Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:22, 21 Sie '09
Temat postu: Naukowcy o Zombie
Niektórzy to nie mają co robić , albo ..
Zombie nie zasługują na litość
Gdyby żywe trupy istniały naprawdę, ich zmasowany atak doprowadziłby do załamania naszej cywilizacji. Jedyną drogą ratunku jest ich szybka eksterminacja - twierdzą kanadyjscy naukowcy.
Epidemiolodzy z University of Ottawa oraz Carleton University przeprowadzili i opisali w książce matematyczny eksperyment, zakładający, że zaatakowani przez zombie pod wpływem ukąszenia także przekształcają się w zombie i dołączają do nich, o ile nie zostaną fizycznie zniszczeni. Aby dać szansę żywym, przyjęto, że zombie poruszają się powoli i niezgrabnie - a nie jak szybkie i inteligentne żywe trupy z niektórych horrorów.
Jak się okazało, w większości przypadków liczba zombie szybko przekroczy liczbę ludzi, co doprowadzi do upadku cywilizacji - zombie nie grzeszą inteligencją, poza tym raczej nie moga się rozmnażać w tradycyjny sposób. Kwarantanna bądź zastosowanie szczepionki nie dadzą większego efektu. Jedynie częste i brutalne kontrataki z użyciem coraz większej siły mogłyby nas ocalić przed hordą potworów. Wnioski te są zbieżne z tym, co możemy zaobserwować w horroach i grach komputerowych, będących inspiracją dla naukowców.
Wbrew pozorom sprawa ma poważne implikacje. Fikcyjny atak zombie można porównać do śmiertelnie groźnej, szybko rozprzestrzeniającej się choroby. Dzięki podobnym modelom można przewidzieć ewentualne skutki nieznanych jeszcze chorób zakaźnych.
Wysłany: 07:56, 22 Sie '09
Temat postu:
chemtrails + ludzie = zombie
żart, czy nie?
PS. zauważyliście u siebie zwiększoną liczbę piepszyków, czy też brązowych plamek wyskakujących na całym ciele, bo ja u siebie to zaobserwowałem. Od ostatniego półrocza gwałtownie liczba tych plamek wzrosła, niemal codziennie są jakieś nowe. Co ciekawe w kwietniu pierwszy raz zaobserwowałem zjawisko chemtrails...
_________________ ... ludzi światłych i inteligentnych,
od ludzi prymitywnych i głupich,
odróżnia mądrość, czyli wiedza o
przeszłości ...
Wysłany: 10:06, 22 Sie '09
Temat postu:
the end napisał:
PS. zauważyliście u siebie zwiększoną liczbę piepszyków, czy też brązowych plamek wyskakujących na całym ciele, bo ja u siebie to zaobserwowałem. Od ostatniego półrocza gwałtownie liczba tych plamek wzrosła, niemal codziennie są jakieś nowe.
Wysłany: 13:40, 22 Sie '09
Temat postu:
the end napisał:
PS. zauważyliście u siebie zwiększoną liczbę piepszyków, czy też brązowych plamek wyskakujących na całym ciele, bo ja u siebie to zaobserwowałem. Od ostatniego półrocza gwałtownie liczba tych plamek wzrosła, niemal codziennie są jakieś nowe. Co ciekawe w kwietniu pierwszy raz zaobserwowałem zjawisko chemtrails...
Idź do dermatologa. Ale spokojnie, nie wszystkie znamiona barwnikowe na skórze są niebezpieczne. Jeśli któreś z nich jest wypukłe, albo ma strukturę jakby "popękał", lub gdy jest czarny, to jest sygnał alarmowy. Mi usunięto kilka sztuk, a miałem je odkąd pamiętam. Najlepiej nie wystawiać tego dziadostwa na słońce, jak się opalasz, albo przebywasz dużo na zewnątrz, to nałóż jakiś krem bardzo grubo, żeby je przykryło. Tyle z własnych obserwacji
_________________ Homo liber sum.
Wysłany: 02:29, 17 Sty '24
Temat postu:
1. Pierwsze Zwiastuny Armagedonu u początku 21-go stulecia. Wyraźny problem dla ludzkości: końcówka wieku.
Jeżeli możliwe u zwierząt -to dlaczego nie miałoby być możliwe u ludzi.
Czy to tylko kwestia najbliższych lat kiedy spożywanie zarażonego mięsa doprowadzi do pierwszego przypadku u człowieka ? Czy pierwsi zarażeni będą szybko trafiać do szpitali i pod obserwację, a choroba będzie się rozwijać powoli - czy też w utajeniu i wybuchnie w wielu miejscach w niezliczonych przypadkach?
Jak długo trwać będzie faza pierwsza, kiedy wiadomo już będzie że epidemia jest, lecz cywilizacja siłą rozpędu ciągle będzie stała na nogach , handel i giełdy będą działały.
Skąd się w ogóle wzięłła ta plaga - czy to efekt tajnych eksperymentów genetycznych pentagonu, i testowania broni biologicznej w pierwszej kolejności na zwierzętach?
Biorąc pod uwagę że wśród bydła leśnego ustrojstwo rozprzestrzenia się już od dziesięcioleci zanim problem stał się zauważalnie widoczny - ile czasu zajmie u człowieka ?
Opcje są dwie: zarażone musiałoby być mięso zwierząt hodowlanych, bo mało kto spożywa sarninę- aby było ryzyko rozwoju epidemii na ten sposób ; lub też , co trudniejsze do ustalenia, transmisja prionów musiałaby się uaktywnić na drodze człowiek-człowiek , np. przez ugryzienie, a następnie rozwijać na tyle szybko, aby nie dać cywilizacji medycznej szans na skuteczną izolację zarażonych. Biorąc pod uwagę wszystkie wspomniane czynniki nie należy się spodziewać żadnej potężnej epidemii zombie w ciągu najbliższych 70-ciu lat.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 08:20, 17 Sty '24
Temat postu:
J a s n y napisał:
1. Pierwsze Zwiastuny Armagedonu u początku 21-go stulecia. Wyraźny problem dla ludzkości: końcówka wieku.
Jeżeli możliwe u zwierząt -to dlaczego nie miałoby być możliwe u ludzi.
Czy to tylko kwestia najbliższych lat kiedy spożywanie zarażonego mięsa doprowadzi do pierwszego przypadku u człowieka ? Czy pierwsi zarażeni będą szybko trafiać do szpitali i pod obserwację, a choroba będzie się rozwijać powoli - czy też w utajeniu i wybuchnie w wielu miejscach w niezliczonych przypadkach?
Jak długo trwać będzie faza pierwsza, kiedy wiadomo już będzie że epidemia jest, lecz cywilizacja siłą rozpędu ciągle będzie stała na nogach , handel i giełdy będą działały.
Skąd się w ogóle wzięłła ta plaga - czy to efekt tajnych eksperymentów genetycznych pentagonu, i testowania broni biologicznej w pierwszej kolejności na zwierzętach?
Biorąc pod uwagę że wśród bydła leśnego ustrojstwo rozprzestrzenia się już od dziesięcioleci zanim problem stał się zauważalnie widoczny - ile czasu zajmie u człowieka ?
Opcje są dwie: zarażone musiałoby być mięso zwierząt hodowlanych, bo mało kto spożywa sarninę- aby było ryzyko rozwoju epidemii na ten sposób ; lub też , co trudniejsze do ustalenia, transmisja prionów musiałaby się uaktywnić na drodze człowiek-człowiek , np. przez ugryzienie, a następnie rozwijać na tyle szybko, aby nie dać cywilizacji medycznej szans na skuteczną izolację zarażonych. Biorąc pod uwagę wszystkie wspomniane czynniki nie należy się spodziewać żadnej potężnej epidemii zombie w ciągu najbliższych 70-ciu lat.
to ustawiony fejk
jak można tę kupę traktować na poważnie?
Wysłany: 04:45, 20 Sty '24
Temat postu:
Co powiecie o ludziach, ktorym robia sie biale oczy ? Znam to od dawna, jako ze tacy ludzie otaczaja mnie na emigracji. Tylko ich srodowisko jest w miescie w ktorym mieszkam - Perth w Zachodniej Australii. Tutaj zombi pracuja w zakladach pogrzebowych. Tutaj zombi uczestnicza w zyciu koscielnym, towarzyskim i w pracy. To nie sa Polacy, ale sa to ludzie ze Wchodu Europy i z Zachodu Europy - ogolnie hazary niemieckie, rosyjskie i reszta madziarow, anglikow i romow europejskich. Kiedy tylko sie zdenerwuja lub kogos nie lubia, to zaraz maja biale oczy ! Jest to straszne ! Strasznie to wyglada !!! Dostaja bialej goraczki czy padaczki. Miedzy ludzmi poruszaja sie rzadko i to tylko ci "wybrani", ale i oni czasami maja biale oczy ! Ekscytacja tez u nich wyzwala biale oczy. Wszyscy sa chorzy w jakis sposob. Czesto siedza tutaj w wiezieniach lub w psychiatryku latami. Ciagle tutaj jest "nowa sila robocza" - ciagla rotacja ludzi, ktorzy po jakis czasie gdzies gina. Tutaj jest ciagle praca i zjezdzaja sie ludzie z calego swiata, ale w ciagu roku czasami dluzej gina. Zaklady Pogrzebowe, to od dawna potega. Najwieksza potega swiata !!!! Pod Zaklady pogrzebowe wszystko podlega ! Wszystko podlega i wszyscy podlegaja ze swoim ubezpieczeniem i wszelkim zasobami pienieznymi, domami, rodzinami i zakladami pracy - panstwowi czy prywatni. Miejscowe zombii daja prace, rozrywke, leczenie i bardzo male pieniadze na przezycie do czasu unicestwienia. Badani i leczeni sa wszyscy ! Pokrojeni tez sa wszyscy na kazda dolegliwosc !!! Mecza sie wszyscy strasznie i sa meczeni do pogrzebu i po pogrzebie ? Slyszy sie rozne wersje i roznych ludzi slychac w eterze !!! Zombi czuwaja tutaj nad kazdym bardzo ! Biale murzynskie oczy mozesz spotkac na ulicy. Policji lepiej nie wzywac - zawsze to jest niebezpieczne. Pogotowie tez, bo moze cie wywiezc daleko !!!! Wszystko nazywa sie tutaj gover ment ! Nigdy juz dzisiaj nie wiesz, co jest jeszcze panstwowe, a co prywatne ????? Zaklad Porzebowy to potega !
W filmie "Zostaw Świat za Sobą" jest motyw dziwnie zachowujących się, podchodzących do ludzi saren i jeleni. Tak mi się teraz skojarzyło
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)