Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:00, 19 Wrz '09
Temat postu: New York Times i latajace spodki - fakt
Na forum są tematy dotyczące latających spodków hitlera. Dowiedziałem się, że New York Times często raportował takie rzeczy. Postanowiłem troche pogrzebać w archiwum i znalazłem:
Tajemnicze kręcące się dysk są nową tajemniczą bronią hitlera - data 14 grudzień 1944. A to co pisze relacjonujący pilot, który widział te spodki w okolicach gór sowich: "Pojawiają się pojedynczo lub w formacjach. Niektóre są metaliczne, inne wydają się przezroczyste, pozbawione skrzydeł i okrągłe". To jest tłumaczenie powyższego tekstu. Niestety, żebyście mogli zobaczyć oryginalny tekst z tamtego roku trzeba zapłacić .
Niektórych dziwi np. niemieckie ufo, ale patrząc na mase nowych broni, które stworzyli niemcy w czasie II wojny światowej UFO wcale nie dziwi.
Jednak zastanawia mnie jeden mały szczegół, albo nawet nie taki mały, który może wskazywać na to, że to nie koniecznie musi być niemiecka technologia.
Oto np. film Meksykańskich sił powietrznych oficjalny zresztą, przedstawiający kilka obiektów tego typu
Nie mówiąc już o całych flotach obiektów
to tylko jeden z wielu filmików:
Foo fighters to fakt, tak że się mówi o tym oficjalnie. Ale to jest trochę dziwne. Skoro to była broń to dlaczego nie atakowały bombowców tylko wisiały koło skrzydła?
Do tego antygrawitacja to jedno, ale system zdalnego sterowania daleki był od perfekcji.
Wiele pytań mało odpowiedzi. Im dalej w temacie tym pytań jeszcze więcej.
_________________ http://www.youtube.com/simonus666
soundcloud.com/simonus
soundcloud.com/szymonp