Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:46, 13 Sty '10
Temat postu: na świat przyszło jagnię z ludzką twarzą
W ostatnim czasie, z różnych stron świata napływały do nas makabryczne informacje, dotyczące zdeformowanych zwierząt, które w ubiegłym roku narodziły się na świecie. Historie pół-kozła i pół-człowieka, oraz przypadki narodzin dwugłowego węża, cielaka i żółwia, bledną jednak wobec najnowszej historii, o której donoszą liczne tureckie media. Jak podaje m. in. CNN Turkey, w Izmirze urodziło się jagnię, które ma twarz człowieka.
Niezwykłe zwierzę przyszło na świat w wyniku cesarskiego cięcia. Już po urodzeniu, weterynarzy zaskoczył wygląd zwierzęcia i przedziwna, przypominająca ludzką, twarz jagnięcia. Erlan Elibol, weterynarz, którzy wykonał cesarskie cięcie, przyznał, że widział już wiele "dziwacznych, zmutowanych zwierząt w przeszłości".
"Widziałem już zmutowane krowy i owce. Byłem świadkiem narodzin cielaka z jednym okiem, dwiema i pięcioma kończynami, ale kiedy ujrzałem jagnię z ludzką twarzą, nie wierzyłem w to, co widzę. Jego matka nie mogła sobie poradzić, więc potrzebna była moja pomoc" - powiedział turecki weterynarz w wywiadzie udzielonym CNN Turkey.
Urodzone w Izmirze jagnię miało ludzkie oczy, nos i usta - jedynie uszy zwierzęcia pozostały owcze. Weterynarze uznali, że tego typu mutacje są niezwykle rzadkie i najprawdopodobniej wynikają z niedoboru witaminy A, którą zwierzę otrzymywało w łonie matki.
Wysłany: 22:48, 13 Sty '10
Temat postu:
jagnię z głową człowieka?
faktycznie niewiarygodne.
wole nie myśleć przez co przeszła ta biedna owca
powinni zbadać dna i porównać z mieszkańcami pobliskiej wioski
Wysłany: 00:08, 14 Sty '10
Temat postu:
Mamusia tej owieczki pasana była przez bardzo czułego i kochającego pastuszka. Ot, takie tam - rodzinne historyjki...
Dziennikarze CNN powinni przeprowadzić wywiad z tatusiem.
_________________ Prawda nieraz jest bardzo trudna do ustalenia, ale nigdy nie jest tak niedostępna jak wówczas kiedy jest niewygodna.
Wysłany: 00:14, 14 Sty '10
Temat postu:
Ponoć w pierwszych dniach po urodzeniu, dziecko jest podobne do ojca, aby ten je uznał. Zamiast kosztownych badań trzeba szukać tego podobieństwa
Z tą witaminą A to jest fajna ciekawostka współczesnej medycyny. Czy to oznacza, że mamy facjaty z powodu niedoboru tej witaminy?
_________________ "każdy samolot ma skrzydła więc jest też szybowcem"
"Do protestujących dołanczają się też wszelkiego rodzaju organizacje..."
~Bimi
Wysłany: 00:39, 14 Sty '10
Temat postu:
Fakt. Już wiem. Żydzi skonstruowali pierwszego goja który ma wygląd zgodny z przekazami talmudycznymi.
_________________ Prawda nieraz jest bardzo trudna do ustalenia, ale nigdy nie jest tak niedostępna jak wówczas kiedy jest niewygodna.
Wysłany: 00:48, 14 Sty '10
Temat postu:
Ale dlaczego w Indyczowie
_________________ "każdy samolot ma skrzydła więc jest też szybowcem"
"Do protestujących dołanczają się też wszelkiego rodzaju organizacje..."
~Bimi
Wysłany: 00:54, 14 Sty '10
Temat postu:
Haha współczuje właścicielowi Teraz będą mieć z niego niezły polew haha.
_________________ http://www.youtube.com/simonus666
soundcloud.com/simonus
soundcloud.com/szymonp
Wysłany: 00:57, 14 Sty '10
Temat postu:
Cytat:
Bo Klewki zajęli Talibowie.
Wysłany: 01:30, 14 Sty '10
Temat postu:
DarkTech napisał:
Cytat:
Bo Klewki zajęli Talibowie.
jak się okazało z tymi Klewkami, Talibami i wąglikiem wcale to bajka nie była!
Już sam fakt tak szybkiego wyciszenia sprawy daje do myślenia, jak poszukasz w necie znajdziesz reportaż na ten temat. Miało być kompromitacja do Leppera okazało się bardziej serio niż się wydawało.
A jak ci się szukać nie chce to polecam książkę jednej z lepszych dziennikarek śledczych w Polsce:
Maria Wiernikowska "Zwariowałam". Tam jest właśnie między innymi o Klewkach.
Dodam, ze jej reportaż o Klewkach nigdy nie wyemitowała TVP!
Więc ja bym był ostrożny o szydzenie z Klewek.
Wysłany: 07:09, 14 Sty '10
Temat postu:
Ale ja nie szydzę z Klewek, bo czytałem wywiad na stronach Samoobrony.
Maria Wiernikowska napisał:
Byli Afgańczycy. Najprościej mówiąc, potwierdza to zresztą właściciel tego gospodarstwa i również innych rzeczy - o tym piszę w książce jak wiele rzeczy posiada. Byli po prostu, dlatego, że byli jego klientami czy partnerami. Firma Inter Commerce, która ....... , stała się głównym tematem moich dociekań po prostu sprowadzała z Afganistanu szmaragdy.
Ale to już nie na temat Indyczowskiego super-goja...
Wysłany: 22:14, 14 Sty '10
Temat postu:
Najwyraźniej Metalica też należy do "zillumintyzowanych" skoro poszły chłopaki na układ by pokazywać chemtraile i mutanty - wiadomo co to znaczy - goście robią w "dezinformacji" Nikt normalnie bez "zielonego światła z góry" nie robi filmów/klipów z okiem w trójkącie i chemtrailami. Już tylko czekać jak Metalica zrobi klip z Lady GA GA.
_________________ Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.