W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

O Braciach Kaczynskich  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 1069
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kwiatek-m

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:38, 30 Paź '07   Temat postu: O Braciach Kaczynskich Odpowiedz z cytatem

Czytam wasza stronkę i nie wiem do końca .. dlaczego wysuwacie takie wnioski jak np. "herr Kaczynski"

"Herr Kaczyński. Nie wiedzieć kiedy, ani na skutek czego, karzeł z odległej pozycji wskoczył na pierwsze miejsce"

Cytuje kogoś z was...

A teraz pytanie ode mnie :

1 . Czy to oni nie likwidowali korupcję w naszym kraju.. zapewne wiecie jaka to jest masakra ..

2. Czy to oni nie zaostrzali kary dla przestępców .... Zaprzeczy któryś?

3. Od lat nikt nie stawiał się ani zachodowi , ani wschodowi ? czy to nie oznacza tego .. że nie jesteśmy chłopcami do bicia ....

4 . Realny wzrost pensji ? i to jest prawda ..

On nie gada bezsensu .... nie plecie wianki .. mówiąc jak Tusk np. podczas debaty - "piękne przemowy" - każdy choć po roku pedagogiki , psychologi , po przeczytaniu książki Cialdiniego (np.)... wie że to porządna Manipulacji ..którą łykają młodzi 18 letni obywatele .....

... Pewnie ktoś z was palnie ... ale ludzie wyjeżdżają ... To Ja na to .... Exodus osiągnął max za rządów Belki .....tak w sumie od 2004

5. Jeśli ładna morda musi znaczyć coś ... to zawsze mieliśmy ładnych , ale nędznych polityków ..

Teraz za to powrócimy do tego co było .... to służalczej postawy .. Już widać co się dzieje .....

Panowie .. Stronka jest dobra ..Tylko jedno ... Otwórzcie szerzej oczy ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
morgan666

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:55, 30 Paź '07   Temat postu: Re: O Braciach Kaczynskich Odpowiedz z cytatem

" 4 . Realny wzrost pensji ? i to jest prawda .. "

pozwole sobie zacytowac jeszcze mojego kolege z roku: "za kaczynskich zylo sie lepiej matka dostala podwyzke (urzedniczka) a ojciec awans (administracja panstwowa), pojechalismy w te wakacje nad moze srodziemne i jeszcze w chuj kasy zostalo... A teraz Tusk pewnie to wszystko zniszczy..."

reszte pozostawie bez komentarza...
Powrót do góry
kwiatek-m

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 08:20, 31 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wzrost pensji 25% .... myślę że jak na ostatnie lata w porównaniu do innych rządów to dużo ... Polska potrzebuje czasu ... , a nie ciągłej zmiany klubów ..Pan Donald... zapewniam że albo cofnie nasz kraj ( trwają rozmowy z Leszkiem Balcerowiczem na ministra finansów ) ... albo nic nie wniesie w "BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ" ..

Przez czas rządów Braci Kaczyńskich czułem i oglądając wiadomości i tak wewnętrznie , że Polska wzrasta w siłę... I na pewno każdy z wasz wie ,że ze słabymi mało kto się liczy ...

Czekam na CUD TUSKA ..zapowiadany ... czekam i czekam....

Powtórzę - OTWÓRZCIE OCZY --- albo szukajcie UFO
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 08:37, 31 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laughing
nie pisze się "Bracia", tylko "bracia".
ewentualnie "braCIA"... Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 10:02, 31 Paź '07   Temat postu: Re: O Braciach Kaczynskich Odpowiedz z cytatem

morgan666 napisał:
" 4 . Realny wzrost pensji ? i to jest prawda .. "

pozwole sobie zacytowac jeszcze mojego kolege z roku: "za kaczynskich zylo sie lepiej matka dostala podwyzke (urzedniczka) a ojciec awans (administracja panstwowa), pojechalismy w te wakacje nad moze srodziemne i jeszcze w chuj kasy zostalo... A teraz Tusk pewnie to wszystko zniszczy..."

reszte pozostawie bez komentarza...

A jednak to nie ja.. Smile Smile Smile
Powrót do góry
MATEOh

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 13:19, 31 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najsmieszniejsze jest to, ze ci ktorzy glosowali na te zalozenia PO (podatek liniowy, obnizenie podatkow, prywatyzacja sluzby zdrowia, irlandia [buahhahaha]) gowno z tego beda mieli... bo oddail gospodarke PSLowi Smile ktory juz powiedzial ze nie ma mozliwosci na obnizenie podatkow i podatek liniowy, nie ma rowniez mozliwosci prywatyzacji sluzby zdrowia... o Irlandii nie mowie... no chyba ze Tusk mial na mysli przeniesienie rzadu na obczyzne na wyspy - wtedy moglby mowic "u nas w Irlandii"...
kwiatek-m

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 14:49, 31 Paź '07   Temat postu: Młodzi głosują Odpowiedz z cytatem

Młodzi wyborcy ... to plaga .. dlaczego ? Pytałem przed i po wyborach wielu ludzi , zwłaszcza tych , którzy tak bardzo krytykowali rządy Kaczyńskich .. pytałem o trzy zmiany jakich dokonali posłowie PO przez 3 lata ... Padało oczywiście od razy pytanie do mnie .. a jakie PiS .. po mojej wypowiedzi , czekałem na ich odpowiedź ....... i jak myślicie jakie były ....
ŻADNE - NIKT NIC NIE WIE
Więc po co ludzi głosują .... Kilka dziewczyn powiedziało , bo Tusk lepiej wygląda ... dosłownie totalna głupota ...

Kolega wspomniał o zapowiadanych zmianach , nic z nich nie będzie ... Krytykować rząd Kaczyńskich to potrafili panowie z PO , ale zmiany wprowadzać to NIE ... Zrozumcie że pęd Tuska do władzy był tak stanowczy , że myślę , że gdyby przegrał to popadł by w głęboką depresje ..
Tak jak mówi się o tym , dlaczego Marcinkiewicz odszedł z fotela premiera .. Sikorski itp itd.... Bo może dlatego że gówno robili ... Bo co robili .. tak szczerze ... Logiczne jest to ,że jak chcę się polepszyć nas byt , to trzeba wprowadzać pewne rotacje ... a co do PSL , to Ja już Kurwa sam nie wiem ... ile razy jeszcze będą ... Oglądając debaty np . Z Pawlakiem - Byłem pod wrażeniem w jak sprytny sposób nei odpowiada na pytania .. BRAWO!!!

Donald mówi o cudzie Irlandzkim , a nie wiedział jak wyglądają Podatki u nich !!!! BRAWO

I jeszcze BRAWO do wyborców LiD ... Brawo !!!!
Evil or Very Mad
Powrót do góry
piotrek84

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 15:16, 31 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kwiatek-m
Nie muszę otwierać oczu. Widzę to samo co Ty.
Też pytałem moich znajomych studentów, którzy głosowali na PO o program "ich" partii, sprawę opisałem już wcześniej na forum więc powiem tylko, że jeśli chodzi o zrozumienie sceny politycznej i programów poszczególnych partii to są "zieloni", niestety...

Pozdro,
Powrót do góry
Don Jordan

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 16:14, 19 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś na korytarzu słyszałem jak ktoś palnął, że należy wprowadzić podatek liniowy, bo wyższe stawki powodują, że firmom "nie chce się" pracować wydajniej, bo zapłacą wyższy podatek. Surprised
Takie bzdury można usłyszeć na uczelni ekonomicznej, brak słów...
Powrót do góry
frasobliwy

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 16:50, 19 Lis '07   Temat postu: Re: O Braciach Kaczynskich Odpowiedz z cytatem

kwiatek-m napisał:
Czytam wasza stronkę i nie wiem do końca .. dlaczego wysuwacie takie wnioski..."

To czytaj dokładniej. Tu nie ma jednomyślności. Smile Ja na przykład nie cierpię Kaczyńskich i pisu, ale bronie przed niezasłuzonymi atakami bo jeszcze abrdziej niż ich nie cierpię hipokryzji.
Powrót do góry
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 17:03, 19 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PiS - Jedyna słuszna, katolicko - narodowościowo-wyzwoleńcza partia partyzancka w Polsce Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: