Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:06, 02 Maj '09
Temat postu: Masony nagłaśniają sprawę trzeciej wieży
Już jutro o 12:20 telewizja kontrolowana przez masonów, iluminatów, żydów, USA i Ojca Rydzyka puści dokument odnośnie WTC7!!!
Aż dziwne, jak wyżej wymienieni odważyli się na taki krok... Można dodać kolejny punkt, gdzie spiskowcy dają ciała.
3 maja, 12:20 TVN24 "The third tower".
_________________ Bimi 7 lat po 9/11 nie wiedział, ze w Pentagonie zgineli jacyś pracownicy. Byl rownie zdziwiony, gdy odkryl, ze w siedzibie departamentu obrony USA pracują wojskowi. viewpost.php?p=47182
Wysłany: 19:16, 02 Maj '09
Temat postu:
Jebańcze samozwańcze wpierw obejrzyj a dopiero później wyciągaj wnioski. Bo w twoim przypadku zawsze jest tak że wpierw sikasz pod wiatr a dopiero potem myślisz...
Dokument może najzwyczajniej być materiałem ośmieszającym "tzw" teorie spiskowe. Niczym na National Geographic w którym wpierw bierze się sprawę niby na poważnie aby pod sam koniec zaprzeczyć wszystkiemu.
Takie dokumenty w telewizji komercyjnej puszcza się tylko po to aby takim mośkom jak ty namącić w pustej głowie.
Wysłany: 19:27, 02 Maj '09
Temat postu:
panowie , ktos moze to nagrac i zapodac potem, bo ja bede na manifiie przeciwko cenzurze w necie
Damian - troche nie rozumiem o co ci chodzi z tym 'moskiem' przecierz kolega z dobrymi intencjami zapodal rzeczowego posta...
Wysłany: 19:35, 02 Maj '09
Temat postu:
Co jak co, ale ten film damianku jest 10 razy bardziej wartościowy niż te gówna krążące po internecie (typu zeitgeist). Przedewszystkim pokazuje sprawę z obydwu stron i dlatego wszelkie filmy jak Loose Change UDAJĄCE dokumenty nie umywają się do takiej produkcji.
Już zresztą niejednokrotnie podawałem tutaj na forum ten film. Elo.
A film obejżałem już nie raz.
_________________ Bimi 7 lat po 9/11 nie wiedział, ze w Pentagonie zgineli jacyś pracownicy. Byl rownie zdziwiony, gdy odkryl, ze w siedzibie departamentu obrony USA pracują wojskowi. viewpost.php?p=47182
Wysłany: 09:32, 03 Maj '09
Temat postu:
Damian.87 napisał:
Zobaczymy jutro, jeśli film okaże się pro-rządową papką to zostanie z łatwością zmieszany z błotem.
Film unika zbytecznych komentarzy w porównaniu do produkcji Dylana Avery i innych, typu "oficjanla wersja jest niemożliwia", ale jak już pisałem pokazuje sprawę i wypowiedzi ekspertów z obydwu stron.
... Co innego, że eksperci "spiskowcy" nie wiele mają do powiedzenia w porównaniu do tych drugich.
I jeszcze ten Richard Gage, który uważa, że "pull it" Silversteina to znak do wyburzenia budynku, to już w ogóle się zbłaźnił.
Wysłany: 12:13, 03 Maj '09
Temat postu:
Adun napisał:
... Co innego, że eksperci "spiskowcy" nie wiele mają do powiedzenia w porównaniu do tych drugich.
Właśnie widzę tych "ekspertów" potwierdzających oficjalną wersję, między innymi: dwóch strażaków w tym jeden "fotograf" kontra uznany profesor z Amerykańskiego Instytutu Architektów.
Lub jakiś cymbał wykonujący na co dzień zlecenia publiczne technologią konwencjonalna którego zatkała informacja o możliwym wykorzystaniu innej technologii wyburzenia co w żałosny sposób zaprzeczał w stylu "nie bo nie, gdyż ja o niczym takim nigdy nie słyszałem" .
Najważniejsze jest to że wszystko co oficjalne nie trzyma się kupy a argumenty przemawiające za celowym wyburzaniem są znacznie bardziej przekonujące.
Wysłany: 12:22, 03 Maj '09
Temat postu:
Właśnie go obejrzałem.Ogólnie coś tam powiedzieli,poruszyli temat jednej i drugiej strony,pobieżnie ale puenta dowódcy strażaków na koniec pokazała co mamy o tym myśleć Dla mnie film możliwy do pooglądania ale nie wnoszący nic nowego.
PS. W filmie podali ,że północna wieża WTC zawaliła sie w 11 sekund... a WTC 7 w 6,5 sekundy.A wytłumaczenie było,że tak musiało być ZAjebiście
Mogliby poruszyć temat czarnych skrzynek
Wysłany: 12:31, 03 Maj '09
Temat postu:
aro_klb napisał:
.....
za to wspomnieli o braku śladów materiałów wybuchowych w gruzach
jakichkolwiek śladów
tylko ten kretyn z patelnią od eternitu bełkotał coś przez chwile że odkryto "kuleczki" żelaza
ciekawa była również ścieżka dźwiękowa , bez wybuchów
Wysłany: 12:34, 03 Maj '09
Temat postu:
Tylko idiota nie zauważy faktu że "filmik" miał uciszyć wszystkie spekulacje na temat 9/11.
Tak jak pisałem na początku, wpierw udajemy że poruszamy kilka wersji i przyjmujemy ich prawdziwość aby na koniec przedstawić "autorytety", "bohaterów" którzy wszystkiemu zaprzeczą w stylu God Bless America
Scorpio napisał:
aro_klb napisał:
.....
za to wspomnieli o braku śladów materiałów wybuchowych w gruzach
jakichkolwiek śladów
tylko ten kretyn z patelnią od eternitu bełkotał coś przez chwile że odkryto "kuleczki" żelaza
ciekawa była również ścieżka dźwiękowa , bez wybuchów
Śladów konwencjonalnych materiałów -oglądaj i słuchaj ze zrozumieniem, debilu... wybacz za określenie ale już dawno przyjąłem taką formię zwracania się do ciebie.
Wysłany: 13:25, 03 Maj '09
Temat postu:
Damian.87 napisał:
Tylko idiota może przytaczać skrajności - metoda dezinformacji.
stwierdziłem fakt że w filmie , bo o nim mowa, nic nie było na temat odnalezionych fragmentów instalacji do wysadzenia budynku jak również żadnych śladów materiałów wybuchowych
jeden tylko kretyn z e'termitem w patelni tłumaczył coś o żelaznych kuleczkach odnalezionych w gruzach co wg niego miało być dowodem na użycie e'termitu do wysadzenia kompleksu wtc
zaczynam podejrzewać że ty damianku zamiast mózgu masz takie trzy żelazne kuleczki
prawdopodobnie gdy kuleczki obijają się o siebie podczas twoich twórczych uniesień , zaczynasz szczekać
bez pojęcia
Wysłany: 14:21, 03 Maj '09
Temat postu:
dobrze że chociaz potwierdzili niektóre fakty. np.
1) że wtc7 zawalił się w 6,5 sek z prędkością swobodnego spania
2) że bbc ogłosiło jego zawalenie się gdy jeszcze stał
teraz mogę spokojnie iść z tym do wikipedii - nikt mi już nie podskoczy że to nieprawda
Wysłany: 16:39, 03 Maj '09
Temat postu:
Adun napisał:
Co jak co, ale ten film damianku jest 10 razy bardziej wartościowy niż te gówna krążące po internecie (typu zeitgeist). Przedewszystkim pokazuje sprawę z obydwu stron i dlatego wszelkie filmy jak Loose Change UDAJĄCE dokumenty nie umywają się do takiej produkcji.
Już zresztą niejednokrotnie podawałem tutaj na forum ten film. Elo.
A film obejżałem już nie raz.
No to widać, że z ciebie ekspert nielichy - poducz się trochę ortografii
Wysłany: 19:25, 03 Maj '09
Temat postu:
Scorpio napisał:
.....stwierdziłem fakt że w filmie , bo o nim mowa, nic nie było na temat odnalezionych fragmentów instalacji do wysadzenia budynku jak również żadnych śladów materiałów wybuchowych.....
Oni ten budynek zmielili w piwnicy...tak to widzę...jeszcze po prostu nie wiemy, jak to zrobili technicznie, ale z czasem.....
_________________ Piłeś...nie jedź!
Nie piłeś...napij się!
Wysłany: 08:43, 11 Wrz '09
Temat postu:
Ciekaw jestem co jest na tym filmiku, ale oczywiście w niedzielę jestem w pracy (nie, nie jestem księdzem:) ). Czyli zostaje wersja wrzucon do sieci. Thank God we have Internet
_________________ Gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
Wysłany: 13:20, 12 Wrz '09
Temat postu:
Pierwsze wrażenie po włączeniu filmu - TVN obraża moje uczucia religijne. Jak można "Holy crap!" (ok. 30 sekundy filmu) przetłumaczyć jako "Rany Boskie"??? Kurwa, przegięcie...
Wysłany: 03:27, 13 Wrz '09
Temat postu:
Jezeli budynek byl napromieniowany mikrofalami, to nic dziwnego, ze zawalil sie bez wybuchow. Miktofalami mozna rozlozyc wszystko. Czlowieka tez i to tak, ze sladu po nim nie bedzie. Wszystko sie ulotni. Taki fakt opisywal kiedys jeden Irakijczyk, ktory byl swiatkiem "zabrania do nieba" sporej grupy osob z odludnej wioski.
Malo ludzi zdaje sobie sprawe z uzywania broni mikrofalowej.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2