Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:52, 05 Lut '12
Temat postu:
Jedyne co nasuwa mi się po obejrzeniu tego niezwykłego filmu to
"Istnieją dwa sposoby na łatwe życie - wierzyć we wszystko albo nie wierzyć w nic. Obydwa zwalniają nas od myślenia ."
"wierzyć" we wszytko czego do tej pory nas nauczono i "nie wierzyć" w nic co wykracza poza nasze dotychczasowe doświadczenia ...
Świetny film który zmusza do myślenia ...Dziękuję
_________________ Gaza Strefa śmierci
Wysłany: 11:29, 05 Lut '12
Temat postu:
Extra film! Nasi naukowcy jeszcze muszą wiele popracować nad re-definicją obecnych paradygmatów naukowych.
_________________ Jestem pisowskim aparatczykiem z małym penisikiem.
Wysłany: 12:10, 05 Lut '12
Temat postu:
Świetny, mądry film.
Dla mnie niejedzenie nie jest niczym dziwnym, albowiem sam do niego zmierzam (obecnie spożywam tylko płyny). Nie raz tu na forum o niejedzeniu pisałem będąc obśmiewanym przez niektórych.
Ale, ale ...
Zaskakujący dla mnie w tym filmie jest przypadek Michaela Wernera ... który jak sam mówi ma dystans i nie rozumie filozofii New Age. Jeżeli tacy ludzie "nieczujący innych/subtelnych energii" mogą to robić ... to znaczy, że dzieją sie rzeczy naprawdę niezwykłe
Pozdrawiam Wszystkich z Otwartymi Umysłami ... i Zamkniętymi oczywiście tak samo gorąco!
Wysłany: 14:29, 07 Lut '12
Temat postu:
Prośba do tych, którzy zdążyli ściągnąć film do siebie na dysk. Możecie go gdzieś wrzucić i dać linka? Widzę, że film został usunięty przez użytkownika. Czy to oznacza, że jest aż takim zagrożeniem dla kogoś?
Wysłany: 21:55, 07 Lut '12
Temat postu:
Twoja lina p4lm jest już też nieaktywna =|
_________________ Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść.
Wysłany: 22:55, 07 Lut '12
Temat postu:
Nie wiem czemu link na ifile.it przestał działać... możliwe, że za kilka godzin będzie ponownie aktywny - chyba coś u nich na serwerze przestało "stykać". Będzie film za jakiś czas jeszcze na hotfilu... więc cierpliwości... obie kopie filmu zostały usunięte z youtuba gdyż dystrybutor się przyczepił o ich tam umieszczenie - a szkoda, bo film jest genialny jeżeli chodzi o kwestię inedii.
Wysłany: 00:31, 08 Lut '12
Temat postu:
bierzcie i zapisujcie bo to jest plik mój świeżo złożony na serwer
wrzuciłem to na ten serwer, ale widze ze jakies kombinacje sie zaczynaja , jak ktos ma jakis serwer z ktorego mozna cos latwo pobrac to dajcie a wrzuce go jeszcze raz
http://speedy.sh/usGJ5/Na-poczatku-byla-.....norama.mp4
Wysłany: 23:50, 08 Lut '12
Temat postu:
Jakby coś to u mnie już wszystko działa od dobrych kilku godzin... po prostu na ifile.it chwilowo serwer nie odpowiadał i tyle... na hocie też jest już film dostępny ale lepiej pobierać z ifile.it... szybszy transfer jest.
Wysłany: 13:15, 11 Lut '12
Temat postu:
proponuje jeszcze nie szczanie i nie sranie. Skoro świadomość jest tak potężna w mgnieniu oka można stać się czystą postacią formy duchowej. Jeszcze blokada wydzielania przez skórę, by się przydała
Wysłany: 22:54, 11 Lut '12
Temat postu:
Oczywiście, ponieważ jako wszech-występująca świadomość wszechświata stałem się to, co się stało i sprawiło, iż mogła przeze mnie przemówić. W ten sposób zmaterializowało jej postać duchową i teraz będzie musiała szczać, jak każdy inny. Nawet fotonowy prysznic jej nie pomoże. Przygotowało się też na wypadek, gdyby próbowała pozbawić się cząstek Higgsa.
Wysłany: 10:54, 12 Lut '12
Temat postu:
może poznasz życie w ten sposób patrz uważnie bo ciężko będzie to przenieść na swój lajfik bez odrobiny wyobraźni, use your imadżinejszan
_________________ nie ma żadnej prawdy, wszystko jest tym samym, wielu się załamie, wielu parsknie śmiechem, to wszystko jedno
Wysłany: 19:29, 12 Lut '12
Temat postu:
ElComendante napisał:
proponuje jeszcze nie szczanie i nie sranie. Skoro świadomość jest tak potężna w mgnieniu oka można stać się czystą postacią formy duchowej. Jeszcze blokada wydzielania przez skórę, by się przydała
Za trudny materiał spowodował reakcję obronną.
Dziękuję. Film godny uwagi.
_________________ Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść.
Wysłany: 21:09, 12 Lut '12
Temat postu:
Materiał jest prosty, jak cep. Nie zrozumieć bzdury może tylko kiep.
Dlaczego nikt nie wpierdala czarnej materii lub energii. To ona była pierwsza, a nie materia. Jednak, żeby coś wiedzieć to trza poczytać inne rzeczy, niż jedynie zwierzenia smutnego derwisza i antywołowinego bramina.
Oczywiście światło na wszystkich robi wrażenie, a to jedynie banalny foton
Wysłany: 09:49, 13 Lut '12
Temat postu:
Wyspa napisał:
obie kopie filmu zostały usunięte z youtuba gdyż dystrybutor się przyczepił
kto jest dystrybutorem?
planete? jesli tak to zastanawiam sie dlaczego inne filmy z tego kanalu nadal sa dostepne na yt
na wiosne podejmuje sie sprawdzic ile wytrzymam bez wody i jedzenia
zatanawiam sie czy to energia swiatla sie odrzywiamy czy moze orgonem
jesli tak to w domu z kopuly ktory przechwytuje wiecej orgonu katwiej bedzie przeprowadzic glodowke
_________________ Otwarte Piramidy Finansowe
Wysłany: 12:53, 13 Lut '12
Temat postu:
może w zbyt oczywisty sposób przedstawia fakty które niszczą oficjalną nauke, stąd usuwanie go. tak samo jak te badania z instytutów, o których była mowa w filmie, nie ujrzą światła dziennego póki co
Slidexman powodzenia ! trzymam kciuki ja też się nad tym zastanawiam, ale nie teraz, wkrótce trzeba będzie znów zajadać sie ciałem maszrumków
_________________ nie ma żadnej prawdy, wszystko jest tym samym, wielu się załamie, wielu parsknie śmiechem, to wszystko jedno
Wysłany: 09:19, 28 Lut '12
Temat postu: słoneczna karma
Słoneczna Karma
Eat the Sun
film dokumentalny, USA, 2011, 82 min.
reżyser: Peter Sorcher
Osiem lat temu ulotka na szkolnej tablicy przykuła uwagę młodego mężczyzny imieniem Mason. Druk obwieszczał wykład sędziwego Hindusa, intrygując hasłem: "I ty możesz być zasilany słońcem". Dzisiaj Mason potrafi przez prawie trzy kwadranse spoglądać wprost w błyszczący dysk na niebie i - jak sam przekonuje - nie czuje w ogóle głodu.
Hindus udzielający owego wykładu przekonywał, że dzięki wpatrywaniu się w słońce obywa się zupełnie bez jedzenia. Zaintrygowany jego słowami, Mason zaczął codziennie spoglądać prosto w gwiazdę, codziennie dodając dziesięć sekund do czasu, jaki na to poświęcał. Jego celem było zawieszenie spojrzenia na słonecznej tarczy przez 44 minuty. Wówczas, jak przekonywał indyjski mentor, uleczone zostają psychiczne i fizyczne dolegliwości, a organizm może obyć się bez jedzenia.
Wiele starożytnych cywilizacji praktykowało podobną czynność - Inkowie, Aztekowie, Grecy, Egipcjanie... Ile jest jednak prawdy w rewelacjach, które dzisiaj dostarczają nam ludzie tacy jak Mason. Pora to sprawdzić. "Słoneczna karma" to dokument o tych, którzy zapragnęli "zjeść" Słońce.