Dobra to niech Alex robi takie akcje ,jak narbardziej ,pomyłsy to on może i ma ,ale z tym to wyjątkowo przesadził.
Tak i tak zostało by to zauważone gdyż jego strony na YT jak i prisonplanet i infowarrior odwierdza dziennie tysiące ludzi. Mógł po prostu to przedstawic tak jak zawsze to robi a nie afiszowac sie na maxa jakby miał co najmniej obalic prezydenta.
Niech ktoś sobie poczyta komenty to tych filmmików z YT ,chyba z 70 % to same negatywy i rozczarowania. Ludzie nie lubią w tych czasach jak coś im sie obiecuje a potem wychodzi z tego wielkie gówno.
Kiedyś lubiałem Alexa ,ale teraz powoli zaczynam dostrzegac jego osobe nie do końca wiarygodną. Za bardzo sie afiszuje i nie które jego wypowiedzi zaczynają mnie denerwowac. Zauważyłem też że wręcz naśmiewa sie z teorii o 911 - NO PLANE.
Może sie z tym nie zgadzac ale tak osoba jak on która powinna miec otwarty umysł na wszystkie możliwości nie powinna szydzic z innych którzy mają inne poglądy.
To samo sie tyczy tego pajacyka z InfoWarrior który wymienił sobie zęby.
Ostatnio ogądałem jego program ,jak obalał teorie National G na temat 911.
Teorie no plane totalnie wyśmiał nie powiedziawszy 2 zdań na jej temat
Coś tam wspomiał o "nose out" wyśmił wszystko i przeszedł do swojego bełkotu.
Musze usunąc z moich sybskrybcji te 2 kanały z YT bo widze że nie są lepsze od naszych mediów lub cnn czy fox.
I jeszcze jedno ... te jebane wstawki reklamowe w jego filmikach ,większośc z nich po prostu ŻAL