Uwaga! Znajdujesz się w jednej z sekcji autorskich forum.
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za ewentualną cenzurę w tym wątku. Moderatorem tego tematu jest jego założyciel czyli autor pierwszego posta.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:10, 18 Paź '07
Temat postu: Zasady sekcji autorskiej
W obecnej chwili tematy w sekcji autorskiej mogą zakładać wyłacznie użytkownicy z limitem co najmniej 18 postów/dobę.
1. Tematy założone w forum autorskim, by móc na nim pozostać, powinny zawierać merytoryczne treści, istotne z punktu widzenia misji strony Prawda2. Ponadto wątek musi mieć charakter otwarty oraz koncepcję rozwoju.
2. O tym czy treści są wystarczająco istotne i niekontrowersyjne by pozostawić wątek na forum autorskim decyduje administrator forum (czyli ja).
3. Wszystkie tematy znajdujące się na forum autorskim podlegają z definicji moderacji ich założyciela, który dba o ich treść i formę. Co nie znaczy, że wolno mu bezczelnie cenzurować wypowiedzi które nie pasują do jego wizji świata.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:21, 18 Paź '07
Temat postu:
Dzięki Bimi... Naprawdę nie wiedziałam, że aż takie regorystyczne i wręcz socjalistyczno - bolszewickie zasady panują na tym chrześcijańskim forum..
http://youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40 .. Stosowanie sie do tych ( ubeckich - twoje ulubione słowo na forum) metod jest dla mnie rozkazem, albowiem traktuje pisanie na twoim chrześcijańskim forum z przymrużeniem oka.. I tak jak PO dojdzie do władzy to ono zniknie... więc lepiej głosuj na PiS, ale wogule nie ić na wybory..