Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:54, 08 Lip '09
Temat postu: I takie coś na główną stronę w ONET
Cytat:
O Dodzie, Joli Rutowicz i Ryszardzie Kaliszu tylko nam mówi Brüno, najbardziej kontrowersyjny homoseksualny reporter świata...
czy to nie jest świadome propagowanie homosi?, podobał mi się Korwin używając tego określenia.
Czy nie ma ważniejszych wydarzeń godnych znalezienia się na pierwszej stronie?
Wysłany: 14:01, 08 Lip '09
Temat postu:
Ja myślę że to nie tylko propaganda homosi, a raczej propaganda debilizmu, pop kultury, tandetnej rozrywki. Nastawianie ludzi na taki prostacki "odlajtowiony" sposób myślenia.
Wysłany: 15:11, 08 Lip '09
Temat postu:
Owce nie chcą ważnych wydarzeń na pierwszej stronie.
Owcom smakuje takie gówno jak Bruno.
Bruno IMHO prosi się o liścia szpadlem i chce wiedzieć gdzie ist jego platz
_________________ Red pill hurts, but it is the truth. I´ll never regreat that decision
Wysłany: 16:05, 08 Lip '09
Temat postu:
Dryp napisał:
Ja myślę że to nie tylko propaganda homosi, a raczej propaganda debilizmu, pop kultury, tandetnej rozrywki. Nastawianie ludzi na taki prostacki "odlajtowiony" sposób myślenia.
Bruno/Borat/Ali-g to bardzo inteligentny koleś i napewno nie homoś. Świetnie wyśmiewa całe zblazowanie/degenracje/wylansowanie świata mody i mediów.
Wysłany: 17:27, 08 Lip '09
Temat postu:
Hehehe Co wy gadacie?! Jaka propaganda homosiów? Jakiego pizdusiostwa? Bruno jest postacią wykreowaną przez Sasha Baron Cohen`a właśnie po to, żeby sobie robić jaja z pedałów. Według mnie ten koleś jest niesamowity. Podziwiam jego zimną krew, opanowanie oraz wczucie w rolę. Zwłaszcza, że koleś nie uznaje żadnych świętości... preferuję go jako Ali-G. Ciekawostka: znacie innego żyda, który tak z żydów polewa?! Obadajcie i nie wypisujcie głupot w materii, o której nie macie pojęcia poszturchiwacze prawdy... EPIC FAIL panowie.
Dryp napisał:
Wręcz przeciwnie. Ten koleś w cyniczny, sarkastyczny sposób obśmiewa każdego i wszystko. Pokazuje jaki poziom niewiedzy panuje w społeczeństwach różnych krajów, ma bekę z dziwnych rytuałów i tradycji... Zresztą sami obceńcie.
ps Dziwi was, że takie newsy latają na pierwszej stronie na Onecie? Kurwa, przecież to nawet nie jest strona z wiadomościami: http://film.onet.pl chyba mówi samo za siebie...
Wysłany: 18:38, 08 Lip '09
Temat postu:
Co by nie mówić w swoje role wciela się perfekcyjnie.
_________________ http://www.youtube.com/simonus666
soundcloud.com/simonus
soundcloud.com/szymonp