Cytat: |
Kwaśniewski znów pijany na Ukrainie
LOKOMOTYWA WYBORCZA LID... ZALANA?
TVN
Aleksander Kwaśniewski na wykładach na Ukrainie ewidentnie nie był w formie. - Może wypiłem jeden kieliszek wina, a może dziesięć. Jestem wolnym człowiekiem - tłumaczył później "Faktom" TVN były prezydent.
- Mam prawo robić co chcę, jestem wolnym człowiekiem, to są moi przyjaciele - stwierdził były prezydent, a obecnie lokomotywa wyborcza LiD. To nie pierwsza taka wpadka Aleksandra Kwaśniewskiego.
We wrześniu 1999 r. podczas składania kwiatów na cmentarzu żołnierzy polskich w Charkowie ówczesny prezydent ewidentnie słaniał się na nogach i zataczał. W wydanym przez Kancelarię komunikacie niedyspozycję prezydenta tłumaczono "pourazowym zespołem przeciążeniowym goleni prawej".
Aleksander Kwaśniewski przyznał w 2005 roku - tuż przed zakończeniem swej prezydentury - że był pijany, i przeprosił za swoje zachowanie. Jednak incydent z Charkowa był już wykorzystywany w toczącej się teraz kampanii wyborczej przez przeciwników politycznych LiD, głównie z PiS.
|
http://www.tvn24.pl/0,1522272,wiadomosc.html
na stronie jest film, nie jest z YouTube wiec nie da sie tego podlinkowac
Ps.
Gdyby zjadl beze widelcem przed wykladem, to moze by sie trzymal, a tak , bez zagrychy, biedak pobladzil. Nic Jolanta nie dba o swoja gwiazde :]
2Kor 11,13-14