Mam pomysla, jest jaki jest i jest otwarty............
w nocy 2go maja w przeddzien a moze w dzien rocznicowych obchodow, na kazdym wiekszym placu w kazdym wiekszym miescie beda obchodzone uroczystosci nb konstytucji 3go maja..
konstytucja rzecz jasna dokumentem najwazniejszym jest, pytanie czy funkcjonuje..
I teraz o co mi chodzi..
chodzi mi o pewna fome buntu, na granicy swoistej "anarchii"..........
startujemy w nocy 2giego... na placu X.... w miescie Y
kazdy ochotnik kupuje czarny spray...
na placu czyli chodniku, bruku czy betonowej plyacie piszemy "........"
"........." czyli - sam nie wiem, najlepiej jakas strone www, mysle ze prawda2.info odpada...
co spayem piszemy jest dyskusyjne....
jak piszemy i tu cala ligistyka:)
jesli mamy do napisania haslo np "wolnemedia.net"
to potrzebujemy 14 osob, ktore na dowolnym placu stana w rownej oodelglosci od siebie i napisza - wysprayuja dana i odpowiednia litere z ww nazwy, czarna mocna i nie do zmycia... po czym rozchodza sie w swoich kierunkach..
napisanie litery rzedu 1,5-2m to jakies 15-30sek....
polecam bluzy z kapturem bo monitoring czuwa, jesli Was zgarna to tylko na 12 h i szkodliwosc znikoma, a czarna zimna kawe dostaniecie, wiem co mowie bo taka akcje zalczylem:)
kto jest za a co jest niejasne?
proponuje umawianie sie pod pomnikiem, placem danego miasta godzina dowolna 1-4 rano z drugiego na 3go, tak by ludzie na placu rankiem - poludniem mogli odczytac nasz przekaz...
kto jest za?
proponuje tematyke rodzima, nie NWO tylko cos z wlanego podworka, na NWO bedzie jeszcze czas, jakas taktyka mniejszych krokow...
za literowki sorka:)