Nareszcie mam nadzieje, że wszystkie moje zabiegi o odżydzenie Polski ujrzą światło dzienne! Jestem emerytem. Laptop kupił mi syn, a za pocztę płaci za mnie córka. Brak mi środków finansowych aby wydać książkę, którą napisałem, nie będąc żydem. Mimo moich starań w wielu wydawnictwach, jedno wydawnictwo chciało ją wydać, określając jako ciekawą pozycję, ale za moje pieniądze, których nie mam. Nie mam własnej strony w internecie, a zresztą, jak przeczytaliby moje publikacje, uznali by za spam i zablokowali.
Napisałem książkę pt." Dwa tysiące lat przed strachem." Jest to książka oparta na prawdzie historycznej o Józefie z Arymateii. ż pozoru wydaje się, że jest to książka kościelna. To nie prawda. Zechciejcie Państwo przeczytać pierwszy tom, który ma ok. 130 stron formatu A4. Chciał bym aby ta książka była umieszczona na stronach internetu, aby prawda, której żydzi w Polsce tak pilnują aby nie ujrzała światła dziennego.
Ponieważ autor książki po 2 dniach zmienił zdanie i poprosił o usunięcie jej z forum, link do książki został usunięty 14 listopada o 21:00. Kto zdążył ściągnąć niech się cieszy /Bimi