http://www.lockerz.com/
Słyszał ktoś o tej ostatnio popularnej stronie? Co sądzicie o tej dosyć osobliwej koncepcji serwisu społecznościowego? Tutaj trochę info:
Cytat: |
1. Co to jest Lockerz?: Lockerz jest zapraszającą ludzi stroną w celu połączenia użytkowników za pośrednictwem handlu, treści i społeczności. Obejrzyj wyborowe filmy, odkryj nową muzykę, gry, połącz się ze znajomymi, i bądź za to wynagrodzony. Im więcej często wpadasz, tym więcej masz szans zarobić punkty (lub “Pointz”), walute tutejszą. Lockerz został założony w marcu 2009 roku.
2. Jakiego rodzaju produkty można nabyć w Lockerz?: Użytkownicy będą mogli zakupić szeroką gamę produktów z ubrań, akcesoria, elektronikę, gry, sprzęt sportowy i inne produkty z setek znanych marek. Członkowie będą również mogli kupować rzeczy związane z muzyką, filmem, sztuką i naklejki.
3. Czy Lockerz jest oszustwem?: Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.
lockerz.com.pl |
Sam osobiście mam mieszane uczucia i puki co nie wiem w czym tkwi haczyk. Strona puki co jest w fazie rozwojowej więc wszystko jest na zachętę i ciekawi mnie jak się potoczy gdy serwis wejdzie w fazę komercyjną. Dodam, że sama rejestracja dostępna jest na zaproszenie więc gdyby ktoś potrzebował konta to zapraszam na pw z emailem.