Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:37, 12 Paź '09
Temat postu: its an illusion
Ciekawy wykład Johna Harrisa zahaczający trochę o kymatice i esoteric agende w temacie praw jakie nas dotyczą, w tym przypadku na przykładzie mieszkańców korporacji "Wielka Brytania".
_________________ "Nie wierzę żadnym doniesieniom... dopóki rząd im nie zaprzeczy."
Wysłany: 00:16, 14 Paź '09
Temat postu:
Zajebiste! Kolejny element układanki (istotny!) "wkładający" człowieka w maszynę prawną (na piśmie) heheh. W Polsce działa to w identyczny sposób chyba. U nas jest tylko inna lingwistyka.
Wysłany: 14:16, 14 Paź '09
Temat postu:
Bardzo ciekawy wykład, chetnie bym wział na tapete ale szykuje wlasnie szokowy materiał, i musze nad nim jeszcze posiedzieć. Ale tłumaczenie by sie istotnie przydało
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
Wysłany: 19:38, 18 Paź '09
Temat postu:
Znalazlem drugi nieco dluzszy i obszerniejszy w informacje na ten temat wylkad tego pana, ktory jak sie okazuje jest zwyklym stolarzem majacym dosc bycia oszukiwanym przez policje, sady, councile i inne wygladajace na rzadowe instytucje zarejestrowane jako prowadzace biznes (dla zyskow oczywiscie) prywatne korporacje .
Warto obejrzec, szczegolnie jesli mieszkasz w UK. Kiedys obilo mi sie o uszy i to w publicznej TV , ale nie jestem pewien, ze nasi poslowie (mowie teraz o Polsce) tez widnieja jako zarejestrowane spolki, lub sa ich dyrektorami.
Warto sprawe zbadac, gdyz jak sie okazuje aparaty systemowe nie maja prawdziwego prawa do zmuszania nas do posluszenstwa i oplacania smiesznych oplat za bzdurne rzeczy, dopoki nie wyrazimy na to sami zgody. Pacownicy tych prywatnych firm robia to oczywiscie podstepem i w wiekszoci przypadkow nieswiadomie, gdyz tak zostali przygotowani i wyszkoleni do wykonywania swojej pracy.
Sprawe bede badal, jako ze wlasnie przyszedl mi rachunek za Council Tax, ktory po moim malym sledztwie wyglada na oplate nielegalna. Skozystam ze wskazowek zawartych na stronie :
Jezeli uda mi sie zwalczyc te nielegalna oplate poinformuje was jak tego dokonalem, aby forumowicze mieszkajacy w UK mogli tez sprobowac nieplacic haraczu do swojego lokalnego Councilu (Juz znalazlem moj lokalny councill w spisie spolek LTD dostepnym na http://www.dnb.co.uk ).