W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

izrael morduje ludność palestyńską (brutalne)  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wojny i terroryzm Odsłon: 593
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
przebudzony

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:09, 27 Cze '07   Temat postu: IZRAEL MORDUJE LUDNOŚĆ PALESTYŃSKĄ (BRUTALNE) Odpowiedz z cytatem

UWAGA SCENY DRASTYCZNE

Wiem że to straszne ale jesli jesteście ciekawi prawdy lepiej zobaczcie tutaj:
http://jerusalem.indymedia.org/news/2002/04/16916.php

TEGO TO JUŻ NASZE MEDIA NIE POKAZUJĄ
Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
przebudzony

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:59, 28 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Inne zdjęcia ze zbrodniami Izraelskich wojsk tutaj:
http://www.islam-in-poland.org/photoes/zbrodnie.php3
Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Powrót do góry
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:07, 25 Wrz '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewnym polskim forum wojskowym napisalem, ze nie ciesze sie, ze istnieje plan szkolenia polskich pilotow w Izraelu bo to onacza niepotrzebne zblizenie z mordercami. Podalem kilka przykladow. W sumie slowo "mordercy" bylo tam jedynym mocnym akcentem ode mnie. Reszta to suche fakty. Nawiasem mowiac w odpowiedzi na skarjnie proizraelskie komentarze. I co? Moderator dal mi slowne ostrzezenie, a jakis redaktor wojskowy zasugerowal nawet zem niespelna rozumu. Byl to dla mnie lekki szok bo nie zlamalem netykiety, nie offtopowalem, pisalem skladnie...Nikt nie chcial ze mna dyskutowac. Dostalem tylko od jedenj osoby na priva gratulacje za napisanie superposta (mily akcent, a jednoczesnie sporo mowi o atmosferze tego forum...). Publicznie nie wsparl mnie nikt.

Nie czulem sie urazony osobiscie. Czulem po prostu, ze mam do czynienia z podlymi ludzmi dla ktorych prawda o ludobojstwie nie liczy sie wcale. Pan oficer boi sie stracic stanowisko, pan redkator reklamy producentow sprzetu z Izraela....Co za ludzie. To samo w naszych gazetach. Nawet jak nie ma postawy skrajnej, to jest falszywa, w stylu "oni tam sie bija po rowno".

bardzo, bardzo to przykre Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wojny i terroryzm Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: