Cytat: |
bądź przekonany jak ciele, że cała prawda jest ci serwowana na tacy, że nikt nie ma interesu w celowym przekrzywieniu jej obrazu. Że być może mainstreamowe wybudzenie, jest tylko ukierunkowanym procesem, który ma tworzyć fundament pod coś czego beneficjentem będzie po części samo NWO, czy raczej ostateczny jego etap ONE WORLD RELIGION |
OK, zgadzam sie, że na dzień dzisiejszy tak na dobrą sprawę żadnej informacji znalezionej w sieci nie można brać jako 100% prawdy, ale jednak gdzieś trzeba ich szukać, a następnie przepuścić przez własny filtr
Dotyczy to oczywiscie również Vismaya-m. bo też do tej strony podchodze z dystansem
Uważam po prostu, że jest to ciekawa strona na której często można wpaść np. na linki do filmow, czy materiały ktore potem pokazują się np. na tym forum
Jeśli chodzi o
http://www.globalnaswiadomosc.com/ to również, nie podpisuje się pod wszystkim co znajduje się na tej stronie, ale można tam wyłapać ciekawe informacje na różne tematy... podobnie jak na tym forum, każdy z nas je przegląda, jest mniej lub bardziej aktywny, ale sam fakt że jest na nim zarejestrowany i jest niejako jego współtwórcą nie oznacza że zgadza się z wszystkimi tematami które śa tu poruszane, "prawda"?
Co do Tsariona i reszty to kiedys bardzo entuzjastycznie oglądałem dokumenty z ich udziałem, ale mi przeszło, i sie zdystansowałem...
Pozdro;]