Dawno temu popełniłem na jutjubie filmik o WTC. Wejść ma ponad 23 tyś. a komentarzy 62."Film" jest nieciekawy, ma dłużyzny i zrobiony jest po amatorsku i nic się na nim nie dzieje.
Otworzyłem dziś pocztę, patrzę jest info z jutiubowa, no to czytam.....
Cytat: |
Drogi użytkowniku 123waha,
Film WTC: http://www.youtube.com/watch?v=InH6nz12vDM Kto i Czym rozwalił WTC ? może zawierać treść, która należy do: GoDigital Media Group.
Nie są wymagane żadne działania. Jeśli jednak chcesz wiedzieć, jak to wpływa na film, odwiedź sekcję konta dotyczącą dopasowań identyfikatora filmu wideo, aby uzyskać więcej informacji. |
No to odwiedzam sekcję i czytam.....
Cytat: |
Nie jest wymagane żadne działanie. Film jest nadal dostępny na całym świecie. W niektórych sytuacjach obok filmu mogą być wyświetlane reklamy.
Pamiętaj, że stan filmu wideo może ulec zmianie, jeśli zasady wybrane przez właścicieli treści zostaną zmienione. Warto okresowo sprawdzać, czy zostały udostępnione nowe opcje.
W pewnych okolicznościach możesz zakwestionować to roszczenie dotyczące praw autorskich. Te okoliczności są następujące:
■Treść została nieprawidłowo zidentyfikowana i w rzeczywistości stanowi wyłącznie Twoje dzieło.
■Uważasz, że sposób użycia nie narusza praw autorskich (np. jest to dozwolone użycie w rozumieniu polskiego prawa).
■Faktycznie masz licencję właściciela na użycie tej treści. |
O jakie treści chodzi?
Bo że apollo poleciał na księżyc to wiem.
Czy treścią są zdjęcia WTC ?