|
Autor
|
Wiadomość |
JAR
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 00:02, 15 Lut '09
Temat postu: Kiedy nowy 9/11? |
|
|
Mam dziwne przeczucie, że do pół roku będziemy świadkami nowego 9/11. Obama wie, jego współpracownicy wiedzą i zwykli ludzie wiedzą, że jego plan wyjścia z kryzysu to ściema. Żeby uniemożliwić ludziom połapanie się w tym wszystkim, zrobi się kolejną wojenkę, a wcześniej nowy 9/11. Siła militarna to jedna z niewielu rzeczy jakie Ameryce zostały... Cała kampania Obamy i jego dotychczasowe rządzenie to manipulacja, populizm i psychologia... Taka mnie dzisiaj naszła wizja. Może nie jestem w tym odosobniony?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goska
|
Wysłany: 03:00, 15 Lut '09
Temat postu: |
|
|
Cytat :
"Amerykanska recesja jest plytsza od europejskiej !!!"
Amerykanie drukuja tyle dolarow, ze wyjda zawsze z kazdej opresji, dopoki swiat ma towar do sprzedania.
Nie wolno zapominac, ze Ameryka, to w dalszym ciagu kolonia Angielska. Jest to zapisane w konstytucji Banku Federalnego. To byl tajny uklad krola angielskiego z bankiem. Uklad jest wazny.
Ameryce nic sie nie stanie jako panstwu. Ludzie sie nie licza. Ludzie juz nigdzie sie nie licza. Liczy sie tylko jeden narod na swiecie - Anglosasi. Tym zawsze i wszedzie bedzie dobrze.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
JAR
|
Wysłany: 10:01, 15 Lut '09
|
|
And This Is The Good News
There is no way that Zionists are going to take the blame for destruction of the world. No, there has to be a massive False Flag where Arabs are blamed for all of this. And you need to consider that 9/11 really didn't have the effect the Zionists hoped for, American's lives still went on. The next attack almost certainly will have to involve a nuclear weapon and be blamed on Iran.
Maybe they will tell us WW2 ended the 1929 depression, and if we attack Iran it will stop this downturn.
http://judicial-inc.biz/811iceland_financial_structure_coll.htm
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rep
|
Wysłany: 10:19, 15 Lut '09
|
|
Juz byl - finansowy, a wlasciwie jest.
No ale tego chyba nie wszyscy rozumieja.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
coyote
|
Wysłany: 11:57, 15 Lut '09
|
|
Nie wierzę w atak atomowy na Stany Zjednoczone - po prostu jest na świecie za głośno o tym temacie. Wszyscy w koło ostrzegają przeciwko takiemu zdarzeniu nawet Ci którzy siedzą dość wysoko i mogliby mieć wpływ na taką koncepcję false flag - więc po co zdradzać swój chytry plan? Podstawa to zaskoczyć przeciwnika.
Dla mnie jest to zwykła manipulacja medialna, która ma rodzić strach. Strach, który zostanie wykorzystany na potrzeby innych eventow - pytanie jakich? Na pewno takich o których nikt w tej chwili nie ma pojęcia.
Czy przed 9/11 ktoś głośno mówił ze jest plan rozwalenia WTC? Nie.
To się stało i to co mogliśmy po tym zrobić to otworzyć szeroko gęby ze zdziwienia i tak samo będzie tym razem.
Większość osób false flag interpretuje jako zdarzenie ekstremalne, które uśmierca tysiące osób, a wcale tyk być nie musi. To co Rep zauważył właśnie teraz mamy taki cichy false flag, który jest tylko kluczem do tego co się może wydarzyć w niedalekiej przyszłości.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Al Kohol
|
Wysłany: 12:56, 15 Lut '09
|
|
kurcze, myslalem ze temat jest o nowym modelu porsche.
a braliscie pod uwage mozliwosc ze ten zamach to byla wielka kampania reklamowa tej firmy? jakis psychopatyczny marketingowiec doszedl do wniosku ze trzeba cyfry 911 wtloczyc do historii. zebrali fundusze i heja! "911 - nowe oblicze swiata, nowe oblicze porshe!"
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Prrivan
|
Wysłany: 07:51, 04 Cze '09
Temat postu: Kiedy nowy 9/11? |
|
|
Ostrzeżenie o niniejszej treści pojawiło się wczoraj:
http://www.ken-welch.com/Central.html
Cytat: |
NUCLEAR WAR WARNING FOR MIDDLE EAST
Wednesday 3 June, 1201 CST. ALL SOURCES INDICATE U.S. FALSE FLAG ATTACKS IN THE MIDDLE EAST USING NUCLEAR WEAPONS ARE PLANNED FOR OBAMA’S TRIP TO EGYPT. HOUSTON’S “BIG SHOW” INCLUDES A NUCLEAR-TIPPED MISSILE THAT WON’T DO MUCH DAMAGE TO ISRAEL, AND TWO HIDDEN NUCLEAR DEVICES LAST SEEN IN IRAQ.
IF THE FALSE-FLAG ATTACK SUCCEEDS, A U.S. NUCLEAR ATTACK ON IRAN WILL FOLLOW, ALLOWING THE HOUSTON-BASED OIL CARTEL THAT CONTROLS THE PENTAGON TO SEIZE IRANIAN OIL RESERVES AFTER TEN YEARS OF EFFORT. |
Obama przybywa do Egiptu dzisiaj...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
szengfu
|
Wysłany: 14:17, 04 Cze '09
|
|
Moja wizja swiata po wyborach prezydenckich w US to konferencja obamy gdzies na bliskim wschodzie,nastepnie zamach na Obame i wojenka juz na swojej drodze,mam nadzieje ze nic takiego sie nie wydarzy,ale w duchu jednak czekam na jakas akcje bo dawno nic sie nie dzialo i troche powiewa nuda
_________________ PEACE
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 16:54, 04 Cze '09
|
|
Już rozumiem...niektórzy chyba chcą kurwa jakiejś akcji, byle coś się działo i byle mogli zaspokajać się uczuciem "ale jestem przewidujący". Widzę to często na tym forum.
Jebnijta się w łby co niektórzy .
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
PragnącyDziałać
|
Wysłany: 16:55, 04 Cze '09
|
|
Żałosne. Wojna to nic dobrego tam giną ludzie, ale wy tak rozpaczliwie chcecie mieć kolejne 9/11 żeby udowodnić wszystkim że macie racje żeby móc powiedzieć "a nie mówiłem??" nie obchodzi was życie niewinnych ludzi. Ci którzy sterują tym światem widzą że rośnie popularność teori spiskowych i własnie dlatego nie spotkamy sie z czyms takim w najbliższym czasie. A wy powinniscie sie cieszyc że nie szykuje sie kolejna wojna.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Pr0meteusz
|
Wysłany: 17:57, 04 Cze '09
|
|
Rep napisał: | Juz byl - finansowy, a wlasciwie jest.
No ale tego chyba nie wszyscy rozumieja. |
w 100% sie zgadzam
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
szengfu
|
Wysłany: 22:40, 04 Cze '09
|
|
Jebnijta się w łby co niektórzy .[/quote]
Masz racje kolego,troche sie zagalapowalem.Nie chce kolejnej wojny lub jakiegos eventu w stylu 9/11.wiem ze przynosi to ogromne cierpienie istnien ludzkich i moje stwierdzenie ze"troche powiewa nuda"bylo nie na miejscu...Raczej z nikim nie rozmawiam i na te tematy oprocz tego forum wiec popuscilem sie o to stwierdzenie,ale wiem teraz ze bylo ono"troszku nie tak"Jestem przekonania ze ludzie powini zyc w pokoju,ale jesli wierzysz w teorie spiskowe i na podstawie wydarzen mozesz pokusic sie o jakies poglady na temat tego ,co ewentualnie lub jest prawdopodobne ze sie moze wydarzyc...Nie chce zdobywac laurow z tego powodu ze cos powiedzialem i to sie faktycznie stalo.NIE o to mi chodzi.Wydarzenia na swiecie ktore sie dzieja na naszych oczach skladaja sie w logiczna calosc.Probuje tylko wywnioskowac z faktow co ewentualnie moze sie stac.Jescze raz sorki za moj ton poprzedniej wypowiedzi
_________________ PEACE
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 18:19, 05 Cze '09
|
|
szengfu napisał: |
Masz racje kolego,troche sie zagalapowalem.Nie chce kolejnej wojny lub jakiegos eventu w stylu 9/11.wiem ze przynosi to ogromne cierpienie istnien ludzkich i moje stwierdzenie ze"troche powiewa nuda"bylo nie na miejscu...Raczej z nikim nie rozmawiam i na te tematy oprocz tego forum wiec popuscilem sie o to stwierdzenie,ale wiem teraz ze bylo ono"troszku nie tak"Jestem przekonania ze ludzie powini zyc w pokoju,ale jesli wierzysz w teorie spiskowe i na podstawie wydarzen mozesz pokusic sie o jakies poglady na temat tego ,co ewentualnie lub jest prawdopodobne ze sie moze wydarzyc...Nie chce zdobywac laurow z tego powodu ze cos powiedzialem i to sie faktycznie stalo.NIE o to mi chodzi.Wydarzenia na swiecie ktore sie dzieja na naszych oczach skladaja sie w logiczna calosc.Probuje tylko wywnioskowac z faktow co ewentualnie moze sie stac.Jescze raz sorki za moj ton poprzedniej wypowiedzi |
W porządku . Rozumiem, że pewne wydarzenia na świecie układają się w pewną całość, ale nie popadajmy w paranoję ani nie bawmy się przepowiadając tragedie. Pospekulować zawsze można, nikt nie zaprzecza . Ale stwierdzenie o nudzie było trochę nie na miejscu i cieszę się, że to zrozumiałeś .
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
suspenser
|
Wysłany: 09:48, 11 Cze '09
|
|
Szengfu - jako jeden z niewielu tutaj potrafiłeś przyznać się do błędu co bardzo dobrze o Tobie świadczy.
Ci, którzy jeszcze tego się boją powinni brać z Ciebie przykład, bo nie myli sie tylko ten, który nic nie robi, a przyznając się do błędu pokazujemy klasę i brak kompleksów
_________________ We wszystkim trzeba mieć umiar ... nawet w umiarze.
Za niezgodność poglądów i działań z własnymi Bimi zmniejsza limity.
Na szczęście kary ta są mniej dotkliwe niż za to samo 30 lat temu.
Pozdrowienia dla oficera prowadzącego.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
jozo2009
|
Wysłany: 16:29, 11 Cze '09
|
|
Rozwijając temat zapaści ekonomicznej. Wojna jest przerażająca, jednakże cała awantura o pieniądze i banki zdaje się do czegoś prowadzić - czyżby do tego? Konflikty były wywoływane już z błahszych powodów, a globalny ekonomiczny upadek może być dobrym pretekstem, lub nawet dawno odpalonym lontem. Na wielkie "bum", drugie 9/11 bym "nie liczył" - taki następny, nie wiadomo skąd atak może nie przejść przez opinię.
JAR:
Cytat: | Mam dziwne przeczucie, że do pół roku... |
Nie tylko Twoje - wielu wspomina iż oczekują/wyczuwają jakichś zmian, wydarzeń, nawet nie związani z tematyką. Mówi się o jesieni tego roku (październik, listopad). Liczę iż to tylko złe przeczucia. Jednak gorejący lont ekonomicznej katastrofy, może w istocie prowadzić do nieuniknionego kataklizmu i co gorsza wojny. A na nudy bym nie narzekał - czyż za mało już się dzieje?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|