Ja całkowicie rozumiem Twój punkt widzenia. Gdzieniegdzie nawet się zgadzam
Problem jest jednak zasadniczy.
Jakie masz prawo decydować za innych (w tym wypadku chcesz byc cenzorem Wyspy) w co mają wierzyć i czym mają się posiłkować w życiu ?
Inaczej, czy jesteś w 100% pewien że 666 to 'Liczba Bestii' a nie np Liczba Duchowych Przewowników zesłanych na Ziemię miedzy 4000 BC a 2000 AC? (Liczba ta bowiem człowieka. Sztan ma wypisane na czole 666 - tylu ludzi walczyło z Nim na przestrzeni dziejów - ładne?)
Widzisz juz do czego zmierzam, daj ludziom robić swoje, masz coś do powiedzenia, to grzecznie, kulturalnie, argumentami, a nie wyzwiskami, no tak daleko nie zajedziemy, i Wyspa, i Ty, ja oczywiscie też.
Synteza wiedzy jest nam bardzo potrzebna, a ten film "666=Maytreya" jest do zweryfikowania w odpowiednim czasie, jest też oczywicie mozliwe ze jest kompletnie zmanipulowany. Nie pytaj mnie dlaczego tylko rusz głową. Kto podpiął wartosci liczbowe pod litery alfabetu ?
Goldbug, pokój. A Twoj avatar dla Ciebie moze mieć zerowe znaczenie ('wrecz odwrotnie' jak piszesz') a dla mnie moze byc to jawny znak że jestes na usługach Masonów spod Nowego Sącza.
Interpretacja. I jeszcze raz interpretacja...
Buzial.