Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:12, 12 Lis '09
Temat postu:
Artykul iscie propagandowy. Po co wszczykiwac chip do mozgu ? Logika wskazuje, ze jezeli fale z mozgu przekazuja jakies wiadomosci do chipa, a od czipa te wiadomosci pobiera komputer, to chip rownie dobrze moze byc umieszczony w komputerze i tez bedzie pobieral wiadomosci z mozgu oddalonego w okreslonej odleglosci. Wszystko zalezy od mozliwosci czytnika fal mozgowych. To cale chipowanie jest zmylka, ktore nie moze dzialac, bo fale mozgowe sa na zewnatrz glowy.
Wysłany: 14:25, 12 Lis '09
Temat postu:
Katiusza,
mogłeś darowac sobie zagrywki rodem z onetu i prowokacyjny tytuł wątku...
mam wrazenie ze to nie przypadek.
to forum nie sluzy szukaniu poklasku i podnoszeniu wskaznikow ogladalnosci zalozonym przez siebie tematom tego typu metodami.
_________________ możliwość pomylenia się to część bycia wolnym
Wysłany: 08:26, 13 Lis '09
Temat postu:
Droga Arweno,
Tytuł wątku nie miał na celu podniesienie wskaźnika oglądalności. Chciałem przez to pokazać śmiech jaki mnie ogarnął po przeczytaniu tego artykułu. Bawią mnie takie propagandowskie zagrywki. Pewnie do czasu, aż chipy będą "niezbędnym wyposażeniem każdej głowy". Ale ja się nie dam!! Nawet psa nie dam zachipować.
Pozdrawiam i przepraszam wszystkich forumowiczów, których uraził tytuł tego wątku.