Bimi napisał: |
dziewuszka, ja z kolei mam dla ciebie inne pytanie:
jak sadzisz, jaką wytrzymalosc mam ja na usuniecie twojego kolejnego debilnego posta? |
Kwestia debilizmu posta jest głęboko dyskusyjna. Jeżeli miarą debilizmu jest obecność zwrotów niecenzuralnych, to na pierwszym miejscu jest Bimi, a potem długo długo nic
Cytat: |
generalnie mam wrazenie, ze nie masz pojecia o parametrach wytrzymalosciowych admina forum, na ktorym zgrywasz takiego eksperta. |
To prawda. Nie mam bladego pojęcia, kiedy admin w końcu nie wytrzyma i zacznie pisać zażalenia do NASA, że go oszukują
A co do eksperta - niejednokrotnie tu powtarzałem, że wiele rzeczy nie wiem, a tematem interesuje się hobbistycznie. Żaden ze mnie ekspert niestety
od tej chwili otrzymujesz nakaz pisania konkretow. |
Naturalnie. Jeżeli policzysz ilu ciekawych rzeczy się ode mnie tu dowiedział np. Easy_Rider, to wyjdzie, że jestem tuż za moońkiem. A jeżeli policzysz ile konkretów ty tu napisałeś, to wyjdzie miejsce na szarym końcu. Może więc taki nakaz wystawisz sobie, oraz innym demaskatorom?
kazdy post odnoszacy sie wylacznie do opisu rozmowcy lub zadawania glupich pytan zostanie usuniety. |
Głupkowatość pytania jest kwestią głęboko dyskusyjną. Jeżeli za miarę głupkowatości uważać zadawanie pytań w przypadku, gdy na uzyskanie odpowiedzi traci się 2 minuty googlowania, to jesteś tu w ścisłej czołówce, żeby nie powiedzieć, że deklasujesz rywali walkowerem
po trzech postach usunietych w ciagu minuty zostaniesz zbanowany na czas nieokreslony. |
I w ten sposób skończą się wszelkie problemy Bimiego i w jego życiu zapanuje spokój i harmonia.
mówię poważnie. jeśli chcesz zostać zbanowany od razu po prostu napisz. |
Ja też zawsze mówię poważnie. Nie chcesz mieć dyskusji na forum - to banuj uczestników. Ja ci nie będę radził co masz robić. Zbanujesz mnie tu, to pójdę pisać do konkurencji - co za problem. Poradzę ci tylko jedną rzecz - jeżeli chcesz sprawiać wrażenie porządnego admina, to nigdy nie przekładaj własnych upodobań nad uprawnienia administratora. Inaczej forum stanie się cenzurowane i stanie się rezerwatem dla goblinów. Szczerze - jak miałbym oceniać w skali od 1 do 10 postęp w tej transformacji tutaj, to wyszłoby coś koło 8