pszek napisał: |
[b]@easy russian opowiesz czytelnikom forum ............. |
oo... oo - dziękuję. dziekuję . Tym wpisem potwierdzasz tylko, że moje wpisy o alkoholizmie Dugina są prawdą.
Dodatkowo potwierdzasz, że temat Słowiański jest ci drzazgą we włochatej - żydowskiej dupie.
Myślałem, że mnie obudzisz rano jakaś rewelacją tu nic.. nuuda. Dalej ziewam. Miałem odpowiedzieć
Owlikowi a chyba muszę zużyć limit postów w tym dziale.
Nie wiem kim jest ten na zdjęciu ale podejrzewam, że może to być bratanek ( albo siostrzeniec ) Hiniewicza.
Żadna rewelacja i sprawa znana w środowisku.
Trehlebov kiedyś wyraźnie sklasyfikował Hiniewicza jako " administratora" . Takich jest cała masa.
Pojawił się na przykład ostatnio w necie niejaki Torsunov - najwyraźniej żyd nauczający o Wedach.
Zasada podobna jak u Hiniewicza. Zorganizowanie swojej trzódki. Nic nowego.
Tak samo czynił Lewaszow. Akurat Lewaszowa i Hiniewicza łączy podobna przeszłość
bo ogłaszali się jako ekstrasensorycy - ludzie z nadprzyrodzonymi własnościami, przesuwający przedmioty.
( jest nawet w necie plakat przedstawiający Hiniewicza z tych czasów )
Hiniewicz dawno temu latał z krzyżykiem na piersiach i głosił chrześcijańskie prawdy.
Ludzie w Omsku to pamiętają i piszą mi o tym. Był nawet moment, że Hiniewicz szukał koniunktury
propagując kabałę
- normalna sprawa u administratorów - szukają utrzymania i sposobu na życie.
Zasada w takich układach administracyjnych bywa rozmaita - zdarza się, że sam administrator przejrzy na oczy
handlując prastarą wiedzą ( to z czego korzysta Hiniewicz to źródła Starowierców - póki nie domiesza czegoś
od siebie to jest wszystko ok. )
no cóż - mamy czas przejścia . Tak jak nasze prawdy muszą z konieczności korzystać z żydowskich forów
w necie - tak samo jako "przekaźniki" personalne bywaja ludzie zwani już wyżej administratorami
(zresztą zgodność z nazewnictwem internetowym się tu nakłada). Admin czerpie zyski ale
wieści się rozchodzą. Admin dobrze wie,że gdyby nie on to kto inny opublikuje te informacje.
Administrator sam ma jeszcze cały czas szansę na transformację swojej świadomości do nowych czasów.
Zdarzało się i takie coś - to głębsza analiza zjawiska bo "owieczki" jakie przyciaga to czym
admin dysponuje a czego sam ugryźć nie jest w stanie " wynoszą" niejako admina nieco wyżej
w stopniu ewolucji ..........czego i tobie pszeku życzę. Bywają żydzi w rodzaju prof. Filkensteina czy
Eduarda Hodosa. Każdy ma szansę.
p.s. jeszcze odnosnie Hiniewicza - przesłał mi kiedyś kolega link do forum ( na życzenie odszukam albo zapytam kumpla jeszcze raz )
gdzie Hiniewicz wyraźnie opublikował pozdrowienia z okazji jakiegoś żydowskiego święta wyzwolenia.
Nie znam się na tych Izraelskich prazdnikach ale majaczy mi się, że to właśnie kwietnia dotyczyło.
On to napisał jakoś tak bardzo szeroko , że pozdrawia ludzi wyzwolonych czy coś podobnego.
W każdym razie zamieścił to na forum dokładnie we właściwym dniu.
O przypadku trudno tu mówić.