W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

"Perswazja o 20.00" Kaczyński-Kwaśniewski  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 721
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 09:48, 01 Paź '07   Temat postu: "Perswazja o 20.00" Kaczyński-Kwaśniewski Odpowiedz z cytatem

Zapowiada się kapitalny pojedynek ... Wielka debata.. Choć wszyscy piszą i gawędzą, że jest mało znacząca to jednak są w błędzie... spotka się w niej polityczny geniusz Kaczyński i człowiek, który był szkolony do takich debat przez 30 lat na całym świecie... wielki strateg i mąż stanu.. Kwaśniewski.. komunista, żyd... kaczyński to katolik.. żyd.. swietnie manipuluje opinią publiczną... "praktycznie" geniusz w dziedzienie poprawności użytych sformułowań w geście oddziaływania na widza.. Kwaśniewski to siła rozumu ( I stopień wolnomularski) ale to nie o to chodzi... Nie da się go teorytycznie wyprowadzić z równowagi.. w 1994 roku... wygrał bezprzecznie debate z Wałęsą.. Pokazał klase i siłe woli... STAWIAM NA REMIS ZE WSKAZANIEM NA KWAśNIEWSKIEGO !!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing CIEKAWE, CZY ZNóW KACZYNSKI BąDź KWASNIEWSKI POKAżE MASOńSKI ZNAk V... Question Exclamation Exclamation Question Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Mad Mad Mad Mad Mad Shocked Shocked
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nobody

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 14:11, 01 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko ok tylko ciekawi mnie jednak kwestia: ciągle szafujesz (XTC) stopniami wtajemniczenia - skąd ta wiedza? Mnie się zdaje, że to są informacje niejawne?

I a'propos samej debaty, jest jeszcze jedna różnica między oboma panami - Kaczyński nie prowadzi dialogu i nie wydaje mnie się, żeby ktokolwiek mógł go wybić z rytmu, obawiam się, że oczekujący dyskusji Soltzman może mieć z tym problem Razz
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 14:20, 01 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nobody napisał:
Kaczyński nie prowadzi dialogu i nie wydaje mnie się, żeby ktokolwiek mógł go wybić z rytmu, obawiam się, że oczekujący dyskusji Soltzman może mieć z tym problem Razz

Tu się zgodzę.
Po co komu debata z gościem, który nigdy nie wyciaga wniosków online i nie mówi o niczym czego wczesniej nie przygotował? Chyba tylko po to, żeby pokazać jakie dobre prochy mają dzis polscy politycy Smile

Kwaśniewskiemu na pewno wypomni, że był ostatnio najebany jak przemawial.. co juz potępiła cała Polska choć do dziś nikt nie udowodnił że kwachu był pijany. Takie to dziś mamy debaty.
Mnie by mogli zaprosić do zadawania pytań. Telewidzowie mieliby wymarzoną sensację, a mnie musieliby zamknąć w wariatkowie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
urwis

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 19:05, 01 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta debata tylko udowadnia ze uklad okraglostolowy trwa nadal i czas wesprzec lewa noge. Zamiast karac i rozliczac zbrodniarzy z SLD on z nimi rozmawia i pozwala wyplynac na szerokie wody. Debata bedzie o dupie maryny. Gdyby to byla debata Giertych vs Kaczynski to byloby cos,
Wlasnie sie rozpoczela...:]
2Kor 11,13-14
Powrót do góry
nobody

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 06:54, 02 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I stało się dokładnie tak jak przewidziałem Smile
Zawsze pewny siebie pan Soltzman po porstu został rozdeptany - żelazna kaczka przejachała po nim jak walec! Nie dość, że co chwilę Kwach wybuchał gniewem, nie dość, że po raz pierwszy widziałem uśmiechniętego (ubawionego sytuacją?) premiera, to jeszcze wielki judeo_retor zadawał pytania będące echem pytań Kaczyńskiego Smile
Daję słowo, ubawiło mnie to po pachy, a do tego jeszcze ta konferencja prasowa LiD'u, w której Soltzman sam ogłosił się zwycięzcom (to taki trik stosowany w boksie, po walce obaj pięściaże podnoszą łapska do góry pomimo tego, że jeden z nich przeważnie ledwo stoi Razz).
O programie "Teraz My" nie wspomnę - choć można byłoby powiedzieć kilka słów na ten temat (może ktoś ma ochotę? - jestem ciekaw opinii).
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 07:42, 02 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie oglądałam debaty, bo byłam na II zmianie do 22.00... Smutno mi, że nie zobaczyłam starcia postkomunisty z neokomunistą... CHCIAłAM GłOSOWAć NA PiS, nie zagłosuje !! na PO nie... bo zniszczą Polske... zrujnują gospodarke , etc... LiD, wiadomo, OUT żYDOM !!... PSL JEDYNA SłUSZNA PARTIA... ALE , CZY PAWLAK JEST WIARYGODNY ?! NIE !!! TO POKAZAł ROK 1992... SAMOOBRONA , UPR... NIE !! NIE IDE DO WYBORóW.. BO NIE MAM NA KOGO GłOSOWAć.. NIE BęDE GłOSOWAłA NA ZYDOMASONóW... I TAK I TAK WSZYSCY TKWICIE W UKLADZIE OKRąGłEGO STOłU.. KACZYńSKI CHCE, ABY PO WYGRAłA WYBORY... DLATEGO W DEBACIE PRZEGRAł... Z MAłYM WSKAZANIEM NA POSTKOMUNISTE... KWASNIEWSKIEGO...tAK JAK WCZESNIEJ PISAłAM Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ... GłOSUJEMY NA PARTIE ąę... S.MAJEWSKIEGO !!! TEż żYDA... !! ALE CO TAM DLA WAS ZA RóżNICA...
Powrót do góry
Baccalus

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 21:51, 02 Paź '07   Temat postu: ? Odpowiedz z cytatem

UPR był na okrągłym stole? LPR też? Znaczy chodzi mi o ludzi należących dziś do tych partii. Wydaje mi się, że nie. XTC 88, kłamiesz?
Voltar

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 09:56, 03 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dlaczego nikt nie zadał pytania o Irak? albo o służbę zdrowia? ględzenie bez sensu i wzajemne przytyki

najbardziej ubawiła mnie scenka z układem - gdzie pan widzi ten układ? - no weźmy dla przykładu kwestię Kaczmarka... pół sali zarżało śmiechem

I w końcu - dlaczego dwóm partiom funduje się 1h darmowego czasu reklamoqwego? kto za to zapłacił? nie widziałem reklam

czemu nie zrobili debat wszystkich komitetów - polityka zagraniczna, społeczna, edukacyjna, fiskalna, gospodarcza - co dziennie jedna debata, nie , bo lepiej puiscic filmik gangsterski...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: