W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Katolicy vs Naziści  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 835
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:07, 19 Paź '07   Temat postu: Katolicy vs Naziści Odpowiedz z cytatem

http://www.youtube.com/watch?v=sEATQF5lCYo Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Jeżeli to nie fotomontaż, a raczej nie.. to wstyd mi, że jestem katoliczką.. Po za tym mam dowody, że BXVI jest członkiem klubu 300... pokazał corne.. http://www.youtube.com/watch?v=TFSxXhNmIUY
10:10 ( minuta) ... Reasumując Vatykan jest pod władzą iluminatów !!! i niech tak pozostanie... SKUR**** WYGINIECIE PRZED BOGIEM !!! Razz Razz Razz Razz Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
alien

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:01, 20 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spoko! to są reklamówki baptystów. To tak jak gdyby oceniało się WV przez pryzmat spotów Toyoty.
Powrót do góry
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:19, 20 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przystojny kolego.. Baptysta bardziej wierzy w Boga ( chrześcijańskiego) niż katolik, więc nie ujmując Ci.. oglądnij porządnie film a potem go reasumuj... Razz Razz Razz Razz
Powrót do góry
alien

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:26, 21 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Baptysta bardziej wierzy w Boga ( chrześcijańskiego) niż katolik" Co bynajmniej nie zabrania mu szkalowania KRK na każdym możliwym polu. Ojca Świętego nienawidzi zaś najbardziej.

Nie jestem przystojny - jestem wrednym typem...
Powrót do góry
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:54, 21 Paź '07   Temat postu: Re: Katolicy vs Naziści Odpowiedz z cytatem

KK ma na koncie sporo. Najbardziej mi sie spodobał Chorwat franciszkanin, nadzorca obozu koncentracyjnego w Jugosławii. Specjalizacja: zabijanie ludzi motyką. Pray No, ale KK ma też wiele wrogow co go extra szkalują, a sami maja równie dużo na sumieniu. W czasie mlodzienczego buntu łykałem te szkalowanie bez zastrzezen, ale pozniej połapałem się, że to pewna osobista zemsta i trzeba być ostrożniejszym. Bo zobaczmy... Za "Protokoły mędrców Syjonu" można pojsc siedziec, a "Kod da Vinci" był promowany w mainstreamie...Niech mi ktoś wytłumaczy tą nierówność.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: