Entrop napisał: |
Goldbug
Masz typowa ceche fanatykow: wylewanie dziecka z kapiela!
Nikt nie twierdzi, ze Maxwella nalezy lyknac w stylu pelikana, lecz raczej nie srac w gacie, ze to zwolennik Blawackiej, wiec i samego ....HuUUu... Lutka i zwyczajnie przesluchac goscia, ktory cale zycie poswiecil na szukanie tego czego wiekszosc z nas.
To, ze czesciowo wyszlo mu z Blawacka ....czytales jej cos? Czy lyknales .... w wspomnianym stylu ... zapodane filmiki i nie do konca strawione odbijaja Ci sie tonem wszystko na temat wiedzacego ...... |
Najpierw zmniejsz liczbę kropeczek w tych swoich postach bo się tego rwanego bełkotu nie daje czytać.
Wykładów Maxwella słuchałem nawet blisko 2,5 roku temu i poświęciłem im mnóstwo czasu. Maxwell jak widzisz sam OTWARCIE przyznaje, że jego dobrymi przyjaciółmi są ludzie de facto tworzący ezoteryczne fundament tego całego NWO Manly P. Hall top masoni Scotish Rite i jakie "prawdy" externalizuje. Jeżeli to ma być opozycja do NWO, która się sama ma za bliskich przyjaciół tego typu ludzi i powtarza doktryny Blavatzkiej, chwalącej Lucyfera i wydającej
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer_%28magazine%29
której ideologie dodatkowo były zaczątkiem ideowym nazizmu oraz są obecnie promowane, finansowane i poprzez World Good Will stanowią organ do kwestii "duchowych" United Nations to ja dziękuję.
Winni poprzez powiązania.
Ufam dużo bardziej ludziom, którzy z drugiej strony demaskowali przekręt z WYPROMOWANIEM MISTERY RELIGION i teozofii w procesie przebudzenia jako Bill Cooper i przypłacili to życiem, właśnie dlatego że byli prawdziwym zagrożeniem dla sukcesu fałszywego przebudzenia. Bill Cooper nie był z resztą jedyną osobą ostrzegającą o Wielkim Oszustwie z tragicznymi konsekwencjami co dodatkowo uwiarygadnia ich ostrzeżenia. Obejrzyj te filmy, gdzie nie potrzeba nawet słuchać opowiadanka ale same wypowiedzi Maxwella dają do myślenia jakim "shillem" jest ten "ojciec teorii spiskowych".