Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:32, 14 Cze '09
Temat postu: Znalazłeś na naszym forum temat - awaria
Funkcja "Znalazłeś na naszym forum inny podobny temat? Kliknij tutaj!" coś mi nie chce działać.
Nie wiem, czy to tylko wina kompa znajomej, na którym obecnie pracuję. Jednak na wszelki wypadek zgłaszam.
_________________ www.demokracjabezposrednia.pl
Wysłany: 07:22, 14 Cze '09
Temat postu:
Nie tylko u Ciebie. U mnie po wklejeniu linka do podobnego artykułu, przycisk obok okienka nie działa. (jest twardy).
_________________ Prawda nieraz jest bardzo trudna do ustalenia, ale nigdy nie jest tak niedostępna jak wówczas kiedy jest niewygodna.
Wysłany: 15:54, 14 Cze '09
Temat postu:
Skoro jesteśmy przy temacie, mógłbyś zapodać jakiś link jak wprowadzić podobny mechanizm na forum w phpbb3?
Fajny bajer, na pewno się w przyszłości przyda.
Wielkie dzięki
_________________ www.demokracjabezposrednia.pl
Wysłany: 16:52, 14 Cze '09
Temat postu:
nie są to żadne czary. wystarczy podstawowa wiedza n.t. programowania w php i sql.
no i oczywisce czas, o który zazwyczaj najtrudniej.
trzeba uważać, żeby niczego nie popsuć, ale generalnie łatwo to zrobić metodą małych kroczków.
Wysłany: 20:40, 15 Cze '09
Temat postu:
sorry - dopiero się zorientowałem, że ciągle tego jednak nie naprawiłem.
przepraszam wszystkich którzy zgłaszali od wczoraj - zróbcie to proszę raz jeszcze.
mam nadzieję że teraz już działa.