W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Nie będzie po co jezdzić do Holandii  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
2 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 862
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Maras

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 22:28, 22 Wrz '09   Temat postu: Nie będzie po co jezdzić do Holandii :( Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ostateczny koniec narkoturystyki w Holandii?
Holenderskie władze zamierzają zakazać sprzedaży miękkich narkotyków turystom. Dzięki temu rząd chce zatrzymać napływ narkomanów i przestępców do Holandii - informuje serwis Rosbalt.
Projekt, który zakazuje sprzedaży narkotyków turystom, został przygotowany przez holenderskie ministerstwa sprawiedliwości, spraw wewnętrznych i zdrowia przewiduje możliwość sprzedaży lekkich narkotyków tylko Holendrom, którzy będą zarejestrowani w specjalnym systemie. Płacić za narkotyki będzie można tylko kartą wydaną przez holenderski bank, powiązaną z dowodem osobistym kupującego.

Sprzedaż niewielkiej ilości miękkich narkotyków jest w Holandii dozwolona od 1970 roku. Każdego roku sprzedaje się w Holandii około 250 ton marihuany i haszyszu. W tej chwili każdy w Holandii może kupić do 5 gramów marihuany i wypalić skręta w kafejce.

http://wiadomosci.onet.pl/2040761,,,,,1265316,8913,itemspec.html

Bimi wiesz coś na ten temat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
czekan

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:29, 22 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie w Polsce mamy wysyp CZERWONYCH MUCHOMORÓW/ RAJ / DOBROWOLNE /SMACZNE/NIETRUJĄCE/
Powrót do góry
randomuser

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:41, 22 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawe jakie są statystyki odnośnie rozbojów, kradzieży, gwałtów, zabójstw itp. a związek z narkotykami. Bo jeśli nie ma to powinni się wziąć za tych politykierów.

Nie jestem za legalizacją, ale nie jestem też przeciw bo po prostu w tym nie siedzę. Nie interesuje mnie to ale skoro tyle lat w jakimś kraju były te narkotyki to komu one przeszkadzają? Są jakieś argumenty popierające ten pomysł?
re-ligio

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:53, 22 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież wyraźnie jest napisane dlaczego chcą to wprowadzić"Dzięki temu rząd chce zatrzymać napływ narkomanów i przestępców do Holandii"
Powrót do góry
randomuser

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 00:10, 23 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie ale gdzieś był film i jedynie ludzie narzekali na syf, smród, a nic nie wspominali o przestępcach... Głupi pomysł, jedynie Holendrzy sobie mogą dorobić...
Maras

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 00:10, 23 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może ta legalizacja miekkich dragów była tylko jakimś nwo-wskim eksperymentem społecznym i teraz czas zamknąć raj?

Zawsze mnie dziwiła ta Holandia. Już gdzieś było chyba na forum jakim biznesem jest delegalizacja narkotyków dla samych producentów dragów, mafii, koncernów farmaceutycznych, gliniarzy, prywatnego więziennictwa, producentów alkoholu i wielu innych. Dlaczego Holandia jest takim rodzynkiem w Zachodniej Europie i nie podąża za polityką antynarkotykową innych europejskich krajów czy USA? Rozumiem gdyby to był jakiś kraj wspierający terroryzm Very Happy . Co to, jakiś wolnomyśliciel się znalazł, obrońca uciśnionych? Tam NWO nie sięga?
Powrót do góry
kosmo

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 00:42, 23 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czekan napisał:
Właśnie w Polsce mamy wysyp CZERWONYCH MUCHOMORÓW/ RAJ / DOBROWOLNE /SMACZNE/NIETRUJĄCE/

na pomorzu też już są?
Powrót do góry
Dysputant

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 02:17, 23 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...
Wydaje mi się że następnego dnia po wprowadzeniu takiego przepisu natychmiast to Holendrzy staną się dilerami...

http://www.pown.it/3385
Powrót do góry
AQuatro

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 07:09, 23 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wysyp Łysiczki lancetowatej, też następuje chyba właśnie w tym okresie. Koniec września to najlepsza pora na zbiory.
Powrót do góry
Naznaczony

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 08:47, 23 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czekamy na deszcz na północy Smile
aro_klb

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 10:05, 23 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak jest w Czechach??
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 18:35, 23 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pierwsze słyszę. znając życie kolejny onet'owy "chochlik".

w ogóle to zauważyłem, że polskie media bardzo lubią pisać o tym że holandia zamyka coffee shopy. oczywiście przy każdej takiej okazji wypisują wierutne bzdury, coby nie powiedzieć propagandę jakiej nie powstydziłaby się sama trybuna ludu. np. pierwsze słyszę żeby do holandii napływali teraz narkomani i przestępcy. wiem że ludzie napływają, ale zawsze myślałem, że to raczej geje i palacze zioła... Wink a narkomani i przestępcy zostają w polsce. Smile

w każdym razie na waszym miejscu nie czekałbym żeby się przekonać czy to prawda, ale jak najszybciej uderzał do holandii na zakupy Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: