W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Czeczeni w Polsce- paranoja  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
12 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 9400
Strona: 1, 2, 3   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Guru7

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:55, 17 Wrz '09   Temat postu: Czeczeni w Polsce- paranoja Odpowiedz z cytatem

Witam
Nie wiem jak jest w Waszych miastach, ale ja mieszkam w Białymstoku i chciałbym zwrócic uwagę na pewien problem. Chodzi mi konkretnie o uchodźców z czeczeni, których w moich mieście jest bardzo dużo, chodzi o hotel IGA, który w całości jest zamieszkany przez czeczenów, ok 200-300 osób, trudno ocenić. Mieszkają tam nie wiem dokładnie od ilu ale jakies 15-20 lat.
99% nie pracuje, dostają bardzo duże zapomogi od naszego państwa, ciągle się rozmnażają, na każdą osobę dostaja pieniądze, wiec im sie to opłaca. Cały dzień stoją pod hotelem, lub jeżdzą do miasta, są bardzo dobrze ubrani, jeszcze nie widziałem czeczena ubranego w nie firmowe ubrania.
Ciągle tłumaczą w relacjach prasowych, że nikt im niechce wynając mieszkania albo przyjac do pracy.
Wiele razy słyszałem lub widzialem bojki z ich udzialem, podobno chodza z nozami, ile w tym prawdy a ile plotek trudno ocenic.
Jest wiele poglosek, ze czesto zaczepiaja (w necie) osobiscie, jesli chodzi o konkretne przypadki, to spotkalem sie z wyganianiem naszych dzieci z boisk które sa obok hotelu, (obok jest podstawowka i technikum), a tak to raczej zawsze uwazalem, ze sami nie prowokuja, jednak jedno jest pewne, jak ktos im spusci wpierdol to przyjda zaraz w to miejsce w 20, 30 lub wiecej i probuja sie odegrac
Sam nie moge powiedziec, zebym mial cos do nich konkretnie, jednak od czasu do czasu wybucha lokalna dyskusja na ten temat, tak jak teraz, gdy zdarzylo sie pare atakow na czeczenow w roznych czesciach miasta.
Niektórzy pisza, ze posrod czeczenow pelno jest roznego rodzaju przestepcow, rozne sa plotki.

Jedno jest pewne, zyja na nasz koszt, ogromna czesc mieszkancow nie chce ich obok siebie.(mowie przede wszystkim o dziesięcinach, które i bez czeczenów maja zła slawe)

Jak jest z waszych miastach? Macie podobny problem?
A moze to wcale nie jest problem a "biednym" ludziom trzeba pomóc?

Juz 2 lata temu prawie, ze doszlo do wyrzucenia na bruk z igi
No dobrze, tylko jak ich wyrzucimi, i nie damy pieniedzy, to co zrobia? Pojda krasc i mieszkac pod mostem. to bedzie jeszcze gorzej

Dlaczego Polskie panstwo daje im schronienie i daje tyle pieniedzy, ze starcza im nie tylko na przezycie ale i na ubrania na ktore nie stac wielu polakow?

Co powinnismy zrobic?
Nie mozemy przecierz dopuscic aby w naszej ojczyznie panoszyli ludzie z "innej bajki"
(muzulmani zamieszkujacy gory)
a moze powinnismy zrozumiec, ze skoro w uk nasi rodacy szukaja lepszego zycia to czemu mamy miec cos do czeczenow
no dobrze, tylko, ze polacy ciezko pracuja na chleb a nie przyjezdzaja do wlk bryt i dostaja za nic pieniedze dzieki ktorym moga spokojnie caly dzien przesiedzic pod domem i miec wszystko gdzies

Sam nie chcialbym wydawac zadnych wyrokow, poprostu mowie co widze, co slysze.
Trudno ocenic, czy ci ludzie to darmozjady ktorych nalezaloby wydalic z Polski, lub poprostu przestac im tak pomaga, czy moze to poprostu ofiary wojny i nalezy udzielic im pomocy.

Zapraszam do dyskusji
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
re-ligio

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:26, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powinni wracać tam gdzie ich miejsce do Czeczenii u mnie nie daleko Katowic są Romy widziałem ich nie raz jak jeżdzą BMW obwieszeni złotymi łańcuchami pytanie tylko skąd na to pieniądze mają skoro nie pracują głośno jest o tym,że rozmnażają się na potęgę bo za każde dziecko dostają pieniądze(zapomogę) bardzo często potem ich pociechy wysyłane są na ulicę aby żebrać lub po prostu kraść a kto za to płaci MY społeczeństwo osoby,które tak jak ja pracują i płacą podatki
Powrót do góry
slidexman

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:52, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

re-ligio napisał:
Powinni wracać tam gdzie ich miejsce do Czeczenii

tam czeka na to co spotkalo naszych w Katyniu czyli smierc

Cytat:
u mnie nie daleko Katowic są Romy widziałem ich nie raz jak jeżdzą BMW obwieszeni złotymi łańcuchami pytanie tylko skąd na to pieniądze mają skoro nie pracują głośno jest o tym,że rozmnażają się na potęgę bo za każde dziecko dostają pieniądze(zapomogę) bardzo często potem ich pociechy wysyłane są na ulicę aby żebrać lub po prostu kraść a kto za to płaci MY społeczeństwo osoby,które tak jak ja pracują i płacą podatki

kiedys o 5 nad ranem widzialem jak jeden taki cygan na centralnym rozzstawial kobiety z dziecmi na miejscowki do zebrania
Manix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:52, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie to typowe jak male robaczki podgryzaja sie miedzy soba na kawalku scierwa i nie widza ze sa wgrucie zeczy tacy sami.

I wcale im nie przeszkadza ze mafia bankierska niedosyc ze zyje ich kosztem w wielkim stylu nic nie robiac to jeszcze gra nimi jak pionkami bawiac sie w boga.

Zamiast tracic czas i energie na takie pierdoly zrobcie pozadek z tymi ktorzy naprawde zyja na wasz koszt nic nie robiac.
Powrót do góry
M8

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:58, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Więc spalmy i imigrantów i banki! Do boju ! miotacze ognia w dłoń!
randomuser

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:01, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo to jest okradanie nas Polaków. Powinni zrobić porządek z zasiłkami i zapomogami na dzieci, niech albo będą tylko dla Polaków, albo niech pobawią się procentami, skoro jest u nas dużo Romów czy innych nacji to może trzeba pomyśleć jak zmodyfikować ustawy? Teraz najwięcej pracuje Polaków więc największe z możliwych zasiłki powinni dostawać tylko Polacy, a skoro 99% Czeczenów nie pracuje to nie powinni mieć zasiłków w ogóle, myślę iż co najmniej 50% mieszkających w Polsce obcokrajowców powinno pracować aby drugie tyle mogło dostawać jakieś marne nie zachęcające do zasiedlania tego kraju zasiłki. Jeśli jesteś obcokrajowcem i masz 10 dzieci, nie potrafisz ich utrzymać, chcesz zasiłki to powinieneś wiedzieć, że możesz starać się o nie w swoim kraju. Polacy powinni płacić na Polaków. Skoro większość cyganów czy innych nie pracuje to jakim prawem mogą dostawać zasiłki skoro nawet na polskie chore dzieci brakuje. Tacy cudzoziemcy powinni bać się nas, wiedząc, że jak nie zarabiają na dzieci to mogą je stracić, a sami nic i tak od naszego państwa nie dostaną.

Inaczej będzie tak jak z muzułmanami. Jednym słowem przejebane.
Guru7

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:01, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Manix napisał:
Jakie to typowe jak male robaczki podgryzaja sie miedzy soba na kawalku scierwa i nie widza ze sa wgrucie zeczy tacy sami.

I wcale im nie przeszkadza ze mafia bankierska niedosyc ze zyje ich kosztem w wielkim stylu nic nie robiac to jeszcze gra nimi jak pionkami bawiac sie w boga.

Zamiast tracic czas i energie na takie pierdoly zrobcie pozadek z tymi ktorzy naprawde zyja na wasz koszt nic nie robiac.

mow za siebie, ciekawe co ty w ogole robisz przeciw temu skoro tak sie wymadrzasz

poza tym, ja mowie o sytuacji ktora widze na codzien, mowie o ludziach ktorych codzien mijam, na chodniku czy w autobusie, skoro nie umiemy zalatwic takiej "malej" sprawy to jak mozemy walczyc z gigantami?
Powrót do góry
one1

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:04, 17 Wrz '09   Temat postu: Re: Czeczeni w Polsce- paranoja Odpowiedz z cytatem

Guru7 napisał:

Sam nie chcialbym wydawac zadnych wyrokow, poprostu mowie co widze, co slysze.
Trudno ocenic, czy ci ludzie to darmozjady ktorych nalezaloby wydalic z Polski, lub poprostu przestac im tak pomaga, czy moze to poprostu ofiary wojny i nalezy udzielic im pomocy.

Zapraszam do dyskusji

Zapraszasz do dyskusji, czy podzegasz do nienawisci?
Sam umywasz rece, ale debilny temat zakladasz...

re-ligio napisał:
pytanie tylko skąd na to pieniądze mają skoro nie pracują

Najlepiej ich o to zapytaj, jak Cie to interesuje. Moze maja szczescie i wygrywaja na zdrapkach, moze dobrzy ludzie daja, moze od Al-kaidy,...

M8 napisał:
Więc spalmy i imigrantów i banki! Do boju ! miotacze ognia w dłoń!

Wiec przestan pierdolic i zrob to. Jaj Ci brakuje, w kupie razniej?

randomuser napisał:
Bo to jest okradanie nas Polaków

To samo mogli by powiedziec (i mowia) o Polakach w co drugim kraju zachodnim. A jak nawet wydala cudzoziemcow i nie beda im udzielac zadnej pomocy, to dla polskich chorych dzieci i tak nie bedzie pieniedzy.
I czy jestes pewien, ze polskie chore dziecko jest lepsze, czy bardziej wazne niz czeczenskie?

Ktos twierdzi, ze to jest okradanie nas Polakow, a ktos inny, ze to jest okradanie nas Masonow, Aryjczykow, Elity. Roznica tylko w nazewnictwie.

Ludzie ludziom zgotowali ten los.
Wszyscy sa rowni, ale sa rowniejsi. Jaka miara wy mierzycie, taka wam odmierza.
Powrót do góry
Manix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:14, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja widze ze co niektorzy to jeszcze naprawde nic nie pojeli i sa jeszcze dumni z tego ze pracuja na elite, normalnie rece opadaja.

Tu nie chodzi zeby isc i palic banki wystarczy dla nich nie pracowac a jeszcze lepiej lezec im jak tylko to mozliwe na kieszeni.
Jak by wszyscy na swiecie robili tak jak ci czezeni to by juz dawno ta bandycka elita musala zacza na siebie pracowac.

Tylko dzieki waszej uczciwej pracy z ktorej jestescie tacy dumni elita urosla tak w sile i jest w stanie utrzymac tak rozbudowany aparat urzedowo represyjny.

Sami utrzymujecie tych ktorzy wam uprzykszaja zycie i jestescie do tego stopnia zmanipulowani ze jeszcze jestescie z tego dumni.

Jak zliczyc wszystkie nakladane na uczciwie pracujacego czlowieka podatki to sie okazuje ze w 60-80% czasu pracuje na utrzymanie bandyckiej elity a nie dla siebie i swojej rodziny.

Wszystkie wlasciwe wazniejsze inwestycje sa finasowane albo przez prywatych inwestorow albo na pozyczkach. A nie z waszych podatkow ktore tak ofiarnie odprowadzacie.
Wszystko z czego kozystacie np. sluzba zdrowia oplacane jest z dodatkowach skadek a nie z podatkow.

Panstow uczciwemu czlowiekowi nie jest w stanie dac i tak niczego czego wiecej niz to co mu wczesniej zabralo.

Tylko ze w kasie niema nic bo wszystko idzie na odsetki dla bandytow.

Niewiem jak jest w polsce ale w niemczech w tej chwili dzienie na same odsetki idze ponad 160 milionow euro

Wiecie ile dzieci chorych na raka mozna by za te pieniadze leczyc.
Chociaz moze to glupi przyklad bo gdyby nie ci bandyci to by malo ktore dziecko na raka chorowalo jak to bylo przed 40 laty kiedy jak dziecko mialo raka to sie zjezdzali profesorowie zoby zobaczyc taki zadki przypadek.
Powrót do góry
M8

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:54, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Manix, nie pracuj, zostań żebrakiem i bierz zasiłki, w ten sposób nie dość że będziesz miał kase za nic to jeszcze przyczynisz się do zniszczenia tego systemu Smile
Albo pracuj, nie płać podatków i bierz zasiłki - to chyba optymalne rozwiązanie ^^
Guru7

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:45, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Zapraszasz do dyskusji, czy podzegasz do nienawisci?
Sam umywasz rece, ale debilny temat zakladasz...

jak debilny to sie nie wypowiadaj
poza tym jak ktos nie ma pojecia, nigdy nie zyl na dzielnicy gdzie jest duze skupisko mniejszosci narodowej, to niech sie za bardzo nie podnieca bo slowa opini od kogos kto nie posiada zadnej wiedzy nikogo nie obchodza
dla ciebie czeczen to tylko puste slowo a dla mnie to ktos z krwi i kosci, kto zyje obok mnie
i do niczego nie podzegam, chcialbym tylko wymienic opinie z ludzmi ktorzy maja cos sensownego do powiedzenia na ten konkretny temat, swoje odczucia opisalem, nie wiem co mam do konca o nich sadzic wiec zalozylem temat by przedyskutowac to bo moze ktos wie jak wyglada to naprawde

a ty manix widze uprawiasz siermiężny populizm, czemu tego nie wkleisz w kazdym temacie mowiacym o czyms innym jak tylko walka z systemem

nie wiesz kto co robi w zyciu, kto kim jest a osadzasz, lepiej zajmij sie soba
wielki internetowy kozaku z postacia stworzona przez masona w avatarze

tak wiec jesli ktos jeszcze, bedzie strugal znawce a bedzie chuja mial do powiedzenia to niech lepiej idzie na onet sie powyzywac
Powrót do góry
one1

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:18, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Guru7 napisał:
poza tym jak ktos nie ma pojecia, nigdy nie zyl na dzielnicy gdzie jest duze skupisko mniejszosci narodowej, to niech sie za bardzo nie podnieca bo slowa opini od kogos kto nie posiada zadnej wiedzy nikogo nie obchodza

Guru7 napisał:
nie wiesz kto co robi w zyciu, kto kim jest a osadzasz, lepiej zajmij sie soba

Pisales to do siebie?

Bo ja bycmoze zylem przez pol roku w obozie uchodzcow z Somalii? Moze sam bylem mniejszoscia narodowa? Moze mam to na codzien?

Guru7 napisał:

dla ciebie czeczen to tylko puste slowo a dla mnie to ktos z krwi i kosci

Tak? Bo mam wrazenie, ze jest odwrotnie.

Guru7 napisał:

chcialbym tylko wymienic opinie z ludzmi ktorzy maja cos sensownego do powiedzenia na ten konkretny temat, swoje odczucia opisalem, nie wiem co mam do konca o nich sadzic wiec zalozylem temat by przedyskutowac to bo moze ktos wie jak wyglada to naprawde

Czyli nie wiesz, co o tym sadzic i chcialbys, aby ktos powiedzial Ci, co masz o tym sadzic? To ciekawe zachowanie i nie jestes sam - jest mnostwo takich ludzi.

I tak na marginesie Ci powiem, ze znam i przyjaznie sie z wieloma uchodzcami z Iraku, Somalii, ze o zwyczajnie biednych krajach jak Albania, Rumunia, Polska nie wspomne Wink , a raczej wspomne na koncu marginesu. I znajomosc z nimi nie ma wplywu na moja opinie o tym temacie i Twojej opini (czy jej braku).
Nie potepiam Cie, ale zastanow sie, co mowisz.
Powrót do góry
czekan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:25, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podziękuj Ojcu i Matce,że się rozmnożyli,w wyniku pukania h...a o p....ę ,czego wspaniałym afektem,bądż efektem jesteś ty. Jeden zaznajomiony człowiek z za Kaukazu,w tej chwili nie pamiętam narodowości,/który był w ruskim wojsku z Czeczeńcem,powiedział,że może być to twój największy przyjaciel,lub największy wróg. Wybór należy do ciebie. Co do finansowego wsparcia,to pomyśl ilu Prawdziwych Polaków dostało AZYL za granicą i możliwości życia według ich przekonań. Za komuny było b.h ...wo ,ale w Polsce nie wybijali z kałacha całych rodzin i nie burzyli ich domostw granatami.Po któreś,gdybyś siedział w zamknięciu i zrozumial ,że jesteś w danej chwili na dożywociu nędznego polskiego nie-rządu ,to może ,też byś chciał mieć chociaż kawałek swojego BOISKA.
Powrót do góry
Jello

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:25, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli nie moga zyc i normalnie pracowac w swoim kraju to chyba naturalnym jest to , ze poszukuja miejsca gdzie mogliby to robic .
Ciekaw jestem jaka by byla twoja reakcja gdybys mial za sasiada afroeuropejczyka , turka , marokanczyka czy tam kogos innego.Trzeba nauczyc sie z nimi zgodnie zyc i to wszystko...powtarzam - nauczyc...
Powrót do góry
Manix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:23, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

M8 napisal
Cytat:
Manix, nie pracuj, zostań żebrakiem i bierz zasiłki, w ten sposób nie dość że będziesz miał kase za nic to jeszcze przyczynisz się do zniszczenia tego systemu Smile
Albo pracuj, nie płać podatków i bierz zasiłki - to chyba optymalne rozwiązanie ^^

Piszesz to tak jak bys niewiezyl ze to mozliwe.

Jak oficjalnie i calkiem legalnie nie zarabiasz pieniedzy to nie musisz placic podatkow na tych krwiopijcow nie dajesz tez mozliwosci zeby politycy przeznaczali twoje cieszkozarobione pieniadze na durne cele. A mimo to mozesz miec dostatecznie duzo pieniedzy zeby dobrze zyc i wcale nie musisz byc zebrakiem czy zyc z jakis marnych zasilkow.

Jest na to dziesatki calkiem legalnych sposobow.

Ja tak zyje i jestem dumny ze codzienie dokladam cegielke zeby ich oslabiac.

Dokladnie jak ja to robie nie bede tu opisywal ale jak ktos chce tez przyczyniac sie do ich upadku i zna niemiecki to tu znajdzie wszystko co potrzeba.
http://www.spezial-reporte.com/index.php
Prawie wszystkie te reportaze mozna znalesc w seci za darmo moze nawet przetlumaczone na polski.

Wedlug mnie jest to jedyna pokojowa skuteczna metoda walki pozbawic wampiry krwi.
Jezeli na nich pracujesz to tak jakbys wystawial wampirowi szyje do sania zeby sie wzmocnil i w przyszlosci jeszcze wiecej krwi z ciebie utaczal.
Powrót do góry
Smokie82

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:27, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mogę wytrzymać, jak czytam takie posty, jebane polactwo w pierwszy rzędach w kościele wyśpiewują ave Maryja a w domach jadą z koksem na kogo popadnie, i co ci przeszkadza tych 150 Czeczeńców? Ile na nich przeznaczy rząd? 0,0000000000000000000000001 % wydatków? Przeszkadza ci ze inni chcą sobie poukładać życie gdzieś z dala od swojej ojczyzny? Myślisz ze Polacy w Anglii nie ciągną ile się da od rządu UK? I to zazwyczaj ciągną ci którzy tego nie potrzebują. Ci Czeczeni nie pracują bo takie jest prawo, będą żyć w zawieszeniu bo nie mają tu praw, nie mogą legalnie pracować ani wyjechać. Nie wiem czy wiesz ale utrzymanie i resocjalizacja jednego gówna z poprawczaka kosztuje mnie i ciebie 8000zł/miech, ale co tam przecież to czystej krwi polacy wiec na nich można wydawać. Kończę bo aż mi się ręce telepią, tak mnie wkurwiłeś tym postem.
Manix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:11, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokladnie Smokie82 tez mnie ten post niemilosiernie wkurwil.

Elitarna banda psychopatow oplywajaca w luksusie zeruje na calych narodach podsysajac wojny choroby i nieszczescia.

A co niektozy podniecaja sie grupa czeczenow ktozy to nie pracuja dla elity.

Jak czytam takie posty to sie przestaje dziwic ze oni uwazaja nas za zrace sie miedzy soba robactwo ktore tylko robi smrod.
W czasach III bylo nawet okreslenie jakim sie poslugiwali "nutzlose Esser", czyli "nieuzyteczni zjadacze".

Tu zreszta juz na ten temat pisalem wiec sie nie bede powtarzac
viewtopic.php?p=110881#110881
Powrót do góry
czekan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:57, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Manix, tak . Zakladnicy $$ystemy pompują pompy,niewiedząć,że czuwają nad miechami. Skurwiele tak ułożyli $$ystem,że ludzie już ,go sami napędzają. Anarchia nie boli,bo nie łyka GÓWNA.
Powrót do góry
iaro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:30, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smokie82 napisał:
Nie mogę wytrzymać, jak czytam takie posty, jebane polactwo w pierwszy rzędach w kościele wyśpiewują ave Maryja a w domach jadą z koksem na kogo popadnie, i co ci przeszkadza tych 150 Czeczeńców? Ile na nich przeznaczy rząd? 0,0000000000000000000000001 % wydatków? Przeszkadza ci ze inni chcą sobie poukładać życie gdzieś z dala od swojej ojczyzny? Myślisz ze Polacy w Anglii nie ciągną ile się da od rządu UK? I to zazwyczaj ciągną ci którzy tego nie potrzebują. Ci Czeczeni nie pracują bo takie jest prawo, będą żyć w zawieszeniu bo nie mają tu praw, nie mogą legalnie pracować ani wyjechać. Nie wiem czy wiesz ale utrzymanie i resocjalizacja jednego gówna z poprawczaka kosztuje mnie i ciebie 8000zł/miech, ale co tam przecież to czystej krwi polacy wiec na nich można wydawać. Kończę bo aż mi się ręce telepią, tak mnie wkurwiłeś tym postem.

W 100% popieram!
Manix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:50, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety czekan niektorzy nie widza ze sa jak te malpy z tego doswiadczenia ktore juz zreszta opisywalem.

A dla tych ktozy nie wiedza o co chodzilo w tym doswiadczeniu w skrocie:

Umiesc 5 szympansów w jednym pokoju.
Zawies banana przy suficie i ustaw drabine pozwalajaca dotrzec do banana.
Upewnij sie, ze nie ma innego sposobu by schwytac banana.
Zainstaluj system, który bedzie mial za zadanie wylac lodowata wode w calym
pomieszczeniu jak tylko którys z szympansów zacznie wchodzic po drabinie.
Szympansy szybko sie naucza, ze nie nalezy wdrapywac sie na drabine.
Po jakims czasie wylacz system "polewania lodowata woda".
Teraz zastap jednego z szympansów na nowego.
Ten ostatni wejdzie po drabinie i nie wiedzac czemu dostanie wpierdol od
innych.
Zastap jeszcze jednego ze starych szympansów nowym.
Ten tez dostanie wpierdol, i to szympans nr 6 (ten, który byl przed nim
wprowadzony) bedzie bil najmocniej.
Kontynuuj wymiane starych szympansow na nowych, az beda sami nowi.
Zauwazysz, ze zaden z nich nie bedzie sie staral wchodzic na drabine, a
jezeli trafi sie jeden, który o tym chocby pomysli, to na pewno dostanie
wpierdol od pozostalych. Najgorsze jest to, ze zaden z nich nie wie
dlaczego.

Dla kogo i po co ja to pisze?
Confused
Powrót do góry
Manix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:21, 17 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przypomne jeszcze raz film Pięć Kroków do Tyranii (Napisy PL) 1/6
Bo to mozna w kolko walkowac a jeszcze sie na tym forum znajda co niektozy co niechca albo nie porafia zrozumiec w jaki sposob sa manipulowani.

Wybudzenia z matrixa zycze.
Powrót do góry
re-ligio

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:09, 18 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gówno mnie obchodzi co myślą o Polakach za granicą ja mieszkam w Polsce i nie będę się godził na utrzymywanie darmozjadów z Czeczenii,Rumuni itp. jeśli jakiś polityk będzie chciał zrobić porządek w tej kwestii to ma moje poparcie i oddam na niego głos w wyborach mam gdzieś wasze opinie Manix,czekan,Smokie82,one1 rzygać mi się chce jak czytam teksty typu,ze ktoś podżega do nienawiści rasowej powiedz coś na Żyda jesteś od razu antysemita powiedz coś na murzyna od razu jesteś rasista to wam wyprali mózgi w NWO dokładnie chodzi o świat bez granic tam gdzie mniejszości zaczynają rosnąć pojawiają się napięcia przykład Anglii,Francji gdzie obcokrajowcy(imigranci) podpalali auta i rabowali sklepy więc obudzenia się ze snu życzę panom poprawnym politycznie
Powrót do góry
Opaq

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:22, 18 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smokie82 napisał:
, jebane polactwo
Powrót do góry
Smokie82

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:02, 18 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

re-ligio napisał:
to wam wyprali mózgi w NWO dokładnie chodzi o świat bez granic tam gdzie mniejszości zaczynają rosnąć pojawiają się napięcia przykład Anglii,Francji gdzie obcokrajowcy(imigranci) podpalali auta i rabowali sklepy więc obudzenia się ze snu życzę panom poprawnym politycznie

Ja tam wcale nie śpię, ale potrafię oddzielić dwie różne sprawy. Co to zmieni że wywalimy wszystkich imigrantów z pl? Myślisz ze za zaoszczędzone w ten sposób pieniądze polska stanie się mocarstwem? Mi to nie przeszkadza, ze tu sobie żyją, skoro nikomu nie robią nic złego. Wyprany mózg to masz ty, ale zagłębiać się nie będę, poczytaj trochę o społeczeństwie niemieckim z lat 30 i spisz na kartce wszystkie podobieństwa ze swoim charakterem. Gdyby imigranci wszczęli burdy tak jak we Francji, tylko dla tego ze nie chcieli się podporządkować francuskiemu prawu zakazującemu noszenia symboli religijnych, to oczywiście że wylot z polski.

Opaq napisał:
Smokie82 napisał:
, jebane polactwo

POLACTWO, to termin określający grupę etniczną zamieszkującą tereny Rzeczypospolitej polskiej, od zwykłych polaków można ich odróżnić tym że z pyska cieknie im piana, ich jedyny cel w życiu to niedopuszczenie do tego aby sąsiad miał więcej czy lepiej niż oni, nienawidzą wszystkich, koncentrują się jedynie na tym jak tu pokazać i udowodnić ze jestem najlepszy, najmądrzejszy i najpiękniejszy a wszyscy dookoła to plebs, ale oczywiście polactwo ma wyrzuty sumienia, wiec zapierdalają chordami do kościołów co niedziela, celem oczyszczenia duszy (garniak lub sukienka koniecznie droższa od sąsiada, a bachory koniecznie w butach z „najka”) Oczywiście mszą interesują się w takim samym stopniu jak kibol wynikiem meczu. Za to podstępnie niczym hieny wyszukują w tłumie swoich ofiar, kogoś kogo można obgadać wyśmiać i pokazać nad nim swoja wyższość. Ot i cała charakterystyka polactwa
Manix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:18, 18 Wrz '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naprawde nie ublizajac nikomu zastanawiam sie czy te szczepionki z rtecia zrobily juz az takie spustoszenie w niektorych mozgach.

Ze wystarczy ustawic hotel z azylantami w kazdym wiekszym miescie, azylantom nie dac prawa do pracy.
Latwe to do zorganizowania a wydatek praktycznie zaden.

I juz mozna doic spoleczenstwo az im sie bedzie pot po dupie lal a oni beda mysleli ze rosnace podatki i zapas gospodarcza to przez tych azylantow co nic nie robia.

Jeszcze dla tych co nie zauwazyli problemu uchoscow mozna cos od czasu do czasu w mediach nadac o biedych uchodzcach i ich niedoli.

Zamiast stosowac kosztowne, wyszukane i drogie manipulacjie NLP w mediach

Boze jakie to prymitywne nie wieze ze ktos naprawde sie na to daje nabrac.

Ale jak mawial Stanislaw Lem zyd zreszta (pewnie to tez komus przeszkadza)
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów."
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2, 3   » 
Strona 1 z 3

Skocz do: