|
Autor
|
Wiadomość |
Adun
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 16:00, 30 Kwi '09
Temat postu: Śmieszni jesteście |
|
|
Wątek wycięty stąd:
viewtopic.php?p=91526#91526
Śmieszni jesteście...
Na forum niejednokrotnie widziałem, jak to się burzycie, gdy ktoś został skazany/ukarany za wygłaszanie swoich tez (w tym wypadku holokaust, w innym popieranie faszyzmu etc...). Tymczasem nie wiem jak zaślepionym hipokrytą musi być Bimi, skoro sam wymierza karę każdemu (MAX 8 postów na dobę, zazwyczaj 1-4) dla tych, którzy uważają, że ludzie byli na księżycu i terroryści istnieją...
Żałoba.
_________________ Bimi 7 lat po 9/11 nie wiedział, ze w Pentagonie zgineli jacyś pracownicy. Byl rownie zdziwiony, gdy odkryl, ze w siedzibie departamentu obrony USA pracują wojskowi. viewpost.php?p=47182
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 16:04, 30 Kwi '09
Temat postu: |
|
|
adun czy ty aby nie przestałeś przypadkiem odróżniać świata wirtualnego od rzeczywistego? to by tłumaczyło brednie którymi nas czasem karmisz...
też mi kara: limit 1 na jakimś forum w necie...
toś mnie rozbawił.
czy trzeba cię zamknąć w pierdlu na rok abyś zrozumiał że zmniejszenie limitu to żadna kara? najwyraźniej.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Damian.87
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Adun
|
Wysłany: 16:48, 30 Kwi '09
|
|
Bimi napisał: |
adun czy ty aby nie przestałeś przypadkiem odróżniać świata wirtualnego od rzeczywistego? to by tłumaczyło brednie którymi nas czasem karmisz...
też mi kara: limit 1 na jakimś forum w necie...
toś mnie rozbawił.
czy trzeba cię zamknąć w pierdlu na rok abyś zrozumiał że zmniejszenie limitu to żadna kara? najwyraźniej. |
Jesteś w stanie wyjaśnić, czemu ja, moonwalk, mooniek, scorpio itd mamy mniejsze limity niż inni użytkownicy forum? Rozumiem, że to zależy od twojego widzimisie?
Bo dla mnie najzwyczajniej jak dziecku nie podoba ci się, że nie zgadzam się z twoimi poglądami (typu samoloty nie uderzyły w WTC...) to trzeba mnie uciszyć.
Damian.87
I na chuj się wypowiadasz, skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia?
_________________ Bimi 7 lat po 9/11 nie wiedział, ze w Pentagonie zgineli jacyś pracownicy. Byl rownie zdziwiony, gdy odkryl, ze w siedzibie departamentu obrony USA pracują wojskowi. viewpost.php?p=47182
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 16:51, 30 Kwi '09
|
|
tobie adun nie jestem w stanie wyjaśnić niczego. znaczy mogę próbować, ale i tak nie pojmiesz, więc już dawno się poddałem - szkoda czasu
jeśli jednak łudzisz się że jesteś wyjątkowy to pragnę cię wyprowadzić z błędu. limit 4 lub mniej ma w tej chwili 98 osób.
a 8 lub mniej (co również uważasz za "karę"): 847 osób - prawie wszyscy.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Adun
|
Wysłany: 17:08, 30 Kwi '09
|
|
I z tych 98 jakieś 90% to ci, którzy kiedykolwiek śmieli napisać, że w WTC uderzyły samoloty, lub że człowiek był na księżycu. Takie te twoje niepodzielne rządy xD
Powiedz jeszcze tylko, ile osób ma ograniczenie 1 posta na dobę.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Damian.87
|
Wysłany: 17:31, 30 Kwi '09
|
|
Adun napisał: |
Damian.87
I na chuj się wypowiadasz, skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia? |
Pocieszę cię że twój przypadek to nie choroba nabyta tylko wada wrodzona , a ile ciekawego sam miałeś do powiedzenia udowodniłeś to niedawno błaźnie...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
toto
|
Wysłany: 17:31, 30 Kwi '09
|
|
Bimi napisał: |
czy trzeba cię zamknąć w pierdlu na rok abyś zrozumiał że zmniejszenie limitu to żadna kara? najwyraźniej. |
Tutaj (http://prawda2.info/viewtopic.php?t=1577) wyjaśniłeś, że jesteś sejmem, sądem i komornikiem na tym formum i każdy kto nie zgadza sie z Twoją wolą może Ci naskoczyć, jednak nie zmienia to faktu, że limit jest formą kary. Nie jest tak restrykcyjny jak rok w pierdlu, jednak karą jest.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 20:21, 30 Kwi '09
|
|
Adun napisał: | I z tych 98 jakieś 90% to ci, którzy kiedykolwiek śmieli napisać, że w WTC uderzyły samoloty, lub że człowiek był na księżycu. Takie te twoje niepodzielne rządy xD |
nie sądzę. większość to zwykli pieniacze.
Adun napisał: | Powiedz jeszcze tylko, ile osób ma ograniczenie 1 posta na dobę. |
tyle ile widać w liście użytkowników posortowanej rosnąco po liczbie postów. głąbie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
eNKa
|
Wysłany: 21:10, 30 Kwi '09
|
|
Adun napisał: | popieranie faszyzmu |
W którym miejscu ktoś tu popierał faszyzm?
_________________ "każdy samolot ma skrzydła więc jest też szybowcem"
"Do protestujących dołanczają się też wszelkiego rodzaju organizacje..."
~Bimi
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dryp
|
Wysłany: 21:51, 30 Kwi '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Damian.87
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 21:53, 30 Kwi '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dysputant
|
Wysłany: 00:27, 01 Maj '09
|
|
Chciał się jakoś do rozmowy wkręcić
oszczędźcie opier*ol
Co do tematu:
To iż chcemy tutaj dyskutować nie oznacza iż mamy ochotę słuchać po raz 20 takich samych argumentów jeśli zostały już raz obalone
(są wyjątki chociażby "Ziemia pępkiem wszechświata" mistrza Oriona )
ale jesli ktoś poświęcił wolny wieczór na śmiganie po sieci , ma na koncie całe 16 czy tam 17 lat i myśli że mądrzejszego od niego to niema...
Tak to wtedy daje mu się limit...
Postaraj się a ci go powiększą...
_________________ Moja odpowiedź na zaczepki TROLL-i.
http://www.pown.it/3385
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ropppson
|
Wysłany: 08:07, 01 Maj '09
|
|
eNKa napisał: | Adun napisał: | popieranie faszyzmu |
W którym miejscu ktoś tu popierał faszyzm? |
ja w tym miejscu. juz mozesz sie o tym dowiedziec , bo niby czemu demokrację? socjalizm, komunizm, feudalizm ...itp itd kazdy z tych systemów narzuca indoktrynację ,większość ludzi jest debilami i potrzebują pasterza jeden pasterz lepszy inny gorszy , co zrobić ? różni ludzie różne potrzeby różne sposoby opiekowania się stadem . Bimi jako pasterz:D forum ogarnia tych ludzi tutaj. dać nieograniczoną liczbę postów w tak wielu kontrowersyjnych tematach to od razu zrobił by się z tego forum "wykop" czy forum "onetowe" .Ktoś gdzieś napisał ,lub w jakimś filmiku było ,że lepsze technologie juz są tylko ludzie są za głupi aby z nich korzystać. Rozwój ludzkiej świadomości nie nadąża za techniką . to tak samo jak z limitem postów : za dużo krzykaczy,udowadniania swoich "jedynych" slusznych racji, pieniactwa, zacietrzewienia etc.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
astrit
|
|
Powrót do góry
|
|
|
midnight
|
|
Powrót do góry
|
|
|
wunderwaffel
|
Wysłany: 11:29, 01 Maj '09
|
|
@ Adun
W pełni sie z Tobą zgadzam ale staram sie od pewnego czasu nie być az taki wulgarny w środkach.
Można podac wiele przykładów w których J.W. Bimi skrócił ilość postów z 8-4-1 po wypowiedziach nt. negowania no-plane w WTC. Tymczasem zwiększa limit osobom które doszukują sie w Onecie (Ultimate Source of Truth) powiązań z NWO, masonerii czy Illuminatach. Im bardziej pochrzaniona teoria, która sama się nakręca - już nie raz o temacie chemtrailsów znaleźliście powiązania z HAARPem, UFO czy co tam jeszcze wynaleźliście - tym większy limit. Pomijając iż same chemtrailsy sa teorią - delikatnie mówiąc - "słabą".
A już nie wspomne o pokurwionych (przepraszam za wyrażenie) postach "Czy Ziemia jest w centrum wszechświata" (w którym to orion jest święcie przekonany iz Kopernik był debilem); "miliony plastikowych trumien, po co" (fotka cholera wie skąd, nawet nie ma pewności czy z U.S.A. do którch dopisuje sie różne "teorie"); "Trójkąt Bermiudzki" (juz dawno o tym słyszałem - jak widac Lara nie i tez teorie nt. UFO, NWo itd.); "UE chce nas oślepić" (ten temat bije wszystkie na głowę - zabójcze promieniowanie CIEPLNE); "Stoczniowcy potraktowani DZIWNĄ substancją" (dziwna to i może dziwna ale już robicie z oleju pieprzowego aspartam); "Zamach na Królową Holandii" (z cała pewnością tak - ten samochów mógł zedrzec lakier z autobusu królowej); "Zjadanie mięsa szkodzi" (chyba osobie która ten wątek założyła) . . .itd.
Po co przytaczam te tematy? BY POKAZAĆ jak sami się nakręcacie i jak to wpływa na wze "limity". Dużo tu liberałów ale nikomu nie przeszkadza ograniczenie wypowiedzi. W "konstytucji" forum jest napisane:
Prawa użytkowników Forum
Cytat: | 1) Wolność wypowiedzi i brak cenzury. Jakakolwiek opinia zostanie napisana pozostanie na Forum, może jedynie zostać przeniesiona do innego działu/wątku. Prawo to dotyczy głoszenia i propagowania poglądów oraz wiadomości - Administracja zastrzega sobie w szczególności możliwość usuwania informacji ujawniających dane personalne osób prywatnych wbrew ich woli. Dopuszcza się ponadto usuwanie treści z tematów moderowanych przez ich autorów (m.in. w sekcji Autorskiej). Inne treści mogą zostać usunięte wyłącznie po prawomocnym wyroku sądu. |
Oraz,
Cytat: | Ograniczenie jest indywidualne, kontrolowane przez mnie i może (będzie) ulegać zmianie. |
Moje pytanie, jak ma się konstytucja do uprawnień Bimiego. owszem, możesz napisac co ci na duszy lezy ale J.W. bez twojej zgody może ci ten limit ograniczyć (zasada 8-4-1).
Jeszcze to "(będzie" w cudzysłowiu jest fajowe. Tak czy siak owe słowo zobowiązuje J.W. do ograniczenia Nam/Wam ilości postów. Bo "będzie".
Podsumowując, nie oszukumy się, nie MAMY żadnych praw a "konstytucja" jest po to by "liberałolizodupy" miały "swobode wypowiedzi".
Cytat: | jeśli jednak łudzisz się że jesteś wyjątkowy to pragnę cię wyprowadzić z błędu. limit 4 lub mniej ma w tej chwili 98 osób.
a 8 lub mniej (co również uważasz za "karę"): 847 osób - prawie wszyscy. |
A ile z tych osób postuje? Chyba tylko 50 - 80. Dlatego Bimi, usun konstytucję, bo nie spelnia żadnej roli, napisz w Ogłoszeniach iż Masz nieograniczone prawa i tylko "liberałolizodupy" maja limit 18. Tyle.
EDIT:
74.52.139.242
To jest IP Strony. Większośc tutaj jest antyhamerykańska a serwer stoi na serwerze w . . .Teksasie. Nie ma co Bimi Jeszcze w dodatku Dallas a to juz niedaleko Bohemian Groovve
P.S. Po tej wypowiedzi mój limit wynosi 1. Brawo - demokracja pełną gębą.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 11:36, 01 Maj '09
|
|
wunderwaffel napisał: | Można podac wiele przykładów w których J.W. Bimi skrócił ilość postów z 8-4-1 po wypowiedziach nt. negowania no-plane w WTC. |
kłamstwo.
podaj choć jeden
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sikorski
|
|
Powrót do góry
|
|
|
moonwalk
|
Wysłany: 14:05, 01 Maj '09
|
|
Za bardzo kombinujecie.
Nie zgadzam sie, ze limity sa za poglady.
Motywacja limitow jest duzo prostsza niz sie wydaje
Potrzebne sa scisle kontrolowane zapelniacze, dajace sekcie wrazenie, ze jest do glosu dopuszczny ktos myslacy inaczej.
To daje im poczucie, ze jest uczciwie.
Jakby byli calkowiecie sami, byloby podejrzanie dlatego jest wprowadzony do systemu przeciwnik, z ktorym mozna walczyc.
Bo Najwazniejsze Sa Jasne Zasady
Wystarczy zrozumiec jak dziala matrix,
wtedy juz sie czlowiek nie stresuje,
a moze sie relaksowac wysmiewajac zaslepienie, nieuctwo i hipokryzje.
Wytlumacze obrazowo jak to dziala w praktyce...
Stoja przy tlumnie uczeszczanej drodze pomniki, jeden mały i sporo wiekszych...
Na cokole malego wierni pretorianie ustawili postać Bimi the Guru innych stoja od lat osoby myslace samodzielnie.
Pretorianom przeszkadza nierówny poziom pomników, chcą zrównać znaczenie postaci. Podnoszą więc cokół Bimi the Guru i podkopują inne.
Z powszechnym uznaniem klakierow spotyka sie pomysl zaslaniania nieprawomyslnych pomnikow i odslaniania ich tylko przed godzine na dobe.
Ale i to nie pomaga - inne postacie nadal lśnia dużo jaśniejszym blaskiem.
Trzeba je oblać błotem - mówią pretorianie i czynią to z nieukrywaną satysfakcją.
Już nie błyszcza, już sa takie same jak NASZ.
Albo nawet sa mniejsze, dużo mniejsze.
Hurra!
Pretorianie wtedy w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku
moga wrocic do sekcenia we wlasnym doborowym towarzystwie,
bez zaprzatania sobie glowy faktami.
Ot i cala tajemnica
_________________ "Nigdy nie pozwoliłem szkole stanąć na drodze mojej edukacji".
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
marinho
|
Wysłany: 20:44, 05 Maj '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
eM
|
Wysłany: 05:41, 12 Maj '09
|
|
proponuje to juz zamknac zeby bylo bez offtopu jak wiekszosc podobnych tematów .. Bimi bys coś ogarnoł troche to forum bo balagan sie powoli robi albo wyciep czesc do pierdolnika a czesc zamknij
_________________ Po co wam wolność? Przecież macie telewizję!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
qweq3
|
Wysłany: 23:21, 13 Maj '09
|
|
Zgadzam sie z przedmowcami.
komuch i pedal Bimi ogranicza limit postow.
Kretyn sam drze jape o wolnosc slowa a tutaj wlasnymi rekoma ja ogranicza.
I co z tego, ze Adun pisze to co pisze?? To sie wlasnie nazywa wolnosc slowa pajacu.
Ja juz od dawna mam wylane na to forum- stalo sie ono posmiewiskiem ludzi myslacych.
Prawda2.info jest wysmiewane na forach jako miejsce dezinformacji i bredzenia pryszczatych dzieciakow, ktorzy nie maja co ze soba zrobic.
Jeszcze pol roku temu Bimi walil konia przy filmach typu Loose Change a dzisiaj wyzywa kazdego kto nie zgadza sie z teoria no plane.
Tak sie akurat sklada, ze wszystkich was oszukali i oszukuja nadal- czy osoby ktore potrafily wysadzic WTC nie potrafily dobrze sfalszowac nagrac? Czy potrafili wysadzic 300 metrowe wieze a nie znaja podstawowych praw optyki, chodzi mi tutaj o odbicia samolotu za autem na jego przedniej szybie.
Zyliscie w klamstwie, zyjecie w klamstwie i bedziecie zyc w klamstwie.
Jedyne co osiagneliscie to tylko uluda, ze poznaliscie prawde, jednak jestescie od niej tak samo daleko jak zawsze.
Wiecej nie pisze bo szkoda czasu. Szkoda czasu na ta strone.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
pahol
|
Wysłany: 08:39, 14 Maj '09
|
|
Zastanawiałem się jaką ocenę wystawić za temat i wyszło 5. Dwóch użytkowników więcej w ignorze - forum bardziej przejrzyste i przyjemne, pozdrawiam i zachęcam do korzystania z tej opcji.
_________________ http://davidicke.pl/forum/
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|