W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Koran na ciele dziecka  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
7 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 1653
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Przemek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:56, 16 Paź '09   Temat postu: Koran na ciele dziecka Odpowiedz z cytatem

jak podaje dziennik.pl:

http://www.dziennik.pl/swiat/article4589.....iecka.html

Cytat:
Najpierw na podbródku pojawił się siniak, który po pewnym czasie zmienił się w napis "Allah". Potem na ciele dziewięciomiesięcznego chłopca z rosyjskiego Dagestanu zaczęły pojawiać się całe wersety z Koranu. Rodzice milczeli, aż na nóżce chłopca wyczytali: "Pokażcie moje znaki ludziom".

Jak mówią rodzice dziewięciomiesięcznego malucha z Kizlaru, objawienia zaczęły się zaraz po przyjściu chłopca na świat. Najpierw pojedyncze słowa, potem całe zdania i wersety pochodzące z Koranu. Zawsze po arabsku.

Matka dziecka opowiada, że objawienia zdarzają się dwa razy w tygodniu - zawsze w poniedziałek i w nocy w czwartku na piątek. " Ali nie śpi wtedy całą noc, płacze, pojawia się gorączka, której nie da się zbić żadnymi lekami. Ból mija rano, gdy na ciele pojawiają się nowe napisy" - relacjonuje Madina Jakubowa.

Na początku rodzice myśleli, że napisy na ciele chłopca to znamiona. Jednak gdy na nóżkach ich syna zaczęli odczytywać całe zdania, w których miejscowi duchowni rozpoznali wersety z Koranu, uwierzyli, że to cud.

Nie robili jednak z tego sensacji. Dopóki z ciała syna odczytali przekaz: "Pokażcie moje znaki ludziom".

Lekarze rozkładają ręce i mówią, że czegoś takiego nie da się wytłumaczyć. Duchowni na razie nie chą oficjalnie komentować objawieć na ciele Alego, ale miejscowy zwierzchnik wspólnoty muzułmanów mówi, że to znaki od Boga.

[url]
http://www.rian.ru/video/20091015/189006675.html[/url]

Co o tym sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:03, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Antychryst nadchodzi, tyle.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Norbi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:04, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś MTV miała filmik w którym pokazywano jak się robi takie znaki:
W rakietce do ping-ponga wycięte były odpowiednie kształty (np.logo MTV) pozostaje tylko odpowiednio mocno przypierdolić w dupę, Very Happy
Powrót do góry
Komzar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:14, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli te znaki faktycznie wywołuje Allah to juz wiem, że jest fiutem złamanym, żeby tak dziecko krzywdzić.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Przemek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:29, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aya Sophia napisał:

jakbyś mi czytał w myślach - to było pierwsze o czym pomyślałem.
Powrót do góry
Damian.87

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:59, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przemek napisał:
Aya Sophia napisał:

jakbyś mi czytał w myślach - to było pierwsze o czym pomyślałem.

Jakbym czytał nawiedzonych - to było pierwsze o czym pomyślałem.
Powrót do góry
Dysputant

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:17, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czemu czuję że jeśli założę się iż w kontrolowanych , obserwowanych naukowych warunkach do ponownych objawień Nie dojdzie to...
wygram ?... :/

Aaa wiem.. takie cuda nie pierwszy i ostatni raz Smile

http://www.pown.it/3385
Powrót do góry
goldbug

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:28, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Damian.87 napisał:

Pomijając tego dzieciaka, powiem tylko, że do niedawna "teoretycy spiskowi" mówiący o NWO byli też nawiedzeni Razz i co ... ZONK! Rzeczywistość okazała się bardziej dziwna, niż się wielu wydawało ... kwestionujesz ewentualność Antychrysta, kiedy ONI ... organizacje duchowe wspierane przez United Nations otwarcie promują wariant mesjanistyczny ... oczywiście w postaci ICH MESJASZA > MAITREYI!

MAITREYA Star CNN Commercial LOOK FOR HIS RETURN!!!! 2ND

Podstępne szczurki takie jak WYSPA ... ze swoją stronką vismaya-MAITREYA oraz cała reszta NEW AGEowej eozterycznej świty, która nagle wyrosła nie wiadomo skąd organizując "konferencyjki" i wykorzystując fakt realnego uświadomienia społeczno-politycznego związanego z agendą globalistyczną, ugruntowują w świadomości "przebudzonych" rzeczy natury duchowej będącej po linii z doktrynami NWO. Powiem tylko tyle ... ni kuta nie jestem religijny, ale ta ostatnia eksplozja promocji ateizmu w ICH mediach, Johny Browny, odkrycia archeologiczne, nowe tłumaczenia Biblii, przekłamania Zeitgeista ... hooye mooye, wszystko to raczej podejrzane i silnie przypomina propagandę eurouniją, która jak wiemy obecnie wiadomo komu ostatecznie miała służyć. Się jeszcze wielu może zdziwić jak HARD CORE CONSPIRACY THEORY, czyli wypełnienie się Apokalipsy Św. Jana, która dodatkowo ma też niezależne potwierdzenie w "proroctwach" Koranu też okażę się prawdą tak jak New World Order.
Aquarius: The Age of Evil - 2010 - Trailer #2
Powrót do góry
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:37, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Damian.87 napisał:

Jakbym czytał dyletanta. Patrzysz ale nie widzisz, słuchasz, ale nie słyszysz.

Goldbud: weź wyluzuj z tym najeżdżaniem na Wyspę, wstydziłbyś się takich słów używać. ;/

Edit : dopiero zajżałem do Twojego filmu - "Budda-Maitreya" - skoro z takich filmów czerpiesz informację, nie dziwi mnie ani Twój język, ani znajomość (własciwie jej brak) "teologii" buddyjskiej.
goldbug

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:53, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aya Sophia napisał:
weź wyluzuj z tym najeżdżaniem na Wyspę, wstydziłbyś się takich słów używać. ;/

Ja się mam wstydzić? Przecież jego strona otwarcie promuje duchowe doktryny filozoficzno-religijne stricte związane z NWO łącznie z modlitwami do mistrzów np. Khutumi otwarcie wielbiącej w swoich tekstach LUCYFERA Blavatzkiej. I to być przekaz rzekomego oponenta NWO!

Na prawdę masz problem ze zrozumieniem tego i traktowaniem tego jako czysty przypadek. Mam tolerować jawne wplatanie NWO kłamstw, tylko dlatego, że wrzucił parę linków o świńskiej grypie ... myślisz, że to jest przypadek, że taka treść jest zamieszczona na jego stronie już na dłuższy czas przed "PRZEBUDZENIEM" i że trwa obecnie agresywna kampania reklamowa Adwordsem właśnie jego strony? Większość ludzi, którzy zrozumieją, że jednak w tych teoriach spiskowych coś było na rzeczy jak młode pelikany łykną także resztę "duchowego przebudzenia", czyli dokładnie o co chodziło w EXTERNALIZATION OF THE HIERARCHY Alice Bailey założycielki LUCIFER TRUST. Wyspa dokładnie realizuje ten proces, a rżnie głupiego w stylu "ja i Wiesia" bla bla bla, kiedy treść informacji zawartych na jego stronie łącznie z nazwą samej DOMENY jest w 100% zgodne z duchowym przekazem NWO, zaś ludzie którzy ostrzegali o tym przekręcie z "fałszywym" wybudzeniem i agendą New Age tacy jak Bill Cooper i Rik Clay nie żyją. Właśnie ze względu na ich pamięć ludzie powinni być ostrzeżeni przed takimi fałszywymi "wybudzaczami" jak Wyspa.
Powrót do góry
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:25, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra to jedziemy widzę po całosci :

Cytat:
Się jeszcze wielu może zdziwić jak HARD CORE CONSPIRACY THEORY, czyli wypełnienie się Apokalipsy Św. Jana, która dodatkowo ma też niezależne potwierdzenie w "proroctwach" Koranu też okażę się prawdą tak jak New World Order.

Napisałem w temacie "Dostojewski" - Biblia jest stekiem kłamstw wymieszanymi ze szczątkową prawdą, głownie za sprawą słów Jezusa. Obraża moją inteligencję, a nie jestem ateistą, nie utożsamiam się z żadnym pieprzonym NEW-AGE etc, nie jestem hindusem, buddystą, czy jakiejkolwiek innej maści wyznawcą. Ja nie wyznaje.

Ja Jestem Który Jestem.

O ile Ty - już pomijając ton i słowa których używasz wobec Wyspy które są biegunowo odległe od tego co mówił Jezus - jeszcze jesteś (chyba) w stanie odróżnić "Wilka w owczej skórze" to taki Prawdziwy już np. nie. I będzie nachalnie promował krypto-satanizm wśród owieczek. Ty również, być może nie jesteś tego świadomy, uczestniczysz czy chcesz tego czy nie, w "kulcie". Kult jest TU i TERAZ.

Tak, wszyscy wiedzą co to Zeitgeist i ile w tym "prawdy". Tak, wiemy co to Lucis Trust, Bailey, etc etc. Ty jeszcze usilnie chcesz wplątać w to Krishnamurtiego, którego postać autor Zeitgeista wykorzystał, podobnie jak postać Jezusa z Nazaretu wykorzystano by sprzedać Wam "religię miłości" - Chrześcijaństwo.

Niestety, podczas tego "plucia" na innych zupełnie wypadło Ci z głowy CZYM jest Chrześcijaństwo i jaka doktryna (JEDNA!) się za tym kryje. Jest ona prosta i zarazem potężna, i jest starsza niż Jezus, "niestety" Jezus też nie był jedynym, który dotarł do sedna. To "niestety" jest oczywiscie z przymróżeniem oka, bo daje nam to NADZIEJE, że każdy tę doktrynę może zrozumieć, i stosować - BYNAJMNIEJ nie dzięki Biblii.

Żadna Apokalipsa św Jana (Św.???) się nie spełnia. Jak ktoś rozstropny tu ,kiedyś zauważył ten opis moze byc z powodzeniem użyty do opisania bodaj każdego okresu w dziejach ludzkości. Napisali Ci "program tv" (taki gazetowy) i wyświetlają wszystko zgodnie z nim.

Wy, tzw. "Chrześcijanie" kochacie "Strach" - kochacie swojego JAHWE/ELOHIM czy czort wie jak sie jeszcze nazywa- butnego, zazdrosnego, złośliwego, karzącego, kochacie Go, bo "przysiągł" Wam odkupienie grzechów i zmartwychwstanie. Przysiąg Wam kare za grzechy dla niewiernych. Tego Boga kochacie. Śmiechu warte....

Musicie się w końcu kurwa zdecydować, albo Bóg, albo Jezus bo to dwie 'postaci' o krańcowo różnych charakterach i poziomie moralności.

Jedziesz...
goldbug

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:23, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy ja tu gdzieś się zobowiązywałem, że będę się zachowywał jak Chrześcijanin tylko dlatego, że stwierdziłem, że być może to co obecnie widzimy to urealnienie Apokalipsy. Jedno nie przeczy drugiemu. Stwierdzenie jest tylko stwierdzeniem i nie implikuje od razu, że będę zapierdzielał do kościółka i zasuwał na kolankach do Częstochowy i odmawiał zdrowaśki szczególnie za moich WROGÓW. Oczywiście, że pałam zajebistą niechęcią do globalistycznych psychopatów, którzy chcą mnie i moją rodzinę sprowadzić do poziomu niewolników o ile nie unicestwić. Pałam też niechęcią do ich sługusów, którzy promują treści zgodne z celem agresorów. Jest to normalny odruch obronny i nie zamierzam milczeć z tego powodu, że ktoś to odbierze jako "niechrześcijańskie"! Skoro sam widzisz i wiesz, czym jest Bailey, Lucis Trust to chyba powinieneś uświadomić sobie, że przekaz Wyspy nie jest przypadkowy i współgra z interesem NWO, a ty sam będąc tego świadomym, no chyba, że nadal nie jesteś w stanie połączyć trywialnych faktów, broniąc go sam zachowujesz się jak kolaborant.

Co zaś się tyczy Apokalipsy. Napisali mi program gazetowy blisko 2 mielenia temu i może realizują obecnie jego? No popatrz tacy z nich wizjonerzy i planiści, że aż tak misternie realizują plan przez te tysiąclecia. Dla mnie ta teoria jest natomiast absurdalna. Odnośnie tego czy to, że opis pasuje do wielu przedziałów historycznych. To jest bardzo subiektywna rzecz, ale jak do tej pory nie było jeszcze imperium, które kontrolowało by cały świat tak jak obecnie to zaczyna się finalizować, łącznie z szeregiem technologicznych innowacji, które będą stanowiły swego rodzaju przełom w historii ludzkości czyniąc obecne czasy zupełnie unikalnymi wobec czasów przeszłych patrz. np. RFID czy bar code.

Oczywiście, że operujemy tutaj w kategoriach "wiary" i indywidualnych odczuć. I dlatego w moim odczuciu widać jak na dłoni, że podczas kiedy ludziom sprzedaje się obecnie i to przez ICH media agresywnie ateizm, dodatkowo czyniąc z niego obecnie wręcz poprawność polityczną, może się okazać, że tak jak cała reszta "eurounijnych poprawności" służyć to ma ostatecznie ich celom i proces ten jest niczym innym jak urabianiem "europejskich" pryszczów z PO łechcąc ich próżność złudnością "elyty". W tym samym czasie Illuminated ones bynajmniej nie zachowują się sami jakby nic więcej nie było sami odprawiając swoje chore rytualno-religijne ceremonie, pieprząc o Gogu i Magogu i wręcz z fanatyczną zaciekłością zwalczając chrześcijaństwo.
Powrót do góry
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:11, 16 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jutro Ci odpowiem na Twój (ciekawy) post, bo czeka mnie właśnie spirytua...spirytylias, spirytuali....no kurna, wiesz co mnie czeka Wink

A tym czasem, coś rozkuraczającego:

Laughing

Miłego wieczoru wszystkim Wink
Damian.87

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:09, 17 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

goldbug napisał:
Damian.87 napisał:

Pomijając tego dzieciaka, powiem tylko, że do niedawna "teoretycy spiskowi" mówiący o NWO byli też nawiedzeni Razz i co ... ZONK! Rzeczywistość okazała się bardziej dziwna, niż się wielu wydawało ... kwestionujesz ewentualność Antychrysta, kiedy ONI ... organizacje duchowe wspierane przez United Nations otwarcie promują wariant mesjanistyczny ... oczywiście w postaci ICH MESJASZA > MAITREYI!
...

Nie porównuj pierdół z biblii i jej podobnych, do dyskusji i analizy tego co ma tu i teraz miejsce i jest namacalne, natomiast ty sugerujesz się czymś co można bez przerwy odwoływać do przeszłości, teraźniejszości i przyszłości, to są takie ogólniki że aż ponadczasowe niczym przepowiednie Nostradamusa.

Aya Sophia napisał:
Damian.87 napisał:

Jakbym czytał dyletanta. Patrzysz ale nie widzisz, słuchasz, ale nie słyszysz.

No jasne, ty byś chciał żeby z byle czego co napiszesz inni wyciągnęli dogłębne wnioski, problem w tym że twój pierwszy komentarz skomentowałem na tyle na ile zasługiwał. Była to w pewnym sensie ironia.
Powrót do góry
Voltar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:21, 17 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakby ktoś nie wiedział: Allah znaczy to samo co Eloah, żydzi i arabowie pomimo wzajemnej nienawiści wierzą w tego samego Boga, należą do tej samej rodziny ludów semickich, mówią językiem z tego samego pnia...

przypomina mi to nieco konflikt katolicko-prawosławny, polsko-ukraiński / rosyjski

zamiast zwracać uwagę na to co nas łączy do głosu dochodzą nacjonalistyczne i faszystowskie oszołomy widzące wszędzie wrogów, których trzeba zniszczyć (a potem zająć ich ziemie) ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:05, 17 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chyba każda współczesna religia narodziła się na szczątkach jakiejś starszej.
islam i chrześcijaństwo na pewno.
zgaduję że judaizm, buddyzm czy hinduizm też.
o pomniejszych sektach nie wspomnę

ten koran na ciele dzicka to jaką ściema. coś jak potwór z loch nes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Glopez

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:12, 17 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pswierq

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:16, 17 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sciema, nie sciema.
Dziecko w balonie wypelnionym helem, to byla sciema. Ile by w takim balonie wytrzymalo, 4 min? A cala Ameryka z zapartym tchem sledzila lot przed telewizorami.
Na pewno rodzice nie zgodza sie, by dziecko poddac badaniom, nie koniecznie dlatego, zeby sie wydalo oszustwo. Jesli sa praktykujacymi Muslinami, takie badania potraktowali by jako rodzaj swietokradztwa. Z drugiej strony przyznaj Bimi, ze nie ma takich badan, ktore mogly by Ciebie przekonac - bez urazy, ale przyznasz, ze inaczej Twoj swiat wywrocil by sie do gory nogami, a chyba wszyscy wiemy, jakie mechanizmy obronne w sobie mamy, by do takich rzeczy nie dopuscic.
Wierzacy odbiora to jako znak od Boga, niewierzacy jako scieme, a sa jeszcze inni, odbiora jako materializacje mysloksztaltow czy szatanska probe zwiedzenia ludzkosci.
Voltar napisal, ze Ci Bogowie to wlasciwie jeden Bog. Mniej wiecej w tym samym czasie, w ktorym narodzilo sie dziecko (litery pokazywaly sie praktycznie od urodzenia) mial miejsce "cud w Sokolce", jak rownierz objecie wladzy przez 44 prezydenta w USA.
Powrót do góry
Fado

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:14, 17 Paź '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobaczcie 5-letniego chlopca recytujacego Koran z pamieci. Urodzil sie w rodzinie chrzescijanskiej. Koran recytowal juz wieku 12 miesiecy. Mowi po angielsku, francusku, wlosku, swahili i arabsku.
http://www.youtube.com/watch?v=mLY9qAPGAyA (pierwsza czesc)

Aya Sophia napisał:

Antychryst juz jest... jeszcze w formie nieosobowej, ale juz jest.
http://www.youtube.com/watch?v=E2v3xNM-54U (pierwsza czesc)

Komzar napisał:
Jeżeli te znaki faktycznie wywołuje Allah to juz wiem, że jest fiutem złamanym, żeby tak dziecko krzywdzić

Co u Ciebie wywoluje takie emocje? Goraczka dziecka? Czy w organizmie czlowieka zachodza jakies negatywne zmiany pod wplywem goraczki (do 40C)?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: