W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

projekt-cheops  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 1295
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
quan

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 21:04, 30 Wrz '07   Temat postu: projekt-cheops Odpowiedz z cytatem

http://video.google.pl/videoplay?docid=3.....;plindex=0

http://www.projekt-cheops.com/start/

Czekam na komentarze.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nobody

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 13:56, 01 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakt, jakkolwiek wiele już dat wyznaczało koniec świata, ale 2012 budzi moją szczególną ciekawość, jak równiez sam fakt, że ciągle tego końca wypatrujemy Wink
Majowie co prawda nie mówili o końcu w sensie fizycznej destrukcji ludzkowści, ale raczej pewnej przemianie duchowej, ale z drugiej strony aby poruszyć dzisiejsze społeczeństwo trzeba naprawdę niezłych bodźców (większych niż cytowana Katrina i tsunami). Poziom osiągniętego rozwoju w połączeniu ze zmianą priorytetów może dać całkiem ciekawe owoce! Jeśli efektem ma być człowiek samodoskonalący się, a nie zapełniający skarbce i brzuchy jestem za opcją redukcji populacji Smile

2012 - na pewno coś się wydarzy!
quan

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:30, 01 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No cóż, trzeba będzie czekać wytrwale na kolejne wyniki badań obu uniwerstetów i na owy 2012
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Baccalus

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 06:42, 02 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

# 2012 - ostatni dzień podany w kalendarzu Majów. Według nich,właśnie 21 grudnia 2012 ma nastąpić koniec świata.
# 2036 - nowa data końca świata wg. Światowego Uniwersytetu Duchowego Brahma Kumaris

Światowy Uniwersytet Duchowy "Brahma Kumaris" w Polsce - Związek wyznaniowy działający na całym świecie założony w 1936r. Od 1983r. ma status konsultanta przy Radzie Ekonomicznej i Społecznej ONZ. Nauka Uniwersytetu oparta jest o zasady z pogranicza hinduizmu i buddyzmu. Związek ten przez niektórych religioznawców klasyfikowany jest do grupy ruchów religijnych obejmujących dużą ilość zwolenników. Narodowym koordynatorem uniwersytetu w Polsce jest Halina Paradela.

http://www.sekty.net/?n_id=330
nobody

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 07:03, 02 Paź '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
# 2012 - ostatni dzień podany w kalendarzu Majów. Według nich,właśnie 21 grudnia 2012 ma nastąpić koniec świata.

Moja wiedza na temat kalendarza Majów pozwala mi stwierdzić mimo wszystko, że 21 grudnia nie będzie ostatnim dniem ludzkości w sensie fizycznym Smile
Kalendarz ma wymiar ewolucyjny i opisuje ewolucję człowieka. Jego ostatnia przemiana (duchowa?) ma się odbyć właśnie w 2012 r. Smile
Majowie mówią (o dziwo to samo co KK): "Biada tym, którzy nie będą gotowi, dla nich przyjdzie koniec!" Co to oznacza? Odpowiedzcie sobie sami Razz
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: