Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:14, 05 Sty '08
Temat postu:
sebasebo napisał:
hmmmm jakos przeoczylem ten filmik, i teraz jestem ciekaw co na ten temat sadzi Adun albo Andrzej ?
Dlaczego ludzie zaczeli biec i uciekac jak najdalej od wiez skoro zadna sie jeszcze nie walila ? przeczucie ze sie zawali ?
Hm ja myślę że przeczuwali,że wieże zawalą się pod kątem-bo tak powinny się zawalić wskutek samego uderzenia samolotów,a że zawaliły się pionowo...to świadczy tylko o jednym niemuszę pisać o czym .
Wysłany: 00:11, 06 Sty '08
Temat postu:
mozliwe, ze policja/straz, kazala opuscic ten teren.. pozatym instynkt samozachowawczy nakazywalby odsunąć się od takiego miejsca, co jesli uderzylby 3 samolot?? szczatki mogly poleciec na ludzi w okolicy
Wysłany: 00:17, 06 Sty '08
Temat postu:
Adun napisał:
mozliwe, ze policja/straz, kazala opuscic ten teren.. pozatym instynkt samozachowawczy nakazywalby odsunąć się od takiego miejsca, co jesli uderzylby 3 samolot?? szczatki mogly poleciec na ludzi w okolicy
Tak.... a potem 4,5 i 6. Znowu jakaś teoria przypadku? 11 września nie powinien mieć miejsca z NORADem, a on tutaj o kolejnych samolotach....
Wysłany: 02:51, 07 Sty '08
Temat postu:
Adun napisał:
zatem powiedz mi, co ten film ma niby udowodnic??
Może to, że ludzie mówili o eksplozjach, a nie o windach spadających? Może to, że ludzie słyszeli eksplozje i domyślali się, że mają na celu zburzenie wież?
Nie wiem... cholera.