Cytuję część podania które odpadło w przedbiegach, a moim zdaniem nie powinno, bo zawiera wiele ciekawych spostrzeżeń
Cytat: |
"Bez wysiłku oświecenie w trzy miesiące" Oświecenie na poziomie ciała, umysłu i ducha.
to fragmenty mojej nie opublikowanej książki pod tytułem "BEZ WYSIŁKU OŚWIECENIE W TRZY MIESIĄCE", która zawiera informacje: WŁAŚCIWE I ZDROWE ODŻYWIANIE. OCZYSZCZANIE I UTRZYMYWANIE W CZYSTOŚCI ORGANIZM. WPŁYW CIAŁA NA POSTRZEGANIE. WYDOBYWANIE PIĘKNA WŁASNEGO UMYSŁU.
główne przesłanie : JESTEŚ BOGIEM I SŁUGĄ O PIĘKNYM UMYŚLE I ZDROWYM CIELE.
Nigdzie nie znajdziecie takich tekstów, to Ja. Chce przypomnieć ludziom kim są i co mogą jeść. To nowa dla ludzi, a podstawowa na tej planecie zasada. Ciało wpływa na umysł, a umysł wpływa na jakość doświadczania duszy. Chcę poinformować ludzkość w jaki sposób odżywiać ciało zgodnie z miejscem przebywania w chwili obecnej i jak oczyścić ciało i utrzymywać w czystości, w sposób całkowicie naturalny i nie wymagający żadnych wyrzeczeń. Żadnych nakładów finansowych, przeciwnie. Okazuje się że możemy wyżywić ciał na poziomie komórkowym wykorzystując zapomnianą AUTOLIZĘ. W ten sposób nie musimy spożywać takich ogromnych ilości wody, wystarczy woda o podobnej strukturze zawarta w owocach i warzywach. Aby pozbyć się plastiku, korporacji, transportu i chemii wystarczy jeść to co rośnie w promieniu 100 km w okół nas. Oczywiście nie jemy przyjaciół, mam na myśli innych istot takich jak zwierząt. Jedzenie jest smaczne, zgodne z czasem biologicznym przyrody i człowieka. Natura jedzenia zależna od warunków klimatycznych w których przebywa jednostka. W 90% to surowizna, ale tak skomponowana że każdy kto spróbuje, szaleje z rozkoszy. Daję wiedzę o ziołach i jak naprawdę je przygotować aby spełniły swoją rolę w organizmie. Dopuszczam również ciepłe posiłki, ale to już nie to samo czym się ludzie zażerają i umierają. Umrzeć w konsekwencji trzeba, ale jakość życia i umierania potężnie inna. Wiem gdzie można zdobyć prawdziwie działające techniki oddechowe i jak stosować olejki eteryczne zamiast antybiotyków. Długo by pisać, ale wiedza ta jest prosta i praktyczna w zastosowaniu. Ponieważ jest tania i nie sensacyjna, trzeba się wdzierać w ludzkie umysły. Mam w sobie entuzjazm. To eliminuje raka, zawały i takie tam przypadłości z którymi lekarze sobie nie radzą. Medytacja robi resztę.
pozdrawiam z Indii
monika anna cywińska
|
http://prawda2.info/podania.php?i=4180