FreeG- dzięki za chęci:). otóż tak jak wspomniałem najbardziej interesuje mnie jego zdanie odnośnie teraźniejszych wydarzeń i zbliżającego się 2012 roku. Natomiast jeżeli ofiarujesz pomoc to mam pytanie:
Ostatnio zacząłem czytać książki o przemilczanej archeologi i kryptozoologi, gdzie były poruszane różne tematy. To co mnie zainteresowało to to że Ercih von Daninken często figuruje w tych że publikacjiach- co lekko mnie zbiło z tropu- ponieważ kojarzę go z Obcą cywilizacją i powiązaniami z naszą cywilizacją, a tutaj przy tej tematyce jest wskazywany, ba nawet swoim zainteresowaniem i uporem pogłębił wiedzę w pewnych archeologicznych znaleziskach...Mam tu na myśli np. równiny z Nazca. Czy coś szerzej w którejś z książek to opisał?? Peruwiańskie rysunki, pasy, linie są znane nie od dziś, jednak z tego co się zorientowałem poszedł dalej w swoich badaniach ( nie miałem pojęcia że był aktywnym również archeologiem-amatorem). Czy odnośnie tej tematyki można gdzieś szerzej się dowiedzieć, bądź w której książce??? Bym był wdzięczny.
Ave
[i]"Ludzie są jedynymi zwierzętami, które potrafią wrócić po swoich śladach, aby popełnić błędy, które przedtem uniknęli. Im więcej osób uczestniczy w jakimś zdarzeniu tym bardziej zanika ich inteligencja (Prawo Juareza)"