Wysłany: 11:12, 20 Wrz '07
Temat postu: USA - PAńSTWO POLICYjne.. przykład !
http://youtube.com/watch?v=lpMSNjXhhhg GDYBYM TO JA BYłA NA TEJ KONFERENCJI TO ODRAZU ZADAłABYM PYTANIA.. CZY NALEZY PAN DO MASONERII I SKULL&BONES... CIEKAWE JAKA BY BYłA RIPOSTA ...!!!!
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 12:23, 20 Wrz '07
Temat postu:
Widać nie oglądałaś ze zrozumieniem: ten student pytał się gdzieś pod koniec "czy to prawda że należy pan do Skull&Bones?" czy jakoś tak, ripostą było wzięcie go w kamasze, w sumie facet trochę przeholował i na koniec zaczął zdradzać objawy nawiedzenia
Pytanie jak pytanie, USA podobno demokratyczny kraj... Moim zdaniem za ostro go potraktowali, do tego użyli paralizatora jakby samo wyprowadzenie z sali nie wystarczyło. Tak to jest student - chłopak miał coś mądrego do powiedzenia ,a prosta władza - sługusy...
...
_________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).