W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Kwaśniewski znów pijany, tym razem na ukrainie.....  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 1365
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
urwis

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 19:52, 22 Wrz '07   Temat postu: Kwaśniewski znów pijany, tym razem na ukrainie..... Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Kwaśniewski znów pijany na Ukrainie
LOKOMOTYWA WYBORCZA LID... ZALANA?
TVN
Aleksander Kwaśniewski na wykładach na Ukrainie ewidentnie nie był w formie. - Może wypiłem jeden kieliszek wina, a może dziesięć. Jestem wolnym człowiekiem - tłumaczył później "Faktom" TVN były prezydent.
- Mam prawo robić co chcę, jestem wolnym człowiekiem, to są moi przyjaciele - stwierdził były prezydent, a obecnie lokomotywa wyborcza LiD. To nie pierwsza taka wpadka Aleksandra Kwaśniewskiego.

We wrześniu 1999 r. podczas składania kwiatów na cmentarzu żołnierzy polskich w Charkowie ówczesny prezydent ewidentnie słaniał się na nogach i zataczał. W wydanym przez Kancelarię komunikacie niedyspozycję prezydenta tłumaczono "pourazowym zespołem przeciążeniowym goleni prawej".

Aleksander Kwaśniewski przyznał w 2005 roku - tuż przed zakończeniem swej prezydentury - że był pijany, i przeprosił za swoje zachowanie. Jednak incydent z Charkowa był już wykorzystywany w toczącej się teraz kampanii wyborczej przez przeciwników politycznych LiD, głównie z PiS.

http://www.tvn24.pl/0,1522272,wiadomosc.html
na stronie jest film, nie jest z YouTube wiec nie da sie tego podlinkowac

Ps.
Gdyby zjadl beze widelcem przed wykladem, to moze by sie trzymal, a tak , bez zagrychy, biedak pobladzil. Nic Jolanta nie dba o swoja gwiazde :]
2Kor 11,13-14
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
outlaw87

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:00, 22 Wrz '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

link do filmu EXTRA Very Happy , był pjany jak bela ..hahahhaa
Powrót do góry
ocochodzi

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 18:47, 23 Wrz '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak wy ale ja tak wygladam jak nie spie 2 dni pod rzad, myslalem tez ze po pijaku czlowiek belkocze i sepleni
Powrót do góry
Baccalus

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 19:01, 23 Wrz '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie chciałem mnożyć tematów, więc napisałem to tu.

Oglądałem z mamą przedwyborcze przemówienia przedstawicieli sojuszniczych partii tworzących komitet wyborczy Ligii Polskich Rodzin. Potem przełączyliśmy na TVP 3. Poruszono kwestię "niedyspozycji" byłego prezydenta, Aleksandra Kwaśniewskiego podczas przemówień zachęcających ukraińskie społeczeństwo do przynależności do uniI europejskieJ. Wypowiadał sie jakiś pan. Tłumaczył, że niedyspozycje się zdarzają i nie ma to zagrozić w żadnym wypadku LiD'owi.
Ale co to? Nagle coś błysnęło. W pierwszej chwili przez głowę przeszła mi myśl, że jakaś usterka, chwilowy brak połączenia, zakłócenie. Jednak zapamiętawszy obraz, który zobaczyłem, po tym, jak do mojej świadomości doszło, że zobaczyłem kolorowe słupki i nazwy partii, przypomniał mi się film, jak to podczas jakiegoś programu kulinarnego mignął slaid z logiem MC'Danalds'a. Doszedłem do wniosku, że właśnie byłem świadkiem stosowanej przez media propagandowej manipulacji.
Bardzo prosiłbym wszystkich obeznanych w temacie o poszukanie, w miarę możliwości nagrania z Kuriera na TVP 3 emitowanego o 16.30, czy trochę wcześniej. Nie liczę na to, że jest dostępne. Ale lepiej sprawdzić.
Wszystkich sceptyków teorii spiskowych, a przynajmniej ludzi myślących, że mamy w Polsce "wolne media" proszę o przyjęcie mojej wiadomości za prawdziwą.
kubatrt

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:34, 23 Wrz '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czyżby próby przekazu podprogowego? To ładnie.... do czego jeszcze będą zdolni sPISkowcy żeby utrzymać władze.... co do kwaśniewskiego, pijany ewidentnie, ale i tak prędzej bym z nim walną kielicha niż podał ręke kaczyńskiemu....
Powrót do góry
Baccalus

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 07:36, 24 Wrz '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie podałbym ręki żadnemu. Nie piję alkoholu. PIS, PO, SLD to jedno i to samo.
Zabawne, że rozmawiacie o spiskach odległych o kilometry, podając różne dowody z internetu, a gdy ja wam piszę co na własne oczy widziałem to nikt nie komentuje. Doprawdy strona "demaskatorów".
urwis

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 18:42, 24 Wrz '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Baccalus

Gdzies juz byl na forum omawiany ten temat, poszukaj.

Dla mnie, cos cienki ten przekaz, skoro wylapales sam mechanizm dzialania a nie zakonotowales tresci reklamy, jak zauwazyles nie pamietasz nawet nazwy partii. Acz nie twierdze ze nie prubuja stosowac tej techniki.

Ja prawdopodobie zaglosuje na LPR, PiS mnie zawiodl, wszystko co robili do tej pory bylo gra pozorow, tak naprawde kieruje nami lobby syjonistyczne z Israela albo z NYC. Moglbym przytoczyc tu duzo antypolskich decyzji, ale to temat na osobny topic, na razie mam lenia :>
2Kor 11,13-14
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: