W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

List do przyjaciela  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 1249
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:42, 23 Maj '09   Temat postu: List do przyjaciela Odpowiedz z cytatem

Dzięki za to info O. Myślę, że to wszystko nie potrwa już zbyt długo! Rozmawiałem wczoraj wieczorem z siostrą z Chicago. Z tego co wywnioskowałem, z tego co mi opowiadała, to spokój w USA i Obamy skończy się tam góra za dwa miesiące, czyli pod koniec lipca, bo... skończą się dokładnie za te dwa miechy zasiłki, którymi jak przystało na nowego króla, który wstąpił na tron, zamydlił oczy przynajmniej na krótki czas, by mieć spokój chociaż przez pierwsze pół roku swoich rządów, tym wszystkim, którzy nagle znaleźli się na dnie, a tym samym mogliby w pierwszych miesiącach panowania nowego ,,władcy'' zepsuć mu obraz zarówno jego osoby, jak również zupełnie iluzoryczny image jego panowania, jako niemal jedynego w swoim rodzaju ,,mesjasza'', którego wstąpienie na tron może uratować USA i resztę świata od kompletnej ruiny i chaosu. Jednak prawda o Obamie i jego panowaniu, jako kimś, kto ma jedyny w swoim rodzaju cudowny pomysł na uratowanie Ameryki od pójścia na dno, to zupełna FIKCJA! Kasa, która była przeznaczona na zasiłki dla wszystkich bez wyjątku, którą obsypał wszystkich bezrobotnych w kraju na okres pół roku po objęciu przez siebie fotela prezydenta, w chwili obecnej jest już zupełnie pusta, a nowy ,,mesjasz'' Ameryki ma dosłownie ZERO pomysłu co dalej z tym fantem począć!

Żeby nie skończyć jak wielu spośród rzymskich cesarzy, którzy tak jak on na wstępie swego panowania organizowali ludowi igrzyska i rozdawali przez krótki czas chlebuś, by tym sposobem zamydlić temuż ludowi oczy, że oto na tron cesarstwa wstąpił ten ,,jedyny'', który może uratować imperium i poprowadzić je w kierunku świetlanej przyszłości i nowej, jeszcze większej chwały, szybko okazywało się, że ten którego po takim hucznym wstępie uważano niemal za zbawcę, okazywał się w rzeczywistości, ledwie po kilku miesiącach figurantem, który w taki właśnie sposób chciał zamaskować swoją zupełną nędzę i zero
zdolności do sprawowania jakiejkolwiek władzy w cesarstwie, przy pomocy tego rodzaju nic nie znaczących na dłuższą metę pustych gestów, tak też i Obama wiedząc doskonale, że nie ma w rzeczywistości jakiegokolwiek pomysłu, koncepcji, ani tak naprawdę żadnych możliwości na wprowadzenie w życie składanych przez siebie w kampanii przedwyborczej obietnic, które okazały się jedynie bajkami o gruszkach na wierzbie, z czego sam doskonale zdawał sobie zresztą sprawę od samego początku, nie przypuszczał jednak, że tzw. lud, któremu zdołał to wcisnąć za prawdę, tak szybko zorientuje się, że został w dziecinnie prosty sposób oszukany i że teraz mu tego już nie daruje, a tym samym stworzony przez niego samego obraz siebie jako zbawiciela Ameryki i świata rozsypie się w proch i pył, niczym przysłowiowy domek z kart szybciej niż sam to był w ogóle w stanie sobie wyobrazić! Dlatego, by po swoich pierwszych pohukiwaniach na tzw. oficjalne, powszechne chrześcijaństwo, zwróci się o jego wsparcie, szybciej niż to się komukolwiek wydaje, by ratować własną skórę i to z większą gorliwością neofity, niż ktokolwiek obecnie jest to również sobie w stanie wyobrazić i co będzie dla tych wszystkich ludzi totalnym zaskoczeniem, wykonywać będzie grzecznie wszelką władzę tych, na których jeszcze ,,wczoraj'' psioczył i ujadał!

Piąty namiestnik USA od czasów rządów Reagana, który był pierwszym namiestnikiem, który na piśmie zobowiązał się, że on i wszyscy następujący po nim namiestnicy, będą lojalnie wykonywać WSZELKĄ władzę pierwszej bestii, której woli zobowiązał się poddać Ronald Reagan, stając się tym samym pierwszym namiestnikiem papiestwa na USA, zaś Obama jest....PIĄTYM namiestnikiem USA po Reaganie!
Przypomina to pewną historię, która miała miejsce dwa tysiące lat temu w Judei, której piątym namiestnikiem, od czasu jej podboju przez Pompejusza w 63 roku p.n.e. był... PONCJUSZ PIŁAT! Wtedy to Jan Chrzciciel ogłosił przyjście Zbawiciela świata, który wkrótce się pojawił za panowania właśnie w Judei piątego namiestnika Rzymu! Obecna sytuacja jest wręcz paralelną kopią tego co wydarzyło się dwa tysiące lat temu w Judei, tyle, że tym razem ma ona odniesienie do tego O., co wkrótce wydarzy się w skali globalnej za obecnego panowania piątego namiestnika Stanów Zjednoczonych Ameryki! Pojmujesz to mój przyjacielu?
Życzę Ci dobrej nocy i dobrych myśli.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Fanalityk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:21, 24 Maj '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

potwierdzam prawie wszystko, sam mieszkam w usa od 7 lat. dlatego tez wyjezdzam z usa w tym miesiacu.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kozak

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:31, 26 Maj '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do przyjaciela KIAORY

BIMI pozbawił nas możliwości zakładania tematów, co o tym sądzisz ?

Agentów jak psów. Oceny i limit postów

„Poznacie Prawdę, a Prawda was wyzwoli” Ewangelia św. Jana 8, 32

AGENCI DEZINFORMATORZY UJAWNIENI:

(gdyby pierwszy link nie działał http://www.youtube.com/watch?v=1blZ6KEMUJM&feature=related)

LISTA : OCCULT NWO SAGA

http://www.youtube.com/results?search_ty.....n&aq=f

“Konspiracja Wodnika”

http://www.youtube.com/view_play_list?p=387DE4AC6865A923

Materiały pomocnicze:

http://waronyou.com/forums/index.php?topic=8886.0

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fusea.....apped=true

http://www.taroscopes.com/miscellanous-pages/weapons.html

The Arrivals

http://www.youtube.com/results?search_ty.....+&aq=f

Zbiory filmów:

http://www.youtube.com/user/dieforwhatubelive

http://www.youtube.com/user/EndTimeDelusion

http://www.youtube.com/user/DoctaKnocka

Zachęcam wszystkich (zwłaszcza nie zalogowanych użytkowników tylko forum) do przeczytania moich tekstów ( linki do niektórych poniżej ) i wyrobienie sobie opinii nt. tego forum i jego użytkowników a także merytorycznej wartości wypowiedzi pisemnych publikujących tutaj i oceniających pozostałych użytkowników, zwłaszcza w porównaniu z najczęściej niestety bezwartościowymi płodami ich męki twórczej, nie wnoszącymi niczego do – rzekomo żywo ich interesującego – zagadnienia NWO, jak i Prawdy w zagadnieniu komunikacji międzyludzkiej.

Lista agentów tego forum będzie sukcesywnie uzupełniana poniżej o oceniających negatywnie nie tylko ten, ale i pozostałe tematy tego forum, jakich uznam za stosowne dodać z krótkim, merytorycznym uzasadnieniem wyboru. Lista będzie uzupełniana o najbardziej debilne posty oceniających, wskazujące dowodnie na nizinny poziom forum w ostatnim czasie.

Np. Redmuluc oceniający negatywnie tylko tematy użytkowników, którzy reprezentują bardziej trzeźwy a nawet krytyczny stosunek dla rozpowszechnianych przez niego bajek o reptilianach i projekcie venus mars cheops i innych uwłaczających inteligencji normalnych ludzi oraz obrażających zdrowy rozsądek każdego, kto ma nieco większy iloraz inteligencji niż Icke i redmuł razem wzięci, a szczerze pragnę wierzyć, że jest ich tutaj wielu, choć niestety zbyt często bardzo trudno to wywnioskować, zwłaszcza po jakości postów wielu tutejszych fanatycznych wyznawców przedstawicieli NWO NEW AGE AGENDA jak David Icke, Alex Jones, Michael Tsarion, Jordan Maxwell, Zecharia Sithin, David Wilcock, Alan Watt i inni, bądź ich mistrzów związanych z kółkiem teozoficznym Krishnamurtiego oraz okultystami i kabalistami, jak Alice A. Bailey, Manly P. Hall, Albert Pike, Alister Crowley, Mme Blawatski.

Smutnym jest fakt, że ci osobnicy czynią to najczęściej bez uprzedniego zadania sobie elementarnego wysiłku przeczytania tematów, które oceniają, a z gruntu debilna ich działalność ma na celu fałszywe dowartościowanie swojej nędznej persony oraz jeszcze bardziej zakłamane podniesienie samoooceny.

Działalności tej towarzyszą również posty dobitnie świadczące o terminalnie chorej umysłowości takiego degenerata. Jak np. dwa z całej masy:

Voltar napisał:
Prawdziwy napisał:
Prawdą byłoby: Na pewno chrześcijanin i promujący rozumienie zasad rządzących światem. Zamieniający Vatican assasins Phelpsa i Ręce precz od tej książki Van Helsinga na BIBLIĘ i Naśladowanie Chrystusa Kempisa, jako jedyne remedium na bolączki mieszkańców tego (niebawem ostatecznie i na zawsze zniszczonego) świata.

a w sadź sobie tę swoją biblię głęboko w odbyt bo chyba nawet jej nie czytałeś (polecam księgę ezechiela) a jeśli już to w przekłamanym, chrześcijańskim tłumaczeniu gdzie mordowanie zmienia się na niewinne rzucanie klątwy etc

Dryp napisał:
Najgorsze że ośmiesza Davida Icke i prawdę o reptilianach Sad

Wszystko to razem składa się na obniżenie z kolei poziomu tego forum, które dla wielu nadal jest jeszcze miejscem, w którym można rzeczowo zapoznać się z merytorycznymi opiniami i faktami o otaczającym świecie.

Koresponduje to z niedawną wypowiedzią Kiaory:

Cytat:
A co do admina tego forum. To jego programowy ateizm jako wartość najwyższa, znany jest już trochę szerzej niż tylko na tym forum! Na wolnych mediach czytałem posty wielu ludzi, że jak ktoś nie wyznaje na forum ,,GÓWNOPRAWDY'' (tak nazywają ludziska to forum, nie tylko jak widać ja), jak nie podzielasz przekonań głównego cenzora (tak pisano o niejakim Bimim), tego forum, czyli ateizmu jako wartości najwyższej oraz jego socjalistycznego bełkotu, to nie tylko limit masz na tym forum załatwiony do minimum, ale i to, że wiele rzeczy nie ujrzy tam światła dziennego. Takie jest to forum tzw. ,,prawdy''!

Osobiście już dawno zauważyłem, że im mniej ktoś ma do powiedzenia lub wypisuje totalne brednie albo uprawia szczeniacki bełkot, to może pisać tu do woli.Gdy zaś ktoś będzie miał zdanie inne od jedynie słusznego, to będą go sprowadzać do przysłowiowego parteru, czyli do jednego posta na dobę!

Mnie osobiście to ni ziębi, ni grzeje, to znaczy zamykanie w ten sposób ust przez admina tego forum ludziom, którzy nie trzymają mu palca w..... ! To samo już świadczy, że to maleńki człowieczek otaczający się podobnym doń dworem karłów jemu podobnych!

Zapomnijmy jednak o tym małostkowym osobniku i skupmy się na tym, co dużo ważniejsze, niż tacy małostkowi ludzie i ich niespełnione ambicje!

Post ten uznaję za przyczynek, wręcz nieśmiały wstęp do weryfikacji przez i dla wchodzących tu czytelników, którzy chcieliby w przyszłości stać się forumowiczami oraz zachętę do samodzielnego sprawdzenia przez nich wartości tematycznej danego użytkownika, dla wielu z nich nieproporcjonalnej do stopnia wkładu przez nich ujawnienia istotnych kwestii, które miały być poruszane w czasach, gdy forum zostało założone.

Przy okazji chciałbym wyrazić ubolewanie, że (z niezrozumiałych dla mnie względów) ogląd zbioru zarówno tematów, jak i postów danego użytkownika nie jest już dłużej możliwy dla niezalogowanych czytelników. Jest to dziwne, ale prawdziwe. Liczę na powrót ancien regimu w tej materii.

Od siebie proszę jedynie o niewtrącanie się w moje tematy zarówno z ocenami jak i komentarzami idiotów obrażających jak i komentujących kwestie dla nich niezrozumiałe podczas, gdy kierowane są one przeze mnie przecież jedynie do ludzi normalnych, których iloraz inteligencji jest większy od numeru ich buta.

Jeżeli wyznawcy Icke’a oraz pozostałych jezuickich agentów nie rozumieją kwestii zawartych w moich tematach, niech omijają je szerokim łukiem. Ja robię tak z ich tematami i niech tak pozostanie.

Amen.

Prawdziwy

Niezaznajomionych z tematem agenta NWO redmulca zapraszam tu:

viewtopic.php?t=7591

A z generalnie arcyważnym dla wiarygodności treści prezentowanych na tym forum tematem NWO NEW AGE AGENDA, tu:

WKLEJAJCIE PONIŻSZE LINKI W MAILACH DO ZNAJOMYCH ! NIECH POZNAJĄ CAŁĄ PRAWDĘ!

Część I

viewtopic.php?t=7369&highlight=

Część II

viewtopic.php?t=7437&highlight=

Część III

viewtopic.php?t=7623&highlight=

Część IV

viewtopic.php?t=6477&highlight=

Część V

viewtopic.php?t=6512&highlight=

Część VI

viewtopic.php?t=6658&highlight=

Do killuminati poniżej:
Być może masz rację a ja nie jestem w stanie przejrzeć na wylot każdego, zwłaszcza, że jak to ująłeś "się kryje". Generalnie sceptycznie podchodzę do wszelkich półprawd, nawet rozpowszechnianych przez tych, którzy mówią - oczywistą zresztą - prawdę o nich, że "Tsarion, Icke, Maxwell, spółka Red Ice creations, to jedn wielki szwindel".

Albo cała prawda, albo kontrolowana opozycja: "tertium non datur"

Tylko cała "Prawda Was wyzwoli", to było kiedyś motto tego forum, zanim tacy jak ja wzięli je na poważnie.

Pozdrawiam Cię serdecznie.

Cytat:
ten człowiek NIE kryje się z tym, to moja literówka. przepraszam.

Oczywiście, zrozumiałem. Poza tym literówki również mi się zdarzają ... Nie będę jednak już zmieniał, bo nasze posty staną się dla nich nieczytelne...

Jak zdrowo się odżywiać nie krzywdząc zwierząt ani siebie:
http://klinikaemmanuela.dekalog.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
killuminati

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:19, 26 Maj '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawdziwy, ja się z Tobą zgadzam. Ale dlaczego uważasz, że np Alan Watt należy do dezinformatorów? Z tego co wiem, to on się nie kryje, że jest ateistą - a raczej agnostykiem. Poza tym mówił, że Tsarion, Icke, Maxwell, spółka Red Ice creations, to jeden wielki szwindel..
Powrót do góry
killuminati

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:59, 26 Maj '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
zwłaszcza, że jak to ująłeś "się kryje"

ten człowiek NIE kryje się z tym, to moja literówka. przepraszam.
Powrót do góry
Pr0meteusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:14, 26 Maj '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zastanawia mnie jak Iluminaci mogli by zwalczać ruch anty NWO..
możliwe że nazwali by wykłady ICKA nową religią która zmierza do noweg porządku..
możliwe że paradoksalnie użyli by brooni-bibli..w walce przeciwko wyzwoleniu ludzi..
możliwe że wszystkie te szlachetne rzeczy do których dążą i co ukazują przebudzeni ludzie można by było zaszufladkować tym żę bog mówił poprzez biblie że takie żeczy bedą miały miejsce..
Możliwe że TY PRAWDZIWY jesteś agentem i tak usilnie walczysz dezinformując..

pamietaj nie ważna forma a treść...

P&L
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:16, 26 Maj '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

agnostycyzm to tylko zabawniejsza forma ateizmu.
ateizm to zero, a agnostycyzm to brak tego zera Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
zainteresowany

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:21, 26 Maj '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
ateizm to zero, a agnostycyzm to brak tego zera Smile

To wszystko to są tylko pojęcia , które z biegiem czasu mogą zmienić znaczenie lub zniknać z obiegu i zostać zapiskami historycznymi Wink
Wszystko płynie...
killuminati

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:34, 30 Maj '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zainteresowany napisał:
Bimi napisał:
ateizm to zero, a agnostycyzm to brak tego zera :)

To wszystko to są tylko pojęcia , które z biegiem czasu mogą zmienić znaczenie lub zniknać z obiegu i zostać zapiskami historycznymi

Z drugiej strony. To interesujące, która osoba ukłuła termin agnostycym - Thomas Henry Huxley. Członek wysokiej arystokracji. Obrońca teorii ewolucji, zwany także pogardliwie buldogiem Darwina.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: