No proszę. Dyskusja rozgorzała widzę nad tym, nad czym nie trzeba dyskutować
Już usuwałem forum z zakładek i myślałem, że wejdę ostatni raz zobaczyć co się dzieje a tu się zdziwiłem, że Bimi moje posty przywrócił. I pomyśleć, że tak cwaniakował swojego czasu:
Bimi napisał: |
Dziaduszka, nie zapomnij tylko wykasować wszystkiego:)
bo baza się nam zapełnia na yoyo i trzeba zacząć powoli usuwać. Jak sam sie nie usuniesz to prędzej czy później ja i tak to zrobię, a po co mi dodatkowa robota |
No ale nic. Posty niegdyś pokasowałem, ponieważ postanowiłem, że nie będę wam tu psuł ładu i porządku. Skoro się wszyscy zgadzają jeden z drugim odnośnie swoich dzikich halucynacji, to po co przeszkadzać
? Więc wykasowałem, żeby nikt nie daj Boże nie zwątpił w jedyną słuszną rację demaskatorów.
Druga sprawa, to cenzurowanie wypowiedzi. Rozumiem, że Bimi nie miał i nadal nie ma pojęcia o tym, co to za rzecz taka "silnik J-2", co to znaczy "pracować na paliwie" - ale to nie powód, żeby od razu przenosić temat do śmietnika. A skoro przeniósł, to postanowiłem nie psuć zabawy. Tak czy inaczej - skoro posty przywróciliście, to niech i tak będzie. Swoją drogą to udzielę pewnej porady (jak się przyda to będzie ładnie, a jak nie to nie) - mianowicie: staraj się Bimi mniej się mieszać w dyskusję z prawami administratora. Najlepiej tylko w przypadku ewidentnych nadużyć, takich jak powiedzmy trollizm, albo reklamy.
Będę tu może czasem zaglądał, i jeśli ktoś ma jakieś rzeczowe pytanie o program Apollo, bądź o jakieś materiały z tym związane, to niech pyta śmiało - postaram się jakoś pomoc.
Miłego wieczoru wszystkim.