:45, 18 Gru '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
przebudzony
|
Wysłany: 22:07, 18 Gru '07
|
|
Założyć stowarzyszenie. I drukować gazetę. Dać papier słabej jakości żeby było tanio. Rozesłać Nakład po MPIKACH. Nakład nie musi być duży. Ważne żeby był widoczny na pułkach chociaż w paru marketach.
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
przebudzony
|
Wysłany: 22:13, 18 Gru '07
|
|
Może też być dodatkowo każdy numer dostępny w necie w formacie pdf do ściągnięcia. Ale trzeba wyjść do ludzi do marketów.
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
kalizantin
|
Wysłany: 22:46, 18 Gru '07
|
|
CZEŚĆ WSZYSTKIM
jestem z wami!!!będę klikać i oświecać innych!Juz zaczęłam uświadamiac moich znajomych lecz niestety''są tak zżyci z systemem ze go bronią''nie wszyscy na szczęście;)mam nadzieje ze polecając im te filmy i strone oni poleca je innym i tak dalej i dalej...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
morgan666
|
Wysłany: 23:35, 18 Gru '07
|
|
wlasnie przyszedl mi do glowy jeszcze 1 pomysl mozna by zrobic plik torrent ze wszystkimi filmami wartymi obejzenie i umiescic na jakims serwisie torentowym np tu: http://torrenty.org/
wazne jest aby wszystko bylo w 1 sumie kontrolnej (czy jak to sie tam zwie) bo jak ktos szuka 1 pliku to "niechcacy" znajdzie wiecej o podobnej tematyce:D
i ja ze swojej strony jstem gotow sedowac takie cos do konca swiata... (kompa i tak mam wlaczonego 24/7) co myslicie o takim pomysle?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 13:37, 19 Gru '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
albercik
|
Wysłany: 14:43, 19 Gru '07
|
|
Trzeci raz w tym temacie, to juz przesada.
_________________ ...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|