W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

North Tower - eksplozje na szczycie wieży...  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wojny i terroryzm Odsłon: 541
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Voltar

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 09:23, 15 Lip '07   Temat postu: North Tower - eksplozje na szczycie wieży... Odpowiedz z cytatem

W przypadku North Tower (WTC1) należy zwrócić uwagę na jedną rzecz: to nie górne 12 pięter opada i zgniata resztę wieży, co samo w sobie byłoby bezsensowne: cała góra najpierw w pierwszej sekundzie zapada się w sobie

ten gif miał być animowany ale nic z tego nie wyszło :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Easy_Rider

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:46, 15 Lip '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że podobne 2 "wulkany" są widoczne również w trakcie zawalania się WTC7, tylko wszystko ginie na tle dymów z zawalonych pozostałych obiektów kompleksu.
To jest kolejne wyzwanie nie tylko dla zwolenników teorii oficjalnej, bo tutaj w ogóle nie warto kopać leżącego, ale również dla zwolenników kontrolowanego wyburzenia, rozumianego jako działanie serii ładunków konwencjonalnych. Takie konwencjonalne kontrolowane wyburzanie zaczyna się od dołu, a nie od góry. To co się stało z WTC 1 i WTC2 to zapewne też było jakieś kontrolowane wyburzenie, ale jednak o zupełnie innym, niekonwencjonalnym charakterze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PopS

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:59, 15 Lip '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nom niezły filmik, ale tak naprawdę to do duże ilości sceptyków to nie przemówi...
Powrót do góry
Voltar

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 11:32, 16 Lip '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ogladałem własnie lepsza kopię What We Saw filmu nakreconego z apartamentowca naprzeciw WTC - w trakcie eksplozji WTC1 widać wyraźnie dziesiątki flashy!!! ale wg oficjalnej teori to zapewne odbłyski słońca w szybach hahahaha
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
dziczku

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 06:44, 18 Sie '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dotyczy to co prawda wieży południowej, ale gościu zrobił kawał dobrej roboty. Wczoraj znalazłem na YouTube coś takiego:

Najlepiej powiększyć to na cały ekran.

Kliknijcie na jego nick i obejrzyjcie resztę filmów. Najlepsze są te ze zbliżeniami i ustabilizowane.
Powrót do góry
Voltar

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 09:08, 18 Sie '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Xeno juz jest dawno na mojej liście Very Happy
Powrót do góry
dziczku

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:34, 18 Sie '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozumiem. Jestem zapóźniony. Bo jestem. Oglądałem to cholerstwo w TV, na żywo, na pięciu kanałach i do głowy mi nie przyszło, że coś jest nie tak. Kilka lat później, kiedy na to patrzę, patrzę na zupełnie inne wydarzenie. Wiem Voltarze, że widziałeś już wszystko, ba, większość rzeczy wrzuciłeś i wiele skomentowałeś.

Wyobraź sobie tylko teraz typowego polskiego użytkownika sieci, który zabłądził i trafił na jakiś wątek tego forum. Gdzie kliknie? I czego się stąd dowie?
Powrót do góry
PopS

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 01:39, 19 Sie '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziczku napisał:
Rozumiem. Jestem zapóźniony. Bo jestem. Oglądałem to cholerstwo w TV, na żywo, na pięciu kanałach i do głowy mi nie przyszło, że coś jest nie tak. Kilka lat później, kiedy na to patrzę, patrzę na zupełnie inne wydarzenie. Wiem Voltarze, że widziałeś już wszystko, ba, większość rzeczy wrzuciłeś i wiele skomentowałeś.

Wyobraź sobie tylko teraz typowego polskiego użytkownika sieci, który zabłądził i trafił na jakiś wątek tego forum. Gdzie kliknie? I czego się stąd dowie?

Nom, dziwnie zawsze jest na początku :] Swoją drogą jak sobie przypomnę to 1 film jaki obejrzałem to 911 In Plane Site z tłumaczeniem Bimiego. Dzięki Guru Very Happy Minął już prawie rok i trochę tego przekopałem. Ale pamiętam jak przeczytałem przetłumaczony tytuł "11 września to kolejny spisek rządu USA" to powiedziałem : ŻE CO Question Exclamation
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wojny i terroryzm Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: