Właściwie nie chce mi się z Tobą gadać shepard ...dlaczego ano dlatego , że rządzą Tobą emocję ...
Ale co tam niech będzie...
Cytat: |
Ja mam plakac ? a niby to z jakiego powodu ? na moim miescu bys sie nie przyznawala ? a skad ty wiesz co jest na moim miejscu ? nie znasz mojej sytuacji to skad wiesz ze byc sie nie przyznala ? |
To była ironia ...dlaczego bym się na Twoim miejscu nie przyznawała ponieważ tak mocno zamartwiasz się opinią innych ludzi w swoim życiu...,że stwierdzam, iż lepiej w Twoim przypadku byłoby nie dźwigać takiego ciężaru , iż jest się Polakiem. :]
no wiesz moze ciebie to malo obchodzi ze ktos na zas robi o tobie sobie zdanie jeszcze cie nie znajac.
|
Wyobraź sobie ,że faktycznie bardzo mało mnie obchodzi co myślą MassMani , którzy oglądają notorycznie TV i ulegają propagandzie.
Niby czym mnie ktos urabia ? |
Zdania typu: i znowu świat z nas będzie się śmiał lub w naszym nienormalnym kraju ...lub tylko w Polsce...
Są to wmawiane kompleksy Polakom ...element inżynierii społecznej przez massmedia , które ciągle takie zdania wplątują w wiadomości w TV i gazetach np. wyborcza , gdzie równiez wmawia się nam antysemityzm i ksenofobię itp.
W innych krajach jest bardzo dużo spraw tzw.'' nienormalnych'' np. choćby w UK cała ta propaganda z swine flu. Od statystyk począwszy po metody diagnozy i leczenia jest to smiechem na sali.
Ale w Anglii ...Anglicy nie użyją takich słów w naszym nienormalnym kraju ...lub tylko w Anglii mogło się coś takiego wydarzyć albo cały świat się będzie z nas śmiał..
Nie, oni nie powiedzą słowa złego na Anglię wręcz większość z nich jest dumna ,że są Anglikami.
Oni mają znowu odwrotnie do Polaków im się wmawia jaka to Anglia jest wspaniałym krajem i tutaj znowu Anglicy mają kompleks wyższości mówiąc, że to Oni rule the world. Są dumni ze swojego opiekuńczego państwa. Państwa , które wyrabia u nich wyuczoną bezradność ...Państwa , które propaguję w bardzo dużym stopniu konformizm...
urabianie włącza też element o którym napisał DarkTech
A przecież sprawa nazwania tej tarczy im. J.P-II nie jest gestem Polaków, lecz antypolskiego ruchu zaplutych agencików którzy przeniknęli również do kościoła, by rozłożyć tę instytucję od środka dzięki takim jak to działaniom... |
shepard
a moze raczej ciebie urobili skoro zdanie o sobie masz w dupie ? |
No przykro mi , ale ja się nie utożsamiam ani z jakąś katolicką propagandą ani z tym co cokolwiek powiedzą na CNN lub BBC o Polakach więc nie ma to nic wspólnego z moja skromną osobą
Wiec dlatego ,że się nie utożsamiam z tymi bzdurami dlatego mam je głęboko...
shepard
albo jak ci cos jeszcze zrobia ? oni mysla ze polki sa glupie, tanie dziwki na eksport.
W zasadzie z tego co widzialem to tak sie wlasnie zachowujecie. |
Tej Twojej wypowiedzi nie komentuję jest to poniżej mojego poziomu dopuszczającego mój ewentualny komentarz