W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

wasze dziwne wątpliwości  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 735
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lewap_18
Gość

PostWysłany: 22:43, 03 Maj '06   Temat postu: wasze dziwne wątpliwości Odpowiedz z cytatem

Ogladałem stronke z tymi niby "lewymi" zdjęciami z Księżyca i już w pierwszym zdjęciu widze jak ktoś sztucznie szuka śladów nie bycia na księżycu. Po pierwsze flaga nie rzuca cienia bo jest zbyt chudz i malutka, a po drogie jeśli nawet zdjęcie robione by było u nas przy jakimś sztucznym świetle to efekt cienia byłby przecież taki sam jak ze słońcem, czyż nie? Kolejny problem: jesli amerykańce chciaeliby podrobić pobyt na księżycu to dopracowaliby to perfekcyjnie. Następna rzecz(nierównoległość cieni): a może tam nie było tylko jednego źródła światła, może oprócz słońca świeciły również lampy, reflektory umieszczone na tej kapsule w której tam przylecieli?? ps. nie doszukujcie sie wszędzie kłamstwa!!! za duzo oglądacie TVNu:) pozdr mój mail majpaw19@vp.pl jakby co...Smile
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:35, 13 Maj '06   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękujemy za bezcenny komentarz.
A teraz, jeśli pozwolisz, wróce do sztucznego szukania śladów nie bycia różnych rzeczy. Smile
http://www.rzeszow.mm.pl/~gd/usa911/ksiezyc.html
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Gość
Gość

PostWysłany: 09:46, 11 Cze '06   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w ramach szukania śladów niebycia różnych rzeczy, dokonałem wielkiego odkrycia. Co najmniej porównywalnego z Twoim Bimi. Smile
Otóż Ziemia nie jest kulą. Twierdzenie jakoby taką była, to spisek Kopernika i lobby nowożytnych astronomów.
Ziemia nie jest nawet płaska. Otóż panie i panowie Ziemia jest wklęsła.
Dowody?
Mam. Zresztą i Wy je macie. Ma je każdy, kogo stać na parę butów. Obejrzyjcie je dokładnie. Gdzie są najbardziej wytarte? Na czubkach i na pięcie. Laughing
Podoba Ci się Bimi moja teoria? Mam nadzieję, że tak. W końcu tle samo w niej sensu, co i w podanym przez Ciebie linku. Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: