goldbug napisał: |
wszystko ładnie pięknie ... jedno małe ale |
Ten gościu akurat jest akceptowaną przez naukę wersją istoty inteligentnej która wyewoluowała z dinozaurów miłościwie na panujących, zanim Stwórca postanowił dać szanse małpie...
(Wielki Błąd)..o ile w ogóle była to ewolucja.
No i w sumie nie ma nic wspólnego z Draco. Dla ścisłości. Ani z obcymi. To tylko alternatywa ewolucyjna.
Inaczej ten przemiły rysunek musiałbym zastąpić innymi brzydalami.
jak ten:
http://davidicke.pl/images/forum/wraith%20feinde.jpg
Cytat: |
Ludzie tu trzeba sprawdzać REALNE osoby w politycznych agendach otwarcie forsujących procesy globalizacyjne, a nie ganiać za duchami. |
No to ja Wam zostawiam realnych ludzi a sam zajmę się duchami. Podział musi być.
Jak komuś się nie podoba to trudno, ale ja nie używam słowa Teorie Spiskowe i sobie loga z miejsca zbrodni nie robię. To ich grafik jest kiepski nie nasz.
Obrazek nie decyduje o treści, równie dobrze mogli by objąć przeciwne stanowisko i też by dobrze pasował. Ważne jest co chcesz powiedzieć, i w jaki sposób to robisz.
Można też napisać jak ktoś z WP:
Cytat: |
Neuropsychologia poznawcza dostarcza dowodów, że ludzkie umysły doszukują się wzorów, które świadczyłyby za istnieniem „grup trzymających władzę”. Z dostępnych informacji tworzą teorie spiskowe o osobach, które starają się umyślnie je oszukać lub wprowadzić w błąd. |
To treść robi z ludzi idiotów a nie grafika...
M8 napisał: |
Goldbug, szkoda twoich postów, oni nie zrozumieją tego, są debilami... Oni maja misję, ich misją jest rozprzestrzeniać ich "słuszne" i "prawdziwe" poglądy. A na fanatyków niema siły |
Daleko mi do nich ale Tobie znacznie bliżej, rozumiem znacznie więcej niż ty jesteś w stanie sobie przyswoić przez całe swoje życie. Nigdy nie napisałem że coś jest słuszne i prawdziwe, w żadnym poście.
Pomimo że napisałeś że interesujesz się: programowanie, psychologia, pirotechnika, duchowość, informatyka, ezoteryka, elektronika...
Nie kpij koleś z ludzi bo ani z duchowością ani z ezoteryką, ani z psychologią nie masz nic wspólnego...Raczej niedaleko ci do ograniczonego "wszystkowiedzącego" chama.