Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:03, 07 Lis '08
Temat postu:
kto to jest Fidel Castro!?
śpiewak?
54378957y t98guyrf89gergjkdfo;sdfklsdlfksdl;kfjsdkf ot7v8tuiodfgd fsdfrekotgeri9tugdfpogurtyrtyrtyrty rtyrt y756 57 75yh tgh h
nie no z tym trójkątem tez dobre
Ile ma stron trójkąt?
cholera hmmm 4?
nie wiem czy all dobrze rozumiem ale na tyle ile rozumiem to wymiekam
oo dowiedzialem sie ze Iran jest w Australii
albo szuka Ameryki i mówi patrząc na mape "gdzie my jestesmy?"
nie no wszystko znajduje sie w Australi Francja, Korea, Irak buhahaha jakby Ci durnie mieli atakowac kogos to najpierw australie -> zaloze sie ze jakbysmy ich zaatakowali to w ramach rewanzu zbombardowali by Australie bo mysleliby ze to Polska
ile było wojn swiatowych!?
3!
czy ten dziadek o czyms wie?!
gwiezdne wojny sa oparte na prawdziwej histori prawda czy fałsz?
prawda
nie no jakby jeszcze rozumiał 100% tego co oni mówią to pewnie bym umarł ze smiechu dobrze ze nie rozumiem hahahaha ale lol nie moge ale oni duzo TV oglądają to powinni wiedziec ze Tony Blair nie jest aktorem co oni mają w głowie? siano? nie obrazając siana
po obejrzeniu ostatniej minuty tego filmiku jestem pewien ze nie ma juz ratunku dla ameryki to pewne i juz wiem czemu sie tak podniecaja tymi wyborami bo sianko w głowie im tak kaze... nie no żalowi oni sa na maxa az smutno patrzec ej rozwalmy wszystkie kraje bo wspieraja terroryzm bo busz (krzak) tak mówi no zal rozwalmy planete bo krzak tak mowi ; p ej moze by zalozyc tam jakas religie samotnego krzaka na pustyni!? ludzie beda go czcic i dawac datki ; p wszyscy uwierza w co kolwiek sie im powie ; p nie ma siły na takie sianko w główkach
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 03:47, 17 Cze '24
Temat postu:
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek